×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ....
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Ιανουαρίου 2012
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

volvispor

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-1-2011

ΣΤΟΝ 6ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Οι περισσότερες ομάδες της περιοχής του Δήμου μας συμμετέχουν

και ΄΄συγκρούονται΄΄ σ΄αυτόν τον όμιλο φωτιά, με διαφορετικούς στόχους!

ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΘΟΥΣΑ

Ο ΑΣ Αρέθουσα αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Μ. Αλεξ. Νέας Απολλωνίας

Τοπικό ντέρμπυ στον Μελισσουργό μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Απόλλων Απολλωνίας

Τοπικό ντέρμπυ και μεταξύ Αετού Άνω Σταυρού και Νέας Μαδύτου

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη αγωνία, αναμένονται τα παιχνίδια τηςεπόμενης Κυριακής στον 6ο όμιλο της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣΜ. Στον όμιλο αυτόν συμμετέχουν οι περισσότερες ομάδες της περιοχής μας και οι  μεταξύ τους αναμετρήσεις προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον και αποσπούν την προσοχή του φίλαθλου κοινού των οικισμών μας. Η διαφορετικότητα των στόχων κάθε ομάδας δίνει το δικό της ξεχωριστό χρώμα σε κάθε αναμέτρηση και προκαλεί μοναδικές συγκινήσεις. Πρωταρχικά ξεχωρίζει η αναμέτρηση  του ΑΣ Αρέθουσα ο οποίος είναι τρίτος στην βαθμολογία  και υποδέχεται τον δεύτερο, Μέγα Αλέξανδρο Νέας Απολλωνίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοπική ΄΄κόντρα ΄΄ του Μελισσουργού ο οποίος υποδέχεται τον γειτονικό Απόλλων Απολλωνίας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι  που θα καθορίσει εξελίξεις στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Σημαντική είναι επίσης και η αναμέτρηση του ΜΑΣ Αετός ο οποίος υποδέχεται την γειτονική Νέα Μάδυτο. Ο Ηρακλής  Μοδίου παλεύοντας για την παραμονή του, υποδέχεται την ΑΕ Κορώνειας ενώ πολλά βλέματα θα συγκεντρώσει και η αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Νυμφόπετρας ο οποίος υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Α.Ε Πολυδενδρίου. Τέλος σημαντική ιδιαίτερα για τον Πάοκ Σταυρού είναι η αναμέτρηση του μέσα στο Σχολάρι με τον τοπικό Φοίνικα. Βρισκόμαστε στην τρίτη αγωνιστική του Β΄ Γύρου του πρωταθλήματος και από εδώ και πέρα κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για κάθε ομάδα.

Το vovlvinews σταδιακά και καθημερινά θα σας ενημερώνει από εδώ και πέρα για τις εξελίξεις και τους αγώνες των ομάδων μας. Στα σχέδια μας είναι η καθιέρωση, κάθε Δευτέρα  πλούσιου αθλητικού ρεπορτάζ . Απομένει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους των σωματείων μας και να ζητήσουμε την βοήθεια των παραγόντων τους για την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ αυτού. Τα τηλέφωνα στα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε είναι: 6978224096 & 6970100217.

Ευχαριστούμε.

ME THN  ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ volvinewς :

monk

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top