×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

CAFE - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

09 Μαρτίου 2012
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

volvispor

Το cafe των φιλάθλων.. μαζί με τις απόψεις σας!

Εκτιμήσεις και σχόλια μαζί σας, για Ξηροπόταμο, Λαγκαδίκια, Σχολάρι, Μαντσεστερ και... μπάσκετ

paok2kademy

... η κούραση να μη τον λυγίσει.. υπάρχει πίσω του ένα έργο που για τα επαρχιακά δεδομένα του τόπου, ξεπερνά κάθε φαντασία..

Καλημέρα σε όλους. Σε όλα τα όμορφα χωριά μας και στις όμορφες παρουσίες που διασκέδασαν χθες. Ήταν η μέρα τους και τους άξιζε. Πάμε στα δικά μας τώρα, τα αντρικά. Με ρωτάνε πολλοί φίλοι μου γιατί δεν γράφω

συχνότερα νέα για την ομάδα του Πάοκ Σταυρού και του Αετού. Σας έχω γράψει πολλές φορές πως το volvinews είστε εσείς οι ίδιοι, είμαστε η δική σας φωνή. Όταν αυτή η φωνή έχει κάτι να πει, εμείς είμαστε εδώ. Αν τώρα για οποιονδήποτε λόγο, ο οποίος είναι απολύτως σεβαστός από εμάς, χρειάζεται να μην επεκταθούμε πάνω σε οτιδήποτε, εμείς το πράτουμε. Μιλάμε τακτικότατα με τον Δημήτρη τον Μόρθανο, τον Πρόεδρο του Πάοκ Σταυρού και ο ίδιος μας ζήτησε να δώσουμε στην ομάδα και στα παιδιά της τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να ''ανασάνουν'' αγωνιστικά και ψυχολογικά. Φέτος είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον Πάοκ και μας πλήγωσε όλους. Λες και μας κάνανε μάγια, ένα πράγμα θαρείς. Να έχεις τέτοιο εξαιρετικό δυναμικό, να έχει γίνει μια τόσο καλή δουλειά από όλους, να έχεις όλες τις προοπτικές τουλάχιστον να πρωταγωνιστήσεις και να στα φέρνει έτσι ο δρόμος του πρωταθλήματος, ε, αυτό σε πληγώνει. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και αυτό στοίχισε σε βαθμούς, σε άγχος, σε πίεση και ψυχολογία. Σιγά - σιγά η ομάδα βρίσκει δίχτυα, βρίσκει ''πατήματα'' και το κυριότερο αποκτά την χαμένη της αισιοδοξία. Ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια, γιατί πραγματικά είναι άδικο η ομάδα να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Θα ανέβει πολύ περισσότερο όμως και να μου το θυμηθείτε. Πέρα από την αγωνιστική και βαθμολογική παρουσία όμως της μεγάλης ομάδας του Σταυρού υπάρχει και ένα σύνολο έργου υποδομής στα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πάοκ Σταυρού, το οποίο όχι μόνο είναι τεράστιο αλλά θα έλεγα πως για τα επαρχιακά δεδομένα του τόπου μας, ξεπερνά κάθε φαντασία. Απίστευτο έργο και μεγαλειώδες. Σύντομα θα το παρουσιάσουμε. Εκείνο που θα ήθελα να πω, επειδή στις τελευταίες μας κουβέντες με τον Δημήτρη διέκρινα μία πικρία και μια κούραση, είναι πως μην περνά απ΄τη σκέψη του ούτε καν η παραμικρή σκέψη να τα αφήσει όλα αυτά. Να μην το ξαναπεί ούτε γι΄ αστείο. Έχει πίσω του έργο και ο Σταυρός του οφείλει πάρα, μα πάρα πολλά. Ένα τέτοιο έργο χρειάζεται τον εμπνευστή, τον δημιουργό και τους συνεργάτες του πάντοτε κοντά του. Όταν και όποτε χρειασθεί θα φιλοξενήσουμε τις θέσεις πολλών ανθρώπων.

nimfopetra1

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΔΙΑΦΟΡΗ'' Η ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ; ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

-Με ρώτησε ο φίλος μου ο Θεοδόσης από τον Σταυρό '' τι να κάνει μια ομάδα που είναι αδιάφορη, να σπάζει τα πόδια της, για να μη της πούνε ότι έκατσε να χάσει;'' 

-Θεοδόση, αρχικά εσύ πιστεύεις πως υπάρχουν πολλές αδιάφορες ομάδες; Για δες την Βαθμολογία ας πούμε, της Νυμφόπετρας, ή του Φοίνικα ή του Αετού κτλ. Πιστεύεις ότι αυτά τα παιδιά δεν θέλουν να κοιμούνται πιο ήσυχα, έχοντας εξασφαλίσει ακόμα περισσότερους βαθμούς;  Όλα τα παιχνίδια φίλε μου θα χτυπηθούν από όλους. Όλοι έχουν κίνητρο είτε για πάνω, είτε για να σωθούν.

sxolariomada1

ΦΟΙΝΙΚΑΡΑΑΑΑ! ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

΄Ηρθε η ώρα να απαντήσω στα φιλαράκια μου και ειδικά στα Μαντσεστεράκια, γιατί βάζω το ΥΟU'LL NEVER WALK ALONE της Λίβερπουλ πάνω από τις ομάδες μας. Μου την πέσανε οι ΄΄αιώνιοι΄΄ αντίπαλοι της Αγγλίας και με έκαναν έξω φρενών. Εντάξει η Μάντσεστερ είναι ομαδάρα, πρωταγωνιστεί δεκαετίες τώρα, έχει ''μυθική'' ιστορία και μέχρι εδώ όλα καλά. Η Λίβερπουλ όμως είναι ΣΧΟΛΗ. Και ότι σημαντικό διδάσκεσαι από κάθε σχολή το κρατάς και το διδάσκεις και αλλού.

Για να μιλήσουμε σοβαρά όμως τώρα, το ''ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ'' το βάζω πάνω από τα παιδιά των ομάδων μας γιατί αυτό πιστεύω και σ΄αυτό μπορώ να βοηθήσω. Ένα παιδί να χρειαστεί αίμα, (χτυπάω ξύλο), ας πούμε, ή κάτι, οτιδήποτε άλλο που μπορεί μέσα από τις σελίδες μας και κάθε άλλο τοπικό μέσο να προβληθεί και ξέρω πως θα τρέξουν εκατοντάδες άνθρωποι να βοηθήσουν. Εμείς θα είμαστε δίπλα του και με τα ρεπορτάζ μας και με τους χιλιάδες φίλους μας. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, για τα παιδιά του σας ορκίζομαι στα δικά μου παιδια θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω. Ακόμα και τα ποτάμια να ρημάξουν ξανά τα γήπεδα του Μελισσουργού και του Ξηροπόταμου, εμείς θα χαλάσουμε τον κόσμο να ξαναξίνουν όπως τώρα. Ξέρετε καλά πως μας διαβάζουν χιλιάδες άνθρωποι και επιτρέψτε μου να ξέρω καλύτερα, πως μας εκτιμούν αφάνταστα. Μπορουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά, από τράπεζες αίματος που υπάρχουν στα χωριά μας, μέχρι σε κλιμάκια της ΕΠΣΜ και της περιφέρειας. Θέλουμε, μπορούμε και το.. έχουμε κάνει ήδη. Για αυτό τον λόγο σας γράφω ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής - παράγοντας - προπονητής της περιοχής μας ''δεν θα ξαναπερπατήσει μόνος του''  Και θέλω να πω σε παιδιά όπως ο Γιώργος ο Πεχλιβανίδης, αλλά και σε όλους τους άλλους σας, πως ότι και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε (μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ) το volvinews και ο Βασίλης ο Τσολάκης θα είναι δίπλα τους, όποια ώρα και στιγμή χρειαστεί, χωρίς να λογαριάσουμε τίποτα. Και ας ''είμαι δημοσιογράφος από την Ασπροβάλτα που σπρώχνω τις ομάδες μας''  Εγώ Γιώργο από όπου και να ΄μαι, θα είμαι πάντα δίπλα σου γιατί το αξίζεις και εκτός από φίλοι θεωρώ πως είμαστε κάτι παραπάνω.... Δεν θα μου κάνεις τσαλιμάκια άλλη φορά, έτσι;

-Ευχαριστώ τα παιδιά από το Σχολάρι για το ένδοξο σήμα που μου έστειλαν. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος σχεδόν όλοι πιστευω, αλλά εσείς είστε ένα κλικ παραπάνω. Σας τιμά αυτό!

omada xiropotamou

Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ - ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ

-Διαφώνησε μαζί μας ο φίλος μας ο Βαγγέλης από τα Νέα Βρασνά. Φοβάται πιο πολύ τα Λαγκαδίκια που έχουν τελευταία αγωνιστική τον Βρασίδα στην έδρα τους. Ο Ξηροπόταμος μου είπε δεν έχει καμία τύχη. Είναι πίσω και μόνο σε θαύμα μπορεί να ελπίζει από τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων. Θα είναι στην γωνιά του και θα περιμένει. Το πρωτάθλημα είναι στα χέρια μας και στα χέρια ίσως της Φλόγας...

- Κανένα πρωτάθλημα δεν είναι στα χέρια κανενός. Αν προσέξεις καλά τους αγώνες που απομένουν στον Άρη Ξηροποτάμου θα δεις πως πολύ δύσκολα εώς καθόλου κατά την γνώμη μου, θα χάσει βαθμούς. Αύριο υποδέχεται την Μαυρούδα και θα το καθαρίσει. Στη συνέχεια πηγαίνει μέσα στην Χρυσαυγή και εκεί θα γνωρίζει πως αν χάσει θα αυτοκτονήσει κυριολεκτικά. θα τα δώσει όλα. Θα το πάρει το παιχνίδι φίλε και θα το δεις. Έπειτα υποδέχεται το Στίβος και τον Σοχό στην έδρα του. Έχει έξι βαθμουλάκια στην τσέπη του. Ακολουθεί το παιχνίδι στις Πέντε Βρύσες και το παιχνίδι με τα Λαγκαδίκια στην έδρα του. Αυτές είναι "οι συμπληγάδες του" Σε εκείνα τα παιχνίδια θα παίξει τα ρέστα του και υπ' όψην θα γνωρίζει πάρα πολύ καλά το τι απώλειες θα έχουν αυτοί που είναι σήμερα μπροστά του. Και να μου θυμηθείς αυτό. Πολύ φοβάμαι, αν και το απεύχομαι πως απώλειες θα έχουν όλοι. Είναι αφάνταστα δύσκολο για οποιονδήποτε να πετύχει το απόλυτο της συγκομιδής των Βαθμών ως το τέλος του Πρωταθλήματος. Φυσικά μιλάμε για ποδόσφαιρο και όλα γίνονται. Αλλά μιλάμε και με δυό δράμια μυαλό που έχει ο καθένας μας και κρίνει λίγο βαθύτερα τα πράγματα. Αφού συμφωνείς λοιπόν μαζί μου πως τα Λαγκαδίκια με ότι έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα δεν έχουν ΑΞΙΟΛΟΓΗ άμυνα, θέλω να με ακούσεις και να μην ξεγράφεις κανέναν. Τους βαθμούς τους παίρνουν οι.. άμυνες. Είδα την Φλόγα με τον Βρασίδα στο 3-2 μέσα στην Ασπροβάλτα και σου λέω πως και στα τρία γκολ που δέχθηκαν, οι αμυντικοί γκρίνιαζαν μεταξύ τους. Κλίκ, πρόβλημα! Βλέπεις εγώ δεν βλέπω μόνο ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ούτε ένα χέρι δεν χτύπησε τον άλλον στην πλάτη και να πει κάποιος δεν πειράζει. Ανασφάλεια. Κλικ, πρόβλημα και πάλι. Εμένα αυτό μου λέει, η αγωνιστική δομή αυτής της ομάδας. Φόβος της ευθύνης του γκολ. Και με τέτοιες άμυνες δεν πας μακριά. Αυτό βέβαια δεν μειώνει το αξιόμαχο της ομάδας που μπροστά πραγματικά είναι πολύ καλή. Όλα μπορούν να ανατραπούν και προσπαθώ να κάνω εκτιμήσεις ορθολογικά. Ποδόσφαιρο όμως δεν είναι πάντα ότι φαινεται λογικό.

Το θέμα είναι πως ο Βρασίδας αύριο παίζει τον μισό τίτλο και μακάρι να βοηθήσει ο καιρός να έχουμε ένα γεμάτο, καλό γήπεδο και ένα μεγάλο παιχνίδι και φυσικά να κερδίσει. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και κυρίως αντοχή στην ψυχολογική πίεση που έχουν οι παίκτες. Έχουμε και εκείνες τις ρημάδες τις απώλειες... αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα τα πούμε στο γήπεδο.

-givrgos asprovalta... Βρε με έναν τύπο που μπλέξαμε.. Στο είπα βρε μεγάλε, θεία τέλος. Τρεις αδερφές ήτανε. Την μία την Λεμονιά, την παντρεύτηκα εγώ, (κορόιδο ήμουνα να την αφήσω;), η άλλη παντρεύεται τον Μάιο με τον Νίκο και η άλλη, τι να σε κάνω και εκείνη έτοιμη είναι σύντομα για χορούς και γλέντια. Άργησες - Λυπάμαι χάσατε. Εκείνο που μπορώ να κάνω, είναι να μεσολαβήσω στον Κώστα τον Σουλτάνη Πρόεδρο του Μοδίου μπας και σου βρει καμμιά νύφη εκεί. Έτσι που πάει το πράγμα για να βρει παικτες ο Κώστας μέχρι και κουμπάρος θα γίνει για να κρατάει ζωντανό τον Ηρακλή...

antonisxoveris1

Αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, αν και είναι η ''τρέλλα'' μας. Ο Αντώνης Ξοβέρης μας κάλεσε στον αυριανό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Αριστοτέλη Σταυρού - ΑΕ Αγίου Γεωργίου. Αξίζει και σε αυτά τα παιδιά το χειροκρότημα και η προβολή τους. Σύντομα θα φιλοξενήσουμε τους ανθρώπους των σωματείων μας και την δική τους προσπάθεια και μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες για το άθλημα, όπως εκείνες οι παλιές πρόεδρε του Αριστοτέλη, Άγγελε Γκεμετζή. Θυμάσαι; Θα σας φιλοξενήσουμε σύντομα.

appollon omada

-Μου λένε τα παιδιά από την Νέα Απολλωνία πως είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος και ότι κάτσει και δεν έχω κανέναν λόγο να μη το πιστέψω. Το κακό είναι πως μπορούσαν να κρατήσουν ένα χ τουλάχιστον μέσα στο Πολυδένδρι και όλα θα ήταν διαφορετικά τώρα. Βλέπεις όταν χάνεις βαθμούς που μετράνε ''διπλά'' για τον αντίπαλο σου τότε δυσκολεύεις την ζωή σου, μόνος σου. Ας είναι, το παιχνίδι εκείνο πέρασε και υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για το τέλος. Καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου, στον Ζουμπούλη και τα παιδιά του.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) (16η αγωνιστική)

Μ.Αλέξ. Πέντε Βρυσών - Νίκη Ηρακλείο- Γήπεδο: Πέντε Βρυσών - Ώρα: 16.00

Βρασίδας Βρασνών - Εθνικός Προφήτη - Γήπεδο: Ασπροβάλτας - Ώρα: 16.00

ΑΠΣ Σοχού - Φλόγα Λαγκαδικίων - Γήπεδο: Σοχού - Ώρα: 16.00

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 6ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) (20η αγωνιστική

ΑΕ Κορώνειας - ΑΕ Πολυδενδρίου -Γήπεδο: Γερακαρούς - Ώρα: 16.00

Μελισσουργός - Ηρακλής Μοδίου -Γήπεδο: Μελισσουργού - Ώρα: 16.00

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ:

monk

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top