Ευθυμιάδης Χρήστος

Ευθυμιάδης Χρήστος

Το διαδίκτυο είναι το πιό άμμεσο και αποδοτικό μέσο προβολής.

Αν θέλετε να προβληθείτε μέσω του volvinews έχουμε να σας προτείνουμε διάφορα πακέτα προβολής της επιχείρησής σας με ελκυστικές τιμές. Ενημερωθείτε αναλυτικά και κερδίστε!

Ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής από 15 € το μήνα.

Για πληροφορίες ή για να προβληθείτε καλέστε στο 2397021726 ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

anonymous

Καλημέρα και καλό σας μήνα,

Εδώ και μια ώρα περίπου οι φίλοι μας οι οποίοι προσπαθούσαν να δούν την ιστοσελίδα μας έβλεπαν την παραπάνω εικόνα...

Ήταν η δική μας πλάκα για την Πρωταπριλιά.

Με την ευκαιρία σας καλωσορίζουμε στο νέο περιβάλλον της ιστοσελίδας μας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Για τις επόμενες ώρες ίσως παρατηρήσετε "προβλήματα" σας ζητούμε συγνώμη βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο μεταφοράς και σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στον τομέα της ενημέρωσης.

Επικοινωνήστε με το volvinews:

 

 τηλεφωνικά με τους διαχειριστές:

Ευθυμιάδης Χρήστος
Τηλ. 2397021726
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

popi kΔήλωση Πόπης Καλαϊτζή

για την υποψηφιότητά της στις εκλογές της 6ης Μαΐου με τη Ν.Δ.

 

Στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε για τις ζωές μας και τις ζωές όσων αγαπάμε.

Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο της λογικής και της ευθύνης. Να ψηφίσουμε με την καρδιά, αλλά και με το μυαλό μας. Να επιλέξουμε τα κόμματα εκείνα που μπορούν να δώσουν λύσεις και δεν θα αποτελούν ευκαιριακή σημαία διαμαρτυρίας. Η Νέα Δημοκρατία είναι μια δύναμη ευθύνης και σταθερότητας για τη χώρα που μπορεί να τη βοηθήσει να μπει ξανά σε ένα σωστό δρόμο. Και αξίζει να την εμπιστευθούμε.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Πορεία..στο Πέλαγος της Παράδοσης με μεράκι, Κέφι και Πρωτοπορία

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

evagelismos

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Χάγιεκ Τάνια μας προϊδεάζει και μας προσκαλεί στις εκδηλώσεις της Καθαρά Δευτέρας στον Ευαγγελισμό

little-house-prairie2Το τελευταίο χρονικό διάστημα βιώνουμε μια έντονη τάση επιστροφής στην επαρχία από ολοένα και περισσότερους νέους αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας. Εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης, της συρρίκνωσης των εισοδημάτων και των πολλαπλών απολύσεων εκατοντάδες Έλληνες οδηγούνται στους δρόμους της υπαίθρου, συνδράμοντας με αυτό τον τρόπο την πληθυσμιακή και παραγωγική ισορροπία της χώρας.

Αγαπητοί αναγνώστες, υπάρχει μια επείγουσα ανάγκη για μια κοπέλα η οποία πρέπει να χειρουργηθεί αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κόστος. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν και στο μέτρο του δυνατού παρακαλούνται μέχρι τέλος Νοεμβρίου να καταθέσουν ότι ποσό μπορούν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό 813/343391-99 και όνομα δικαιούχου Βασιλείου Μιμόζα.

Ανακοίνωση των Ενεργών Πολιτών Δημοτικής Ενότητας Αρναίας. Δράσεις για το περιβάλλον.

Και ξανά προς τη δόξα τραβά.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΒΡΑΣΝΩΝ

Αναγένηση εκ της τέφρας του

omada2 brasidas

ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΚΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Συνέντευξη με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κων\νο Ξoβέρη

Το Σφύριγμα της διακοπής…….

katsikesΈχω την γνώμη ό,τι η απέριττη ευγένεια, η πνευματική καλλιέργεια και η διακριτικότητα στους κοινωνικούς τρόπους, δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται ως αδυναμίες του χαρακτήρα, από κάποιους ολιγόνους συνανθρώπους μας. Τουναντίον, μάλιστα.
Πιστεύω ό,τι είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας.
(Στυλιανός Πάσχος).

Top