ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

28 Απριλίου 2018
(0 ψήφοι)

Τι αποκαλύπτει στο Life – Events.gr ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού, Απόστολος Αντωνούδης

Ο πρόεδρος της «Εγνατίας Οδός Α.Ε.», Απόστολος Αντωνούδης μιλάει στην κάμερα του Life-Events.gr και αποκαλύπτει πότε θα είναι έτοιμοι οι δύο νέοι σταθμοί διοδίων στην περιοχή των Διαβατών και της Ασπροβάλτας και πόσο θα κοστίζουν.

2504 EGNATIA ODOS DIODIA 5

Ο κ. Αντωνούδης παράλληλα μας λύνει την απορία και διευκρινίζει για ποιο λόγο κατασκευάζονται τοπικοί σταθμοί διοδίων, από τη στιγμή που πρόκειται να «τρέξει» το αναλογικό σύστημα και τι θα γίνει όταν συμβεί αυτό.

«Δεν πετάμε έτσι χρήματα, σε ένα πηγάδι που δεν έχει πάτο», τονίζει ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού, ξεκαθαρίζοντας πως αυτοί οι σταθμοί θα αξιοποιηθούν καταλλήλως.

Ο Απόστολος Αντωνούδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Life-Events.gr και η οποία θα προβληθεί ολόκληρη αύριο (26/04), μιλάει μεταξύ άλλων για το πως προχωράει ο διαγωνισμός με το νέο σύστημα διοδίων και πότε θα εφαρμοστεί, αναφέρεται στα σχήματα που ενδιαφέρονται για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και την επιλογή των «μνηστήρων», σχολιάζει τις παρεμβάσεις και τα έργα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στη Βόρεια Ελλάδα ενώ αποκαλύπτει γιατί θα υπάρξουν αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

2504 EGNATIA ODOS DIODIA 4

 

 

life-events.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top