Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Δεκεμβρίου 2018
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Χθες Τέταρτη 12/12 το απόγευμα γύρω στις 6:00 , πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Λυκείου Αγίου Γεωργίου η ημερίδα με θέμα : Εφηβεία και Αθλητισμός, αλλά και αναφορά στο σχολικό εκφοβισμό (ευρέως γνωστό ως bullying).

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Βρασίδας Βρασνών
και στον  υπεύθυνος Ακαδημιών Βαγγέλη Μητσόπουλο οι οποίοι θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Νταφούλης Βάϊος, (Παιδοψυχίατρος Συντονιστής Διευθυντής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής ΓΝ Ιπποκράτειο),  άλλοι ομιλητές όπως ο  Βασίλης Ανατολίτης (Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα Αθλητισμού)
 και οι παλαίμαχοι  ποδοσφαιριστές όπως ο Κώστας Αϊδινίου και ο Γιώργος Τσιφούτης.
Την ημερίδα συντόνισε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος,( ψυχίατρος πρώην Υφυπουργός Υγείας )

Μια πολύ σημαντική ημερίδα για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό αλλά και για τους γονείς που θέλουν να προωθήσουν τα παιδιά τους σε αυτόν, γλιτώνοντας τα από άλλες άσχημες συνήθειες. Οφείλαμε όλοι να υποστηρίξουμε την διοργάνωση και να ωφεληθούμε από τις γνώσεις των ομιλητών! Και όπως δήλωσε ο κ. Μητσόπουλος και συμφωνώ μαζί του και επαυξάνω «Οδηγήστε τα παιδιά στον αθλητισμό , αφήστε τους προπονητές να κάνουν την δουλειά τους !!!»

ημεριδα1.jpg ημεριδα10.jpg ημεριδα11.jpg

ημεριδα12.jpg ημεριδα2.jpg ημεριδα3.jpg

ημεριδα4.jpg ημεριδα5.jpg ημεριδα6.jpg

ημεριδα7.jpg ημεριδα8.jpg ημεριδα9.jpg

Σούζυ Αρχοντή

Τελευταία άρθρα από τον/την Σούζυ Αρχοντή