ΟΑΣΘ: Χωρίς λεωφορεία για πέντε ώρες σήμερα (8/4) η Θεσσαλονίκη
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Απριλίου 2022
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Στάση εργασίας θα κάνουν σήμερα  Παρασκευή (8/4) οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι με αποτέλεσμα η Θεσσαλονίκη να μείνει ξανά χωρίς λεωφορεία.

Ο Οργανισμός είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε την εξέλιξη αυτή και αναφέροντας πως κινήθηκε νομικά ώστε να κριθεί παράνομη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την τακτική του αιφνιδιασμού επιλέγει για μία ακόμα φορά το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ, το οποίο χωρίς την οποιαδήποτε προειδοποίηση προκήρυξε νέα στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή, 8 Απριλίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ο ΟΑΣΘ κινεί άμεσα τις νομικές διαδικασίες προκειμένου η στάση εργασίας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, καθώς παραβιάζει το νόμο και επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και επισημαίνει προς το Συνδικάτο ότι ταλαιπωρώντας το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης δεν θα επιλυθούν τα όποια προβλήματα των εργαζομένων, αντιθέτως θα έχουν απέναντι τους το σύνολο των πολιτών.

Οι υπηρεσίες του Οργανισμού ετοιμάζουν δρομολόγια ελάχιστης εγγυημένης υπηρεσίας και το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ οφείλει να διαθέσει το προσωπικό».

 

thess.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top