Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΒΗΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

19 Οκτωβρίου 2022
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 
Θεόδωρος Καράογλου

Μετά την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση στην Περαία, με τίτλο «Δήμος Θερμαϊκού: Η πρωτεύουσα της ελληνικής καινοτομίας», ο κ. Θεόδωρος Καράογλου συνεχίζει να συνομιλεί με τις τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης,

διοργανώνοντας άλλες δυο ενημερωτικές-διαδραστικές δράσεις την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στους Δήμους Δέλτα και Βόλβης, με ομιλητές τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί, στη Σίνδο (αίθουσα δεξιώσεων «Giorgio»- Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου 95), με ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη  και τίτλο: «Εθνικά θέματα και τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις». 

Η δεύτερη είναι προγραμματισμένη στις 18.30, στον Σταυρό (εστιατόριο «Καλυβιώτης»- Οδός Βασιλέως Γεωργίου),  με ομιλητή τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και τίτλο: «Τουρισμός 2030: Η μετάβαση του Δήμου Βόλβης στη νέα εποχή».

Όπως εξηγεί ο κ. Καράογλου: «Η ανταπόκριση του κόσμου στην επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσα στην Περαία για τα σημαντικά οφέλη που θα έχει το “Thess Intec” στην τοπική κοινωνία αποδεικνύει πως οι συμπολίτες μας “διψούν” για πολιτικές δράσεις που ακουμπούν κάθε πτυχή της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου τους. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο Δήμο Δέλτα και το Δήμο Βόλβης, συνεχίζουμε τον ειλικρινή διάλογο με την κοινωνία, παρουσία δυο εκλεκτών συναδέλφων Υπουργών, οι οποίοι θα καταθέσουν τις απόψεις τους για θέματα που αφορούν τα χαρτοφυλάκια τους.

Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνω έχουν ένα χαρακτηριστικό: Να αποδείξουν πως η Περιφέρεια του Νομού  Θεσσαλονίκης είναι παρούσα στις εξελίξεις. Πως διεκδικεί με αξιώσεις την ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, πως διακρίνεται από εξωστρέφεια και δυναμική προόδου.

Φυσικά, κάθε περιοχή έχει τα δικά της σημεία αναφοράς. Αυτά τα σημεία αναδεικνύω, προβάλλοντας ταυτόχρονα το κυβερνητικό έργο και ακούγοντας τους πολίτες. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή εμείς οι πολιτικοί πρέπει να είμαστε κοντά στην κοινωνία».

Super User

Τελευταία άρθρα από τον/την Super User