Τρίτη, 28 Μαϊος 2019

Χριστός Ανέστη και καλημέρα όλη μέρα αγαπητοί αναγνώστες της μουσικής και ενημερωτικής στήλης μας.Τρίτη σήμερα 28 του μήνα και πραγματικά δεν λέει να φύγει ο μήνας ,επίσης δυο μέρες μετά τις εκλογές και ακόμη δεν έχουμε πλήρη αποτελέσματα ,εκτός αυτού παίζεται ...τι παίζεται ;;;η ημερομηνία των Εθνικών εκλογών ,μια θα γίνει στις 30/6 μια θα γίνει στις 7/7 ,μια θα γίνει όποτε γουστάρει τελικά ο σύριζα και εμάς τα νεύρα μας να γίνονται τσατάλια αφού βλέπουμε πως η καρέκλα για τον τσιπροκαμένο είναι γλυκιά ...Τέλος πάντων εν αναμονή της ημερομηνίας λοιπόν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.

Νέα γενιά φτωχών

Στοιχεία - σοκ για τους μισθούς και τις συντάξεις στην Ελλάδα

Η νέα γενιά των φτωχών συνταξιούχων είναι εδώ, αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη χαριστική βολή στους απόμαχους της δουλειάς με τις περικοπές που επέβαλε ο νόμος Κατρούγκαλου.

Παγώνουν οι προσλήψεις στο Δημόσιο λόγω εκλογών

Η απαγόρευση αφορά όχι μόνο τις τελικές πράξεις αλλά και όλες τις σχετικές προπαρασκευαστικές πράξεις ή/και αποφάσεις, εφόσον αυτές είναι κατά νόμο αναγκαίες προϋποθέσεις για την έκδοση της τελικής πράξης της σύνθετης διοικητικής ενέργειας (διορισμού ή πρόσληψης).

«Ξέφραγο αμπέλι» οι φυλακές Αυλώνα - Δραπέτευσαν επικίνδυνοι κατάδικοι

Νέο δείγμα της χαώδους κατάστασης στις φυλακές της χώρας αποτελεί η αιματηρή απόδραση, το απόγευμα της Δευτέρας , δύο κρατουμένων από τις φυλακές Αυλώνα.

Ο Τσίπρας κάνει «αρένα» την προεκλογική περίοδο – Κίνηση απελπισίας για να αναπτερώσει το καταρρακωμένο ηθικό

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα μετά το εκλογικό Βατερλώ του, αποδεικνύει ότι δεν έχει μάθει από τα παθήματά του. Είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως και κυρίως δε διδάσκεται από τα λάθη του διότι απλά δεν τα αναγνωρίζει.

Δίωξη για αποπλάνηση

Αυτοκτονία 14χρονης : Στη φυλακή ο 43χρονος που διατηρούσε σχέσεις με τη μαθήτρια.

Κυρίως σε Καστοριά, Σέρρες, Δράμα

Βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία λόγω Πρεσπών

Οι επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία εξηγούν πολλά για την κατάρρευση του κυβερνώντος κόμματος στην ψηφοφορία της 26ης/5 για τις ευρωεκλογές.

Δωρεάν διακοπές

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού - Δείτε ποιους αφορά

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και των οικογενειών τους, περιόδου 2019-2020, με επιταγή κοινωνικού τουρισμού.

Καιρός

Ζέστη και αφρικανική σκόνη την Τρίτη

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ τις απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Μακεδονίας.

Ζεστός και άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός την Τρίτη με διαστήματα βροχής κατά τόπους. Στα βορειοδυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ τις απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Μακεδονίας. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, με αυξημένες συγκεντρώσεις στα ανατολικά και τα νότια.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.  Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι τοπικά 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.  Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4, που βαθμιαία από τα δυτικά θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-ΤΑ ΝΕΑ 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΜΑΙΟΥ 

585 π.Χ. Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο..

1871 Συντρίβεται η Κομούνα των Παρισίων. 

1888 Γεννήθηκε ο Τζίμι Θορπ, ινδιάνος αθλητής του στίβου. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1912 κατέκτησε χρυσά μετάλλια στο πένταθλο και το δέκαθλο, τα οποία όμως του αφαιρέθηκαν επειδή έπαιξε επαγγελματικό μποξ και του επιστράφηκαν μετά θάνατον, το 1982. (Θαν. 28/3/1953).

1940 Ο βασιλιάς Λεοπόλδος υπογράφει την παράδοση του Βελγίου στους Γερμανούς, έπειτα από μόλις 18 μέρες εχθροπραξιών και παρά το γεγονός ότι τους Βέλγους είχαν ενισχύσει και στρατεύματα από τη Γαλλία, τη Βρετανία και την Ολλανδία.

1952 Ψηφίζεται από τη Βουλή νόμος για την παροχή πλήρων πολιτικών δικαιωμάτων στις Ελληνίδες.

1961 Ιδρύεται η Διεθνής Αμνηστία. Για την προσφορά της στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα βραβευτεί 16 χρόνια αργότερα με Νόμπελ Ειρήνης.

1969 Η Μίλαν νικά τον Άγιαξ με 4-1 στο Μπερναμπέου και κατακτά το 14ο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης. Η ΕΡΤ μεταδίδει για πρώτη φορά απευθείας αγώνα ποδοσφαίρου και ο Γιάννης Διακογιάννης κάνει την παρθενική εμφάνισή του στην περιγραφή.

1979 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπογράφει στο περιστύλιο του Ζαππείου τη συμφωνία πλήρους ένταξης της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (Ε.Ο.Κ.).

1997 Η «17 Νοέμβρη» εκτελεί στον Πειραιά τον εφοπλιστή Κωνσταντίνο Περατικό.

1987 Ο Ιωάννης Παύλος Β΄ γίνεται ο πρώτος πάπας που επισκέπτεται τη Βρετανία μετά το σχίσμα του 1531, το οποίο οδήγησε στην ίδρυση της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

1999 Αλβανός καταλαμβάνει λεωφορείο των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη και το οδηγεί στην Αλβανία. Κατά την επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας έξω από το Ελβασάν σκοτώνεται ο ίδιος και ο όμηρος Γιώργος Κουλούρης.

2003 Πεθαίνει ο Βέλγος χημικός Ίλια Πρίγκοζιν, με σημαντικό έργο στο πεδίο της θερμοδυναμικής. Τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ το 1977.

Πηγή-Thepressroom.gr

Πως τα καταφέρνετε μερικοί και μαζεύεται δίπλα σας ότι ''απόβλητο''της κοινωνίας υπάρχει ...απορώ δηλ ,μετά θέλετε να σας στηρίζει και ο κόσμος ,πως να σε στηρίξει ο κόσμος που ότι χαζός υπάρχει τον έχεις κοντά σου ,αναρωτήθηκες λοιπόν τι συμβαίνει και σε ''φάγανε''οι ίδιοι σου ;;;;για αναρωτήσου λίγο παρακαλώ ,άντε για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.

Μόνο κακό τελικά κάνουν οι παρατρεχάμενοι ,οι οποίοι σε κάποιες των περιπώσεων χάνουν λάδια ....χρείζουν άμεσης ψυχιατρικής παρακολούθησης και ξανά απορώ δεν τα βλέπετε;;;;;ότι έγινε έγινε απλά όταν καταιβαίνουμε σε εκλογές φροντίζουμε να έχουμε χαμηλό προφίλ και όχι να βγαίνουμε αριστερά και δεξιά και να κατηγουρούμε διάφορους .....Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο ,να περάσετε μια γλυκιά ημέρα μιας και ο καιρός φτιαχνει στην Ελλάδα σιγά σιγά ,να έχετε θετική ενέργεια γιατί πραγματικά όταν υπάρχει αρνητική ενέργεια όλα πηγαίνουν στραβά ,όλα όμως ,οπότε εαν αντιληφθείτε πως γύρω σας υπάρχει κάποιος /κάποια που δεν αντέχετε ,που σας φέρνει αναγούλα ,που σας μεταδίδει την άθλια αρνητική ενέργεια ,φύγετε μακρυά .αν είναι μέσα στο σπίτι σας πάρτε το θυμιατό σας και θυμιάστε όλο το σπίτι ,πραγματικά θα νιώσετε πολύ καλύτερα.Σας στέλνω την αγάπη μου ,την θετική μου σκέψη και σας αφιερώνω με πολύ αγάπη το τραγούδι της ημέρας.Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

Top