Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

καλημέρα μας και καλη μας εβδομαδα

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Καλημέρα ,καλημέρα όλη μέρα ,καλημέρες σε όλους ,καλή και Ευλογημένη εβδομάδα και τα χαιρετήσματα μου απο την όμορφη ,ελεύθερη και ''καυτή''Κύπρο.Ακόμη ένα Σαββ/κο έφυγε και ελπίζω να περάσατε καλά ,αν διακρίνω απο τις φωτογραφίες που ''ανεβάσατε''αρκετοί ,και με τον υδράργυρο ψηλά ,μάλλον περάσατε όμορφα.Δεν έλειψαν όμως και τα μπουρίνια όπου στον κάμπο των Σερρών και σε κάποιες περιοχές της Χαλκιδικής έγιναν και κάποιες καταστροφές με τόση βροχή και τόσο χαλάζι όπου ''ρίμαξε''θα πω τις οπωροκηπευτικές καλλιέργειες και οι αγρότες είναι σε απόγνωση εν αρχή καλοκαιριού.Εύχομαι να πάνε όλα κάλα και να δωθούν οι ανάλογες αποζημιώσεις .Επίσης τα παιδιά συνεχίζουν τις εξετάσεις τους και εύχομαι ξανά καλή επιτυχία.Βέβαια τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία ''κλείνουν''την ερχόμενη Παρασκευή και όπως βλέπω απο γνωστές μου οικογένειες ,είναι τα παιδιά μεσά στην καλή χαρά .

Πάμε όμως να δούμε τις κυριότερες ειδήσεις σε τίτλους.

Στον ΠτΔ τη Δευτέρα

Ξεκινά η προεκλογική περίοδος - Ανακοινώνει μέτρα «διάσωσης» της μεσαίας τάξης ο Τσίπρας

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα μεταβεί το απόγευμα της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια από το Μέγαρο Μαξίμου θα εξαγγείλει νέο πακέτων παροχών με έμφαση στην στήριξη της μεσαίας τάξης.

Βαρυσήμαντη συνέντευξη

«Ιερές» βόμβες από τον Μητροπολίτης Σεραφείμ κατά της κυβέρνησης

Σε άμεσο κίνδυνο η θρησκευτική ειρήνη, λέει ο Μητροπολίτης Πειραιώς

 Τρεις αγωγές

Μάτι: Αγωγή ύψους 1,5 εκατ. για το ζευγάρι που απανθρακώθηκε αγκαλιασμένο

Οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων αμέτρητες, καθώς 102 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον περασμένο Ιούλιο.

Για άγνωστο λόγο

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος έπεσε από τον πρώτο όροφο γηροκομείου

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του, ύστερα από πτώση από τον πρώτο όροφο στο γηροκομείο «Βασιλειάδα», στον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης.

Ηλεκτρονικά

ΕΦΚΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στις κατασκηνώσεις του ΕΦΚΑ.

ΚΙΝΑΛ: Και τώρα η μάχη των εκλογών - Τι θα κάνει η Φώφη Γεννηματά

Θεωρώντας ότι τα ποσοστά της ΝΔ ανεβαίνουν όσο περνάει ο καιρός, στη Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για «αντίβαρο» - ζητούν, δηλαδή, την ψήφο των προοδευτικών πολιτών.

Θλιβερός βίος

Το Twitter για το τέλος των ΑΝΕΛ: «Αντίο μεγάλο… τίποτα»

Τα εξόχως ειρωνικά σχόλια για την απόφαση του Π. Καμμένου αναμειγνύονται με πικρές διαπιστώσεις για τον θλιβερό βίο και πολιτεία ενός κόμματος που πάτησε στα πιο ταπεινά ένστικτα των Ελλήνων.

Ορατός όλη τη νύχτα

Απόψε ο πιο κοντινός, πιο μεγάλος και πιο φωτεινός Δίας του 2019

Το βράδυ της Δευτέρας ο Δίας θα φαίνεται μεγαλύτερος και φωτεινότερος από κάθε άλλη μέρα του 2019, οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία για όποιον (ιδίως αρχάριο) θέλει να τον παρατηρήσει και να τον φωτογραφήσει, καθώς θα είναι ορατός όλη τη νύχτα.

Πηγή-ΤΑ ΝΕΑ 

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού την Δευτέρα - Πτώση της θερμοκρασίας και μπουρίνια.

Με αραιές νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας το σκηνικό του καιρού για τη Δευτέρα (10/06)

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα υποχωρήσουν την Δευτέρα (10/06), ενώ αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές ή όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές ή όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 και κατά τόπους 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 Πηγή-NEWSBOMB.GR

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

 10 Ιουνίου 1941, οι Ναζί καίνε το Δίστομο και σκοτώνουν 218 κατοίκους. Δείτε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο σαν σήμερα, και σημάδεψαν την ιστορία.

323 π.Χ. Πέθανε ο Βασιλεύς των Μακεδόνων, Μέγας Αλέξανδρος

1822 Έπειτα από πολύμηνη πολιορκία η οθωμανική φρουρά της Ακρόπολης παραδίδεται στους επαναστατημένους Έλληνες.

1825 Ο Ιμπραήμ Πασάς καταλαμβάνει την Τριπολιτσά.

1877 Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με πρωτοβουλία της βασίλισσας Όλγας και πρώτο πρόεδρο το Μάρκο Ρενιέρη.

1886 Εκρήγνυται το ηφαίστειο Τεραγουέρα στη Νέα Ζηλανδία με αποτέλεσμα 153 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να καταστραφεί η μοναδικής φυσικής ομορφιάς περιοχή Πινκ εντ Γουάιτ Τερέισις (Ροζ και Λευκά Πεζούλια).

1915 Ιδρύεται το Σώμα Ελληνίδων Προσκόπων, το οποίο αργότερα θα μετονομαστεί σε Σώμα Ελληνίδων Οδηγών.

1940 Μετά από 62 μέρες από την έναρξη των συγκρούσεων και παρά τη συνδρομή Γαλλικών και Βρετανικών στρατευμάτων, η Νορβηγία παραδίδεται στους Γερμανούς. Την ίδια μέρα η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Γαλλίας και της Βρετανίας.

1944 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η σφαγή του Δίστομου

1967 Τελειώνει ο Πόλεμος των Έξι Ημερών, με θρίαμβο των Ισραηλινών επί των αραβικών γειτονικών του χωρών, της Αιγύπτου, της Ιορδανίας και της Συρίας. Το Ισραήλ επεκτείνεται γεωγραφικά στη Λωρίδα της Γάζας, τη Χερσόνησο Σινά, τη Δυτική Όχθη και τα Υψώματα του Γκολάν. Οι ανακατατάξεις αυτές επηρεάζουν τη γεωπολιτική σταθερότητα της περιοχής ως τις μέρες μας.

1990 Η οργάνωση «17 Νοέμβρη» επιτίθεται με ρουκέτα εναντίον των γραφείων της εταιρίας Procter & Gamble στη Λεωφόρο Συγγρού, στην Αθήνα.

1991 Αρχίζει την κατάθεσή του στο ειδικό δικαστήριο ο Γιώργος Κοσκωτάς, για την υπόθεση της Τράπεζας Κρήτης.

2004 Πέθανε ο Αμερικανός θρυλικός τυφλός τραγουδιστής της σόουλ, Ρέι Τσαρλς.

 

Πηγή-THEPRESSROOM.GR

Αυτά και για σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 ,ελπίζω να τα βρίσκεται ενδιαφέροντα.Πριν κλείσω θα ήθελα να σας πω ότι ... κάποιοι/ες πρέπει να αλλάξετε λίγο τον χαρακτήρα σας ,να είστε λίγο πιο...καλοί άνθρωποι ,όλα σας ενοχλούν και όλα σας πειράζουν αλλά ουδέ λόγος δε γίνεται για τον χαρακτήρα σας που παρατηρώ μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ,ότι κάποιοι/ες πρέπει να επισκεφτείτε έναν καλό ψυχίατρο ,έναν καλό ψυχολόγο ,δεν είναι κακό ,ίσα ,ίσα που θα σας βοηθήσει πολύ και δεν θα έχετε μ'εσα σας τόση κακία για τον κόσμο ,το δείχνετε και το βλέπουμε ,κακία πολύ κυρία μου ,ψυχολογικά πολλά κυρία μου ,εννοείται πως δεν το ''δέχεστε''αλλά αυτό μας βγάζετε ,αυτό βλέπουμε και γαυτό σας συζητάει και σας κοροιδευει όλος ο κόσμος ....Για κοιτάξτε λοιπόν λίγο να χαμηλώσετε τους τόνους και να δείτε τα πράγματα πιο όμορφα .Πραγματικά δεν αντέχω άλλο με αυτή την κακία κιαι ζήλεια σας ,δεν φταέι μόνο ο κόσμος ....φταίτε και εσείς.Καλή και ευλογημένη εβδομάδα ,χαρίστε το όμορφο χαμόγελο σας και αφήστε τον κόσμο στην ησυχία του ,ο κόσμος μας κρίνει από τις πράξεις και τον χαρακτήρα μας ,επουδενεί λοιπόν ιδιαίτερα στις μικές κοινωνίες δεν θέλουμε να μας ''κοροιδεύουν'....Μη σας νοιάζει λοιπόν τίποτα ,αφήστε στο περιθώριο τέτιους ανθρώπους που μόνο κακό κάνουν ....Μη σας νοιάζει τίποτα χαμογελάστε και αφήστε τους άλλους απλά να αναρωτιούνται .....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

Top