Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020

Γενικά αποτελέσματα των ομάδων του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του περασμενου Σαββατοκύριακου.

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Κυρίες μου και κύριοι καλή σας ημέρα ,καλή εβδομάδα ,καλό μήνα και καλή Σαρακοστή σε όλους μας.Καλή δύναμη σε όσους νηστεύουν και πάνω απ΄'ολα καλή δύναμη ,καλό κουράγιο στα σώματα ασφαλείας μας που βρίσκονται στα σύνορα μας στον Έβρο ,οι ευχές και οι σκέψεις μας είναι κοντά τους και αν μας ζητηθεί θα είμαστε εκεί όλοι .Δυστυχώς είμαστε ''μόνοι''μας για άλλη μια φορά ,η Ευρώπη μας γυρνάει την πλάτη ....η Μέρκελ πρώτη απ΄όλους ,δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από αυτό το λιμοτάγαρο και δεν περιμέναμε και τίποτα από τους πολιτικούς μας που συνεχίζουν και την προσκυνούν....

Καλά ...δεν συζητάω για την αριστερά η οποία έχει βάλει την ουρά στα σκέλια και δεν υπάρχει πουθενά ,μάλιστα οι νεολαία του Τσίπρα έβγαλε και ανακοίνωση λέγοντας να ανοίξουν τα σύνορα και να ησέλθουν όλοι οι λαθραίοι στην χώρα μας.Ρε γελάνε και οι πέτρες ,πραγματικά γελάνε και οι πέτρες μιας και το μόνο που τους ενδιαφέρει και ο μόνος σκοπός τους είναι να καίνε μαγαζιά -σπίτια -κόσμο ,να ριμάζουν τα πανεπιστήμια ,να είναι αιώνιοι φοιτητές για να μπορούν να ελέγχουν τα πανεπιστήμια και να γίνεται ένα μπάχαλο στην χώρα ,αυτό τους ενδιαφέρει και συνεχίζουν να προκαλούν με τις δηλώσεις τους .Εγώ θα έλεγα να κρατήσετε λίγο χαμηλά τους τόνους και να σταματήσετε να εκφράζεστε με τόση αγάπη για τους λαθρομετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στην χώρα μας παράνομα και με το έτσι θέλω....

 Μόνο ο κόσμος ,ο απλός κόσμος ,αυτός θα βοηθήσει όπως γίνεται πάντα.Εγώ εξέφρασα τα παράπονα μου και ελπίζω σε μια ομοψυχία όλων των Ελλήνων ,μη περιμένετε φίλοι μου από κανέναν ευρω-πεο να μας βοηθήσει ,έχει μια βδομάδα που γίνεται ο κακός χαμός και δεν υπάρχει βοήθεια από αυτά τα λέσια που συνεχίζουν οι δικοί μας και προσκυνούν ,φύγετε τώρα από την Ευρώπη ,αυτό το έκτρωμα ,αυτό το ψέμμα ,αυτό το αίσχος .

 Έρχονται λέει κάποιοι από την ΕΕ ,τι να κάνουν;;;;;να κάτσουν στο τραπέζι με τον Μητσοτάκη ,να φάνε τα κουλουράκια βουτύρου ,να πιούνε και ένα καφέ και να πάρουν δρόμο ,αυτό θα κάνουν μετά από μια βδομάδα που απειλείται η εδαφική μας ακεραιότητα.Ούτε στρατό φέρνουν μαζί τους ,ούτε επειλούν τον Μόγγολο που έχει ξεπεράσει κάθε όριο (και τον φοβούνται ) ούτε τίποτα αγαπητή κυρία μου ,ήλθα ,είδα και δρόμο .....

Πάντως να πω και ένα μεγάλο μπράβο στους δήμους που συγκέντρωσαν αρκετά τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης για τα σώματα ασφαλείας μας και τους εθελοντές που κρατούν τις Θερμοπύλες των συνόρων μας.επίσης ακόμη και τώρα που γράφω αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν θέσει τον εαυτό τους σαν εθελοντές για την πατρίδα και την φύλαξη των συνόρων μας.Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους .

Και κάτι ακόμη για να μη λέτε κάποιοι ότι είμαι άκαρδη ,δεν μου φταίνε τα μωρά και τα μικρά παιδιά που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μεγάλη βοήθεια ,με λυπεί όταν βλέπω ότι τα βγάζουν οι Πακιστανοί-Αλγερινοί κτλ στην πρώτη γραμμή και εισπέουν όλα αυτά που αυτοί οι ίδιοι ρίχνουν ,τα χημικά εννοώ ,τα είδαμε όλοι ,αυτά που τους προμήθευσαν οι άνθρωποι του τουρκοκλεμέ ,είναι κρίμα και άδικο για αυτά τα μωρά ,δεν είναι κρίμα αυτοί που βγαίνουν και λένε ότι μόλις βγήκαν από τις φυλακές και θέλουν να πάνε στην Ευρώπη.....Τζιχανζτιστές κτλ ,κτλ ,κτλ ..Μπουμμ!!!

Όπως καταλαβαίνετε σήμερα είναι ημέρα σχολιασμού οπότε προσπαθώ να σχολιάσω ότι μπορώ.Και εσείς μπορείτε να σχολιάσετε όταν το άρθρο ανέβει στην ομάδα μας στο facebook ,με σεβασμό προς όλους μας ,μη το ξεχνάμε ,μιας και ξαναλέω πολλά ψεύτικα προφίλ στην παρέα μας με φθονερούς σχολιασμούς για όλους ....Πάμε παρακάτω και ο κοροναιος καλά κρατεί και 7 οι ασθενείςστην χώρα μας αλλά με ήπια χαρακτηριστικά του ιού ,προσοχή μεγάλη και τήρηση των κανόνων υγιεινής .

Αυτά προς στιγμήν την Κυριακή που μας πέρασε ήταν η ημέρα αγάπης και συγχώρεσης και όλοι πρέπει να σκεφτούμε ,να βάλουμε τα κεφάλια μέσα ,να ηρεμήσουμε ,να νηστέψουμε ,και να συγχωρέσουμε ,να δείξουμε μεγαλείο ψυχής και να περάσει η Σαρακοστή με το καλό και να υποδεχτούμε Πρώτα Ο Θεός Το Άγιο Πάσχα.

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Πότε και πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Πότε και πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (pics)

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τρίτη (3/3) -  Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα 

Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια.

Το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα βορειοδυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα στα ανατολικά ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη 3 Μαρτίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Aνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά σχεδόν αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν.
Aνεμοι: Νότιοι 3 με 4 και από το μεσημέρι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη. Τη νύχτα τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και βαθμιαία θα εκδηλωθούν καταιγίδες και στα ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Newsbomb.gr

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Μεταναστευτικό - προσφυγικό

Καταιγιστική η τουρκική προπαγάνδα - Με fake news προσπαθούν να εκβιάσουν Ελλάδα και Ευρώπη

Η Τουρκία και ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βλέποντας την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να παίζει – επί της ουσίας – το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου για το ζήτημα με τα καραβάνια προσφύγων που έφτασαν στον Έβρο με ευθύνη της Άγκυρας, συνεχίζουν να παραπληροφορούν και να κουνάνε το «δάχτυλο» στην Ελλάδα.

Κρίσιμες αποφάσεις

Το μεγάλο στοίχημα για την ελληνική διπλωματία στα Βαλκάνια

Η ελληνική διπλωματία επιχειρεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια διατήρησης στην επικαιρότητα της ευρωπαϊκής προοπτικής των Βαλκανίων και δη της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας

Στον Έβρο η ηγεσία της ΕΕ και ο Μητσοτάκης – Η Αθήνα ζητά έμπρακτη αλληλεγγύη από την Ευρώπη για το Προσφυγικό

Η Αθήνα η οποία από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να φτάνουν τα καραβάνια εξαθλιωμένων προσφύγων και μεταναστών τόσο στα σύνορα του Έβρου όσο και στα νησιά του Αιγαίου, επιχείρησε να διεθνοποιήσει το πρόβλημα και να θέσει την Ευρώπη προ των ευθυνών της.

Αμέτρητες αναρτήσεις

#IStandWithGreece: Κύμα συμπαράστασης μέσω Twitter στην Ελλάδα

Την αλληλεγγύη τους προς την Ελλάδα εκφράζουν οι χρήστες του Twitter, αναρτώντας μηνύματα σχετικά με το μεταναστευτικό και την ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργήσει την ελληνοτουρκική μεθόριο και τα νησιά ο Ερντογάν.

#IStandWithGreece: Κύμα συμπαράστασης μέσω Twitter στην Ελλάδα | tanea.gr

Απίστευτες εικόνες

Μόρια: Μετανάστες κατέστρεψαν εκκλησία

Πρόκειται για το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

«Η καρδιά μας χτυπάει στον Εβρο»

Πατριωτική κίνηση Ολυμπιακού: Στέλνει τρεις νταλίκες τρόφιμα στους φύλακες των συνόρων

Η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε πως στέλνει αμλέσως στα σύνορα τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά, και αναλώσιμα για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Συνελήφθησαν 183 άτομα

Μπλόκο στην παράνομη είσοδο 24.203 μεταναστών στην Ελλάδα

Συνεχίζονται οι μάχες σώμα με σώμα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο όπου τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο στους χιλιάδες μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν βιαίως στην Ελλάδα.

Μπλόκο στην παράνομη είσοδο 24.203 μεταναστών στην Ελλάδα | tanea.gr

Μεταναστευτική κρίση

Plan B στα σύνορα: Τα 4 «όπλα» της Ελλάδας κατά της ασύμμετρης απειλής

Πώς αντιδρά η Αθήνα στο βρώμικο παιχνίδι του Ταγίπ Ερντογάν και της Αγκυρας με τη «συντονισμένη επίθεση» στα σύνορα

Βλέπει βία στα σύνορα

Απίστευτες παραινέσεις ΟΗΕ προς Ελλάδα: «Να τους δώσετε άσυλο»

Απίστευτες παραινέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση κάνει για μία ακόμη φορά η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ που δεν αναγνωρίζει την ξαφνική κρίση που μεθοδεύτηκε στον Εβρο με χιλιάδες μετανάστες να εφορμούν στα σύνορα επιχειρώντας να εισέλθουν στην χώρα, εξοπλισμένοι και καθοδηγούμενοι από την Αγκυρα.

Πυρά εκατέρωθεν

Πόλεμος κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό

Βολές κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο προσφυγικό εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε έντονο ύφος η απάντηση από πηγές της κυβέρνησης.

Τα τρία σενάρια

Κορωνοϊός : Σε επιφυλακή το Γενικό Λογιστήριο για τις επιπτώσεις του στην οικονομία

Ο κοροναϊός φαίνεται ότι προβληματίζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Πηγή-Εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ''διαβάστε περισσότερα...

Αυτά από εμένα ,ελίζω και εύχομαι η μέρα να κυλήσει ομαλά προς όλες τις κατευθύνσεις ,να βρεθεί τρόπος να θωρακιστεί ο Έβρος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .Χαιρετίζουμε όλους όσους βρίσκονται εκεί μέρα -νύχτα για την φύλαξη των Συνόρων μας ...Να είστε όλοι καλά ,να προσέυχεστε όσο περισσότερο μπορείτε και να μην διχαστεί κανέις ,να μείνετε οι Έλληνες ενωμένοι γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

 

 

 

ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  σε ολο τον κόσμο . Ανεκδοτο σημερα ετσι να γελασει το χειλακι μας.

Μιλάνε 2 φίλοι που ο ένας αποφάσισε να μορφωθεί και πήγε στο Πανεπιστήμιο:

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 έως και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ
Top