ΓΕΝΙΚΑ (1048)

ΓΕΝΙΚΑ

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ευθυμιαδης , είμαι προγραμματιστής και συστρατεύομαι σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Ονομάζομαι Δημήτριος Γαβριήλ  και ασχολούμαι με την εστίαση εδώ και 23 χρόνια.

Συνεχίζεται και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η κακοκαιρία Daniel, που πλήττει τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, με κύριο χαρακτηριστικό βροχές και καταιγίδες.

Νέα πρόταση των παραχωρησιούχων αναμένεται να συζητηθεί στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με στόχο την επίλυση του θέματος της αύξησης των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους.

Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε σε άλλη μια εκλογική αναμέτρηση αυτήν τη φορά σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, καλό θα ήταν να δούμε κατάματα την κατάσταση.

Σε επιστήμη έχουν καταφέρει να αναγάγουν τη φοροδιαφυγή εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν μπει στο στόχαστρο των ελεγκτικών και φορολογικών αρχών της χώρας.

Η πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, προειδοποιεί για υψηλό κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς για σήμερα Σάββατο σε Θεσσαλονίκη και σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με όσα απεικονίζονται στον στον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου στον Σταυρό μοναδικό πρόγραμμα με την παραδοσιακή γκρεκάνικη μουσική NottedellaTaranta–Ο δήμος Βόλβης υποδέχεται αποστολή δημάρχων της Κάτω Ιταλίας και φιλοξενεί 50 μαθητές της Γκρετσία Σαλεντίνα

Ο καύσωνας Κλέων «κόβει» μέχρι τις 5μμ τα delivery. Όπως αναφέρεται σε απόφαση του υπουργείου Εργασίας, όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου και ταυτόχρονα η τιμή του δείκτη υγρασίας διαμορφώνεται σε τουλάχιστον 20%, καθίσταται υποχρεωτική η παύση εργασιών κατά το χρονικό διάστημα 12.00’ – 17.00’ σε χειρωνακτικές εργασίες που εκτελούνται σε εξωτερικό χώρο.

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 11/6 οι αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων 2023-2024, και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Σελίδα 1 από 75
Top