Ιωάννης Βαλερής, υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Βόλβης
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Ιανουαρίου 2019
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Ιωάννης Βαλερής:  Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Βόλβης με τον συνδυασμό «Τα πάντα για την Βόλβη».

Ποιος είναι ο κ. Βαλερής όμως. Ο κ. Βαλερής Ιωάννης είναι Διδάκτωρ Ιατρικής - Χειρουργικής Πανεπιστημίου BOLOGNA (Ιταλία). Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ιταλικά. Ειδικός ακτινολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επίσης διετέλεσε Επιστημονικός διευθυντής και ιδιοκτήτης διαγνωστικών κέντρων:
1. Ερευνητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
2. CHECK UP Πρόληψη-Διάγνωση Α.Ε.
3. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Σήμερα πλέον δεν εργάζεται σαν Ιατρός. Είναι νυμφευμένος με τη νεφρολόγο κα. Φιλιώ Σολωνάκη σημερινή διευθύντρια ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Δεν έχει παιδιά, αλλά τονίζει πάντα  ότι παιδιά του είναι όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ασχολήθηκε με : Φιλανθρωπική δράση,  και είναι βραβευμένος από την Εκκλησία της Ελλάδος,  φιλοτελική και φιλοζωική δράση. Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές του 2014 και υποψήφιος βουλευτής στην Β Θεσσαλονίκης επίσης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις εκλογές του 2015.

Με επίκεντρο των δράσεων του τον άνθρωπο, ο κ. Ιωάννης Βαλερής δηλώνει πανέτοιμος να ριχτεί στη «μάχη» της διεκδίκησης του Δήμου Βόλβης και αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για μια περιοχή ασφαλή, με κοινωνικές δομές και ανάπτυξη.

Ίδρυσε Κοινωνικό Ιατρείο και κοινωνικό παντοπωλείο στο χωριό Φιλαδέλφιο, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε εκατοντάδες πολίτες και οραματίζεται να δημιουργήσει και άλλα κοινωνικά παντοπωλεία και να μειώσει τα δημοτικά τέλη για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Ο ίδιος τονίζει: Στόχος μου είναι να υπηρετήσω το δήμο Βόλβης και να σταθώ αρωγός στα προβλήματα των δημοτών. Το έργο που επιτελείς, αποτελεί και αδιάψευστο μάρτυρα των προθέσεων που έχεις για το κοινωνικό σύνολο. Ολοκληρώνοντας λοιπόν τον κύκλο της επιστημονικής μου δραστηριότητας (γιατρός), αποφάσισα να μεταφέρω τη διάθεση μου για προσφορά στην κοινωνία της Βόλβης. Με οδηγό λοιπόν αυτή την αντίληψη, θα πορευτώ και το επόμενο διάστημα, αποδεικνύοντας και στους λίγους κακόβουλους ότι κύριος στόχος μου είναι να υπηρετήσω το δήμο και να σταθώ αρωγός στα προβλήματα των δημοτών.
Ως γιατρός μέλημα μου είναι η προσφορά στον άνθρωπο. Κυρίως στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και λόγω οικονομικής ανέχειας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα υγείας και περίθαλψης. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να παρέχω δωρεάν υπηρεσίες στους δημότες, με τη δημιουργία δομών, όπως είναι το Κοινωνικό Ιατρείο Φιλαδελφίου. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται και οι πρωτοβουλίες μου για τη δημιουργία των κοινωνικών παντοπωλείων καθώς και η μείωση των δημοτικών τελών για τις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες, σε περίπτωση που οι δημότες με τιμήσουν με την ψήφο τους στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου. Άλλος ένας στόχος μου είναι  ότι προσδοκώ να  διανεμηθούν εκτάσεις σε ορισμένους άπορους η πολύτεκνους.

 Θα πρέπει να σας πω ότι η υποψηφιότητά μου δεν έχει κομματικό πρόσημο, σκοπεύω να  πορευθώ πρωτίστως με νέους και πρωτοεμφανιζόμενους και να κυνηγήσω τη διαφθορά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκα το χρίσμα από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα, παρά το γεγονός ότι υπήρξε σχετικό ενδιαφέρον. Θεωρώ πως σε μια δημοτική παράταξη θα πρέπει να συμμετέχουν άνθρωποι διαφορετικών πολιτικών τάσεων, διότι με τον τρόπο αυτό διαμορφώνεις ένα σύνολο απόψεων, όπως συμβαίνει και σε κάθε κοινωνία. Άλλωστε, μέσα από τη σύνθεση, πετυχαίνεις να αφουγκραστείς τις τάσεις της κοινωνίας και να αμβλύνεις τις όποιες διαφορές υπάρχουν, με αποτέλεσμα οι αποφάσεις που λαμβάνονται να απηχούν το μεγαλύτερο δυνατό, τμήμα της κοινωνίας. Σας διαβεβαιώνω επίσης ότι ο συνδυασμός «Τα πάντα για τη Βόλβη» διαθέτει έτοιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα στο δήμο. Εμείς, λέμε «πρώτα ο πολίτης», βάζοντας τέλος σε μια νοοτροπία που είχε όλα αυτά τα χρόνια, ως προτεραιότητα τις ανάγκες του μερικού έναντι του συνόλου.

Στο επίκεντρο των δράσεων μας βρίσκεται ο άνθρωπος, ως ο άμεσος αποδέκτης των πρωτοβουλιών που θα υλοποιήσουμε στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας. Στηρίζουμε τις θέσεις μας και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε, χάρη στη στήριξη και τη συμπαράσταση των συμπολιτών μας.

Εύχομαι το 2019 να σας είναι έτος πλούσιο σε ηθικά ,και υλικά αγαθά πάντα με υγεία
Η ελπίδα ας είναι οδηγός σας, για μια νέα αρχή ,μια υπέρβαση από όλους ,ώστε με υπερηφάνεια να λέμε ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top