ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Ιουνίου 2019
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο και τη Κυριακή, δρόμοι στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών θα κλείσουν λόγω λόγω εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα. Επίσης, την Κυριακή λόγω αγώνων θα κλείσουν δρόμοι στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθούν αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον  Δήμο Νεάπολης - Συκεών:

Το Σάββατο  θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο Τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής με την οδό Επταπυργίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φλογητών.Την Κυριακή θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο Τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής με την οδό Φλογητών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα λεωφορεία του Ο.Α.ΣΘ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους.

Ακολουθούν αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:

Κατά τη διάρκεια τέλεσης Αγώνων Δρόμου 5.000μ. και 1.500μ., με την επωνυμία «2nd Olympic Day Run», από το Ολυμπιακό Μουσείο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, από ώρα 15.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα 19.00΄ η κυκλοφορία και στάση αυτών, στις παρακάτω οδούς - τμήματα οδών του Δήμου Θεσσαλονίκης:
• Στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου,
• Στην οδό 30ης Οκτωβρίου,
• Στη Λεωφόρο Μεγ. Αλεξάνδρου, από την συμβολή της με την οδό 30ης Οκτωβρίου μέχρι την συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη, και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Επιπροσθέτως, από ώρα 15.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα 19.00΄ η κυκλοφορία και στάση αυτών:

  • • Στην οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου, καθ’ όλο το μήκος και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, καθώς και στη Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

 

 

 

Πηγή: seleo.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top