Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 27χρονος που παρενόχλησε 24χρονη μέσα σε ασανσέρ στη Θεσσαλονίκη
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

12 Ιανουαρίου 2021
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις διάφορων αδικημάτων στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών στη Θεσσαλονίκη.  Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 10 συνολικά άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.


Αναλυτικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 29 και 31 ετών, διότι με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από 45χρονο αλλοδαπό, εντός εγκαταλελειμμένου κτηρίου όπου κατέλυε, το κινητό του τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Ενός 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Μάρτιο του 2020 αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο από την κατοχή 49χρονου.

Δικογραφία σχηματίστηκε επίσης σε βάρος  34χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αρχές Φεβρουαρίου του 2020 αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο 54χρονης . Ενός 33χρονου ημεδαπού καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τέλη Φεβρουαρίου του 2020 εισήλθε σε πολιτικό γραφείο και αφαίρεσε μία τηλεόραση, 19χρονου αλλοδαπού, διότι στην κατοχή του βρέθηκε κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 24χρονης  για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Απρίλιο του 2019 και 27χρονου αλλοδαπού καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αρχές Φεβρουαρίου του 2020 εντός ανελκυστήρα οικοδομής προσέγγισε 24χρονη και προέβη σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της.

Σχηματίσθηκαν δικογραφίες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, σε βάρος  νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος τέλη Νοεμβρίου του 2020 διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαριλάου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, 37χρονου ημεδαπού καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2020 αφαίρεσε από προαύλιο χώρο εταιρείας 4 μηχανές ψυκτικών θαλάμων,  εξωτερική μονάδα κλιματιστικού και  φιάλη προπανίου. Σημειώνεται ότι ο δράστης τέλη του ίδιου μήνα αποπειράθηκε εκ νέου να αφαιρέσει αντικείμενα από την ίδια εταιρεία.

 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 56χρονου αλλοδαπού καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2020 αφαίρεσε από το εσωτερικό περιπτέρου στην περιοχή του Λαγκαδά χρηματικό ποσό. Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

seleo.gr

Σούζυ Αρχοντή

Τελευταία άρθρα από τον/την Σούζυ Αρχοντή