ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΑΒΑΤΙΔΗ: ΟΙΝΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ….
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Αυγούστου 2022
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Θα αρχίσω όπως ξεκινά το κείμενο της ιστοσελίδας των κρασιών Ταβατίδη…."Κρυμμένο" στην ορεινή Θεσσαλονίκη, στη περιοχή της Αρέθουσας, το Οινοποιείο Ταβατίδη παράγει μοντέρνα κρασιά από τοπικές και διεθνείς ποικιλίες.

Και από δω και πέρα θα σας πω εγώ την προσωπική μου εμπειρία δοκιμής των κρασιών του Γιώργου Ταβατίδη. Μια όμορφη λοιπόν βραδιά πριν λίγες μέρες προσκλήθηκα από την φίλη μου την Μαρία  (athena’s Rose), εδώ στην Ασπροβαλτα στο κατάστημα των βιολογικών προϊόντων που έχει,  λέγοντας μου ότι δεν θα χάσω αν πάω.  Και φυσικά είχε δίκιο, καθώς ξέρει την «συμπάθεια» μου ως προς τον οίνο τον άκρατο και τον κεκραμένο.

oinopioio ampeli

Βρέθηκα μπροστά σε μια όμορφη  συγκέντρωση  στην οποία προβαλλόταν το τοπικό κρασί της περιοχής μας το οποίο δοκίμασα και θέλω να πω ότι ήταν πραγματικά υπέροχο. Συνομίλησα λίγο και με τα παιδιά , ιδιαίτερα με τον Γιώργο Ταβατίδη ο οποίος είναι ένας νέος άνθρωπος με σπουδές στο επάγγελμα του  και μεταπτυχιακό και έχει φτιάξει μια πολύ αξιόλογη επιχείρηση η οποία κατέχει ήδη ενα  βραβειο. 

tavatidis1tavatidis2

Είναι πολύ σημαντικό να  βοηθάμε την νέα γενιά  επαγγελματιών να βρίσκει το δρόμο της και ειδικά όταν το προϊόν είναι  τόσο καλό και «πουλάει» από μόνο του. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ το Γιώργο για την εμπειρία της γεύσης και να σας προσκαλέσω να δοκιμάσετε  κι εσείς και πραγματικά δε θα χάσετε αν το βάλετε αυτό το κρασί στο τραπέζι σας η ακόμα και στην επιχείρηση σας.

viber image 2022 08 13 21 38 24 711

viber image 2022 08 13 21 38 24 364

viber image 2022 08 13 21 38 22 838

Εδώ θα παραθέσω την ιστοσελίδα  της επιχείρησης  για περισσότερες πληροφορίες.
www.tavatidis.gr … κάτι που αξίζει από τον τόπο μας …

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top