Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019

 Καλή σας ημέρα κυρίες μου και κύριοι ,καλημέρα στους απανταχού Έλληνες και Ελληνίδες αυτού του ντουνιά ,καλημέρα και στην παρέα μας ,αυτή τη γλυκιά μας παρέα που είναι καθημερινά κοντά μας ,εκεί στην ομάδα στο facebook.Τετάρτη σήμερα 6 του μήνα και σάλο έχει προκαλέσει η δήλωσει του δημοσιογράφου και βουλευτή ( βγήκε βουλευτής άραγε ; δεν έχω ιδέα ) του Σύριζα Γιαννούλη της Α'Θεσσαλονίκης όπου θερωρεί κατά την δική του άποψη -κτηνωδία -να ψήνουμε χοιρινό κρέας δίπλα σε δομές με λαθρομετανάστες ,μετανάστες ,πρόσφυγες κτλ...Εντάξει ,έχει ξεφύγει το θέμα πάρα πολύ και δεν μπορώ να καταλάβω τι τελικά συμβαίνει ή τι θα συμβεί στο απώτερο μέλλον ,για την χώρα μας για τα ήθη και έθιμα μας που με τις απόψεις των συριζαίων τείνουν να ''εξαφανιστούν''....

Α'ι'δία και μόνο αυτό ,τίποτα άλλο .Πάμε όμως να δούμε τι μέλι γενέσθαι με τα του καιρού μιας και έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας  και τις ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους.

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τετάρτη (6/11) - Τοπικές βροχές αναμένονται μόνο στα βόρεια και τα δυτικά, αλλά από το απόγευμα και μετά ενδέχεται να είναι πιο έντονη η βροχόπτωση στο Ιόνιο και την Ήπειρο, με πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες

Σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στη Δυτική Ελλάδα, στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη, με λίγες τοπικές βροχές στην Ήπειρο και στο Βόρειο Ιόνιο και ενδεχομένως πρόσκαιρα στη Θράκη και στη Δυτική Στερεά.

Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στη Νότια Ελλάδα και στο Αιγαίο και από τις απογευματινές ώρες στη Δυτική Ελλάδα.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Από το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-NEWSBOMB.GR

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΛΟΥΣ..

Το σχέδιο

Πρόσφυγες : Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για την κατανομή στην ενδοχώρα

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, έως τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να έχουν αποχωρήσει από τα νησιά του Αιγαίου άλλοι 4.000 πρόσφυγες οι οποίοι θα μείνουν σε καταλύματα και ειδικά διαμορφωμένες Δομές σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας.

Πρόσφυγες : Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για την κατανομή στην ενδοχώρα | tanea.gr

Η τελευταία πράξη

Η ώρα της απολογίας για τον

«φίρερ» της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο

Η ώρα της λογοδοσίας για τον αρχηγό του ναζιστικού μορφώματος Νίκο Μιχαλολιάκο έχει φτάσει – Έχουν προγραμματιστεί αντιφασιστικά συλλαλητήρια και πορείες προς το Εφετείο.

Η ώρα της απολογίας για τον «φίρερ» της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο | tanea.gr

Στην πρωτοπορία

Η τρομερή δουλειά που κάνουν έλληνες γενετιστές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στο Εργαστήριο Μοριακής, Υπολογιστικής Βιολογίας και Γενετικής του κ. Μπάγκου η έρευνα της «ομάδας» αφορά την ανάπτυξη υπολογιστικών και μαθηματικών μεθόδων για την ανάλυση μοριακών - κυρίως - βιολογικών δεδομένων.

Τόνγκο

Ομηρία 20χρονου : Αγωνία για τον έλληνα ναυτικό – Το πρόβλημα υγείας και η κραυγή αγωνίας του πατέρα

Ο πατέρας του 20χρονου ναυτικού έδωσε χθες και μία άλλη διάσταση με το περιστατικό της αρπαγής του γιου του από πειρατές καθώς αποκάλυψε ότι το παιδί του αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και πρέπει να λαμβάνει κάθε μέρα τρία χάπια. 

Απαίτησε και την τιμωρία τους!

Γιαννούλης: Σαδιστές και κτήνη όσοι ψήνουν σουβλάκια κοντά σε δομές προσφύγων

Εχασε κάθε μέτρο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Γιαννούλης ο οποίος χρησιμοποίησε αποτρόπαιες εκφράσεις για τους κατοίκους αυτής της χώρας που τολμούν να αγοράσουν ή να ψήσουν κρέας σε σουβλατζίδικα που το έφερε η μοίρα τους να βρίσκονται δίπλα σε προσφυγικές δομές.

Αντί των λογαριασμών ΔΕΗ

Με βάση το Ε9 θα υπολογίζονται τα δημοτικά τέλη

H αλλαγή που αφορά στα δημοτικά τέλη κατέστη δυνατή χάρη στη διασταύρωση των τετραγωνικών που δηλώνονται στο Ε9, με αυτά των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μαγική βραδιά με 29 γκολ

Χαμός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μυθικό 4-4 στο Λονδίνο με Τσέλσι και Άγιαξ. Την πάτησε η Μπάρτσα του Ερνέστο.

Μαγική βραδιά με 29 γκολ | tanea.gr

Πρόγραμμα με οκτώ ματς. Αυτό όμως δεν… χάλασε καθόλου τους φίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί την πρώτη νύχτα της 4ης αγωνιστικής χώρεσαν 29 γκολ στα δίχτυα των γκολκίπερ.

Τα οκτώ στο Λονδίνο εκεί όπου η Τσέλσι επέστρεψε από την κόλαση του 1-4 με τον Άγιαξ (4-4). Εμφατική και η ανατροπή της Ντόρτμουντ που από 0-2 γύρισε το ματς με την Ίντερ σε 3-2.

Πηγή-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' διαβάστε περισσότερα.

''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ''ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

355 Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β' δίνει τον τίτλο του Καίσαρα στον ανιψιό του Ιουλιανό, τον μετέπειτα Παραβάτη.

1860 Ο Αβραάμ Λίνκολν εκλέγεται 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

1893 Πέθανε ο Ρώσος συνθέτης, Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι

1901 Έλληνες φοιτητές διαμαρτύρονται για τη μετάφραση του Ευαγγελίου. Πυρπολούνται εφημερίδες. Θα προκληθεί μεγάλη κρίση.

1913 Στην Ινδία, βρετανικά στρατεύματα συλλαμβάνουν το Μαχάτμα Γκάντι, ηγέτη του Κινήματος Παθητικής Αντίστασης, καθώς οδηγεί μια διαδήλωση Ινδών ανθρακωρύχων στην Νότια Αφρική.

1917 Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Λήγει η τρίτη μάχη του Υπρ, όταν οι Καναδοί και οι Αυστραλοί κυριεύουν το Πασεντάλε. Καταφέρνουν να προχωρήσουν μόνο 8 χλμ σε τρεις μήνες, ενώ ο αριθμός των νεκρών φτάνει τις 240.000.

1926 Στη φασιστική Ιταλία ξεκινά η θέσπιση μιας σειράς νόμων για την απαγόρευση της λειτουργίας των μη φασιστικών πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων της χώρας.

1932 Εκλογές στη Γερμανία. Οι Εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ παραμένουν πρώτο κόμμα στο Ράιχσταχ με το 33,1% των ψήφων και 196 έδρες, παρότι υφίστανται απώλειες.

1943 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι Σοβιετικοί επανακτούν το Κίεβο, σχεδόν μετά από δυο χρόνια γερμανικής κατοχής.

1958 Εγκαινιάζεται το Διυλιστήριο πετρελαίου στον Ασπρόπυργο.

1960 Ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα του στην Ευρώπη. Αντιμετωπίζει για το Κύπελλο Πρωταθλητριών την τσεχοσλοβακική Σπάρτακ Χράντετς και χάνει με 1-0.

1961 Μεγάλες πλημμύρες σημειώνονται στην Αθήνα με 43 νεκρούς.

1964 Με απόφαση της Βουλής, στην οποία πλειοψηφεί η Ένωση Κέντρου, τερματίζεται το μετεμφυλιακό καθεστώς. Καταργούνται το Γ' Ψήφισμα, οι εξορίες και τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.

1978 Ο Σάχης ελέγχει το στρατό στην Περσία, ύστερα από εξέγερση δύο ημερών. Ο Χομεϊνί από το Παρίσι καλεί το λαό σε εξέγερση.

1983 Ο Τουργκούτ Οζάλ κερδίζει τις εκλογές στην Τουρκία με το κόμμα της "Μητέρας Πατρίδας" και γίνεται πρωθυπουργός.

1985 Ο αμερικανικός τύπος αποκαλύπτει το σκάνδαλο Irangate. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν επέτρεψε την αποστολή όπλων στο Ιράν, παρά την απαγόρευση.

1987 Το κλαμπ «Ρόδον», πρώην κινηματογράφος επί της οδού Μάρνη, ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους του ροκ. Θα κλείσει το Μάιο του 2005, λόγω ιδιόχρησης.

1989 Πέθανε η συγγραφέας, Μαρία Ιορδανίδου

1992 Η Ελλάδα υπογράφει στη Μαδρίτη τη Συνθήκη του Σένγκεν.

1999 Διενεργείται δημοψήφισμα στην Αυστραλία με το ερώτημα να γίνει ή όχι η χώρα Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Οι Αυστραλοί αρνούνται την εισαγωγή ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης και με ποσοστό 55% περίπου αποφασίζουν τη συνέχεια του ισχύοντος πολιτειακού καθεστώτος, επιλέγοντας να διατηρήσουν την βρετανίδα μονάρχη ως αρχηγό του κράτους.

2006 Πέθανε ο Τούρκος πολιτικός που διατέλεσε πλειστάκις πρωθυπουργός της χώρας του, Μπουλέντ Ετσεβίτ.

 -Πηγή-THEPRESSROOM.GR

Μιας και έρχονται Χριστούγεννα θα ήθελα να αναφερθώ στους επαγγελματίες που αν θέλουν μπορούν να δώσουν κάποια δώρα εδώ στο ''μουσικό και ενημερωτικό''άρθρο για τον κόσμο που μας ακολουθεί καθημερινά ,αν λοιπόν θέλει κάποιος να προσφέρει κάτι για να κάνουμε διαγωνισμό ας στείλει ένα μήνυμα ή στην Σούζη Αρχοντή ή στον Χρήστο Ευθυμιάδη ,καλό θα ήταν μέρες που έρχονται να προσφέρετε κάτι για τον κόσμο και για την δική σας διαφίμηση.Παρακαλούμε πολύ τους επαγγελματίες να σκεφτούν το θέμα και εμείς εδώ είμαστε.

Σήμερα σας αφιερώνω κεφάτο τραγουδάκι για να πάει καλά η υπόλοιπη ημέρα Τετάρτης.Προσοχή με τον καιρό ,όχι άσκοπες μετακινήσεις γιατί η βροχή δυναμώνει στο πι και φι .Μαζί αύριο πάλι Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε ...ελάτε στην παρέας μας στο facebobok .ελάτε ..μην ντρέπεστε ....δεν θα σας φάμε ,είμαστε εδώ για την δική σας ενημέρωση ,δεν θέλουμε το like επι προσωπικού ,θέλουμε το like για την σελίδα ,για την δουλειά που κάνουμε ,χωρίς χρήματα ,γιατί μας αρέσει ,και αφήνουμε αυτήν την μία ώρα που θέλω εγώ για να σας ''μεταδώσω''όλα αυτά που σας μεταδίδω καθημερινά ,'ασχετα εαν είναι αντιγραφή-εποκόλληση ,θέλει πολύ χρόνο πιστέψτε με,οπότε μπείτε στον κόπο και ανταμείψτε μας .....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 

Top