Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Μεγάλη δεσποτική γιορτή της Χριστιανοσύνης, με την οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου η διπλή ανεύρεση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός. Οι πιστοί την ημέρα αυτή καλούνται να τιμήσουν και να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου ώστε να αντλήσουν δύναμη και χάρη από αυτόν. Επίσης, δίνεται η ευκαιρία σε όλους μας να σκεφτούμε ορισμένες βασικές αρχές και αλήθειες της πίστης μας, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με τη θεολογία του Σταυρού. Σήμερα γιορτάζουν ο Σταύρος και η Σταυρούλα. Χρόνια σας πολλά με υγεία!

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του δημοσίου τομέα και επιχειρήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης, δήμοι και Περιφέρειες για την απασχόληση ανέργων ηλικίας από 55 ως 67 ετών αναμένεται να προκηρυχθεί το επόμενο διάστημα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Dikaiologitika News.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Με νέο προσωπικό ενισχύονται άμεσα 12 δήμοι και φορείς σε όλη την χώρα.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 249 απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εξής ειδικοτήτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ |b0cb1f

Καλημέρα με φιλοσοφικη διαθεση ... Πως τα φερνει η ζωη καμιά φορα !!!  Σε αυτό τον όμορφα πλασμένο κόσμο, υπάρχει πάντα ένας λόγος που κάθε άτομο μπαίνει στη ζωή σας. Είτε αυτός έρχεται σαν ευλογία, είτε σαν μάθημα, όλοι μπαίνουν στη ζωή σας για κάποιο λόγο, που σίγουρα όλοι θα θέλαμε να γνωρίζουμε.

Top