Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021

Το νομοσχέδιο θα προβλέπει 14ήμερη άδεια πατρότητας στους νέους μπαμπάδες, που σήμερα έχουν μόλις 2 ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Πηγή:Voria.gr

Η Voria.gr παρουσιάζει για πρώτη φορά στοιχεία για την κατάσταση στο ΑΠΘ - Οι ενεργοί φοιτητές είναι ελάχιστοι περισσότεροι από τους «αιώνιους».Η Voria.gr παρουσιάζει για πρώτη φορά στοιχεία για την κατάσταση στο ΑΠΘ - Οι ενεργοί φοιτητές είναι ελάχιστοι περισσότεροι από τους «αιώνιους».

Κατηγορία ΠΑΙΔΕΙΑ

Ληστεία σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ το βράδυ της Τετάρτης.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Καλή σας ημέρα κόσμε ,καλημέρα σε όλο το ντουνιά και με θετικές σκέψεις όσο μπορούμε τουλάχιστον μιας και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ,καλός ορίζουμε την Πέμπτη και όλους εσάς που θα επισκεφτείτε και σήμερα την ιδιωτική μας εφημερίδα www.volvinews.gr για την ενημέρωση μας αλλά και να ακούσετε την μουσική επιλογή που έχω επιλέξει για εσάς.Επίσης στην ομάδα μας εκεί στο facebook είναι σε εξέλιξη ο μεγάλος μας διαγωνισμός και η λήξη του είναι σε δύο ημέρες .

Όπως μας ανάφεραν χτες σε σχόλια ( στην χτεσινή μουσική ανάρτηση την νύχτα )ο οι αξιότιμοι χορηγοί και δωροθέτες καθώςε και ο big boss Χρήστος Ευθυμιάδης η κλήρωση θα γίνει κανονικά το ερχόμενο Σάββατο και τα 15 δώρα θα τα παραλάβετε την ερχόμενη Κυριακή από την επιχείρηση ''Prisma ''του Χρήστου και της Σούζης στην Ασπροβάλτα ,θα τα πούμε όμως αυτά στην ζωντανή μας κλήρωση.

Επίσης θέλω να πω ότι ήταν η μεγάλυτερη συμμετοχή σε διαγωνισμό ,μπορείτε να βλέπετε καθημερινά τους ίδιους ανθρώπους να συμμετέχουν εκεί γύρω στους 50 αλλά επειδή στην κλήρωση μπαίνουν τα σχόλια σας ,δεν έχω λόγια και εγώ και οι συνεργάτες μου για την τόσο μεγάλη συμμετοχή .Δεν θέλουμε όμως να στεναχωρεθείτε που ίσως δεν καταφέρετε να κερδίσετε ,εμείς θα κάνουμε τα πάντα περί διαγωνισμών γαι να έχουμε πολλά δώρα ,αξιόλογα δώρα για να μπορείτε να κερδίζετε όσοι περισσότεροι γίνεται ,δεν θέλουμε λοιπόν να απογοητευτείτε και να φύγετε από την ομάδα μας γιατί έχουμε πολλά να σας δώσουμε ακόμη και όσο έχουμε δίπλα μας τον αγαπητό μας κύριο Ιωάννη Βαλερή ,θα έχουμε και πολλούς αξιοπρεπέστατους διαγωνισμούς .

Ευχαριστώ να πω είναι λίγο στον κύριο Βαλερή και στο Cafe'' Γλυκό μου Αλάτι'' στην Ασπροβάλτα που για ένα μήνα μας κράτησαν συντροφιά και φυσικά θα μοιράσουν 15 δώρα για τους τυχερούς/ες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό μας.Ευχαριστούμε και όλους εσάς για την μεγάλη συμμετοχή ,για τα καινούργια μέλη που ήρθαν και έρχονται στην μουσική μας παρέα ,για τους παλιούς φίλους ,τους καθημερινούς ,που δίνουν μεγάλο ''παρών''εδώ και 7 χρόνια που έχουμε την μουσική στήλη και ευχαριστούμε για όλη αυτή την αγάπη που εισπράτουμε σε μόνημη βάση αλλά και εμείς δεν θα σας αφήσουμε έτσι ,να το ξέρετε.

Να σας πω ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα πάρω μια μικρή άδεια μιας και δεν έχω σταματήσει καθόλου και ο λόγος είναι οι διαγωνισμοί που υπήρχαν και δεν ήθελα επουδενεί να σταματήσω την αρθρογραφία μου με τίποτα .Τώρα όμως θα πρέπει να πάρω λίγη άδεια ,να ξεκουραστώ  να σας επιθυμήσω και να με επιθυμήσετε και εσείς και έρχονται μετά πολύ όμορφα πράγματα .Περίπου 10 ημέρες ζητάω άδεια από τον Χρήστο Ευθυμιάαδη αλλά θα είμαι εκεί στην ομάδα με ότιδήποτε ενδιαφέρον μου κινήσει την περιέργεια και θα θέλω να το μοιρααστώ μαζί σας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Αλκυονίδες μέρες - Με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας η Πέμπτη 

Καιρός: Αλκυονίδες μέρες - Με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας η Πέμπτη (pics)

Ο καιρός σήμερα

 

Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από το μεσημέρι 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατα διαστήματα.
Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-Newsbomb.gr

 

Σαν σήμερα 4 Φεβρουαρίου 1945 αρχίζει η διάσκεψη της Γιάλτας

Σαν σήμερα 4 Φεβρουαρίου 1945 αρχίζει η διάσκεψη της Γιάλτας

Σαν σήμερα 4 Φεβρουαρίου 1945 αρχίζει η διάσκεψη της Γιάλτας

Σαν σήμερα 4 Φεβρουαρίου 1945 αρχίζει η διάσκεψη της Γιάλτας
 
Ενημερώθηκε: 04/02/19 - 02:52

Σαν σήμερα 4 Φεβρουαρίου 1945 αρχίζει στη Γιάλτα της Κριμαίας η συνδιάσκεψη μεταξύ Στάλιν, Ρούσβελτ και Τσόρτσιλ, για την ανακατάταξη της μεταπολεμικής Ευρώπης.

 

Δείτε τα υπόλοιπα, από τα σημαντικότερα, γεγονότα, που έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο σαν σήμερα και σημάδεψαν την ιστορία.

 

1848: Στη Γαλλία, καταργείται οριστικά και επίσημα ο Μαύρος Κώδικας και κατά συνέπεια το σκλαβοπάζαρο.

 
 

1867: Καταστροφικός σεισμός, μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, πλήττει την Κεφαλονιά (23 Ιανουαρίου με το παλαιό ημερολόγιο), με εκατοντάδες νεκρούς και μεγάλες καταστροφές. Σκοτώνονται 224 άνθρωποι και καταρρέουν 2.612 σπίτια.

1900: Μολυσμένο βρέθηκε το νερό που πίνουν οι Αθηναίοι από το Αδριάνειο υδραγωγείο. Το πρόβλημα προκαλεί τεράστιος βόθρος που βρέθηκε δίπλα στο υδραγωγείο.

1920: Πραγματοποιείται η πρώτη πτήση Λονδίνο-Νότια Αφρική. Το αεροπλάνο έκανε ενάμιση μήνα να φτάσει στον προορισμό του, πραγματοποιώντας πολλές ενδιάμεσες στάσεις.

1924: Επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του βενιζελικού βουλευτή Θεόδωρου Πάγκαλου και του αντιπολιτευόμενου συναδέλφου του Αθανασίου Τζώνη. Ο Τζώνης προκληθείς ραπίζει τον Πάγκαλο, που τον απειλεί με το περίστροφό του, αλλά αφοπλίζεται από τον βουλευτή Άρτας.

1943: Εκτελείται από τους Γερμανούς ο Κώστας Περρίκος, αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, που είχε αναπτύξει αντιστασιακή δράση στην Αθήνα, με αποκορύφωμα την ανατίναξη του κτιρίου της φιλοναζιστικής οργάνωσης ΕΣΠΟ.

1945: Αρχίζει στη Γιάλτα της Κριμαίας η συνδιάσκεψη μεταξύ Στάλιν, Ρούσβελτ και Τσόρτσιλ, για την ανακατάταξη της μεταπολεμικής Ευρώπης.

1950: Έξι μήνες μετά τη λήξη του Εμφυλίου Πολέμου, στελέχη της Αριστεράς ιδρύουν τη «Δημοκρατική Παράταξη», που θα αποτελέσει τον πρόδρομο της ΕΔΑ.

1956: Οι Άγγλοι κλείνουν στην Κύπρο επτά δημοτικά σχολεία, επειδή είχαν υψώσει τη γαλανόλευκη.

1960: Αρχίζουν οι επίσημες συνομιλίες Ελλάδας και Κοινής Αγοράς.

1961: Ιδρύεται το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

1971: Η εταιρεία Rolls Royce, το βρετανικό σύμβολο ποιότητας, κηρύττει πτώχευση, γεγονός που χαρακτηρίζεται από τους Βρετανούς πολιτικούς ως «η μεγαλύτερη εθνική τραγωδία».

1992: Στη Βενεζουέλα, ο Ούγκο Τσάβες με το Μπολιβαριανό Επαναστατικό Κίνημα 200 (Movimiento Bolivariano Revolucionario 200, MBR-200) πραγματοποιεί απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου Κάρλος Άντρες Πέρες, με 18 νεκρούς και 60 τραυματίες.

2000: Βγαίνει στα καταστήματα το ηλεκτρονικό παιχνίδι The Sims που θα πουλήσει πάνω από 6,3 εκατομμύρια αντίγραφα στις Η.Π.Α. και 58 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο.

2000: Ο Βόλφγκαγκ Σύσελ αναλαμβάνει καγκελάριος της Αυστρίας παρά την ήττα του κόμματός του στις εκλογές.

2003: Το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο της Γιουγκοσλαβίας δημιουργεί την κοινοπολιτεία Σερβίας και Μαυροβουνίου.

-Πηγή-Thepressroom.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για δωρα

Ο διαγωνισμός στην ομάδα μας στο Facebook βρίσκεται σε εξέλιξη αύριο είναι η τελευταία ημέρα .,πορείτε να δηλώνετε συμμετοχή με απλούς όρους όπως το σχόλιο σας κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση και φυσικά το like σας για να παέι καλά η μέρα μας.

Να χαιρετήσω και να καλημερίσω τους δύο αγαπητούς μας χορηγούς και δωροθέτες ,τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλή του συνδυασμού ''Τα πάντα για την Βόλβη'' κύριο Ιωάννη Βαλερή όπου θα ξανά έχει την δυνατότητα να μπει υποψήφιος για τον δήμο στις επερχόμενες εκλογές και το Cafe'' Γλυκό μου Αλάτι'' στον πεζόδρομο της Ασπροβάλτας (πρώην πιτσαρία Γιώτης) .

Τα 5 δώρα που σας προσφέρει το Cafe 'Γλυκό μου Αλάτι'' στην Ασπροβάλτα ( στον πεζόδρομο ,πρώην πιτσαρία Γιώτης) είναι 5 λαχταριστά Κέικ σε στρογγυλή φόρμα έτοιμα για κατανάλωση ,αφράτα και φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά .Στο Cafe ''Γλυκό μου Αλάτι '' μόλις ανοίξει η εστίαση ,μπορείτε να απολαύσετε εκτός του καφέ σας και τα πιο νόστιμα Σερραικά σιροπιαστά Γλυκά φτιαγμένα με αγνά υλικά και πολύ μεράκι ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.Κρέπες γλυκές και αλμυρές καθώς και λουκουμάδες της ώρας είναι η σπεσιαλητέ του καταστήματος .Εν αναμονή λοιπόν του ανοίγματος της εστίασης για να μπορέσουμε να βρεθούμε στο Cafe''Γλυκό μου Αλάτι'' να πιούμε το καφεδάκι μας ,να απολαύσουμε την θέα του Στρυμονικού κόλπου και να γευτούμε τα παραδοσιακά Σερραικά σιροπιαστά γλυκά σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον.

Τα 10 δώρα θα σας τα προσφέρει με αγάπη και πολύ χαρά  ο αξιότιμος δημοτικός σύμβουλος κύριος Ιωάννης Βαλερής και θα το αναφέρω τώρα πως ο κύριος Βαλερής θα συνεχίσει να βρίσκεται στην μουσική μας συντροφιά και στο άμεσο μέλλον με πολλά δώρα για εσάς που στηρίζεται την μουσική στήλη του www.volvinews.gr .Σας το λέω για να είστε έτοιμοι και να μας στηρίζετε καθημερινά γιατί θα κάνουμε τα καλύτερα για εσάς.

1) 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1) 20 δραχμο ακυκλοφόρητο ασημένιο του 1960

3) Παιδικά Σακίδια Πλάτης γεμάτα αναλώσιμα ( μαρκαδόρους ,μπλόκ ζωγραφικής ,τετράδια κτλ)

1) 5λιτρο Ηλιέλαιο

1) Γυναικείο Αυθεντικό Ιταλικό παντελόνι Benetton 

1) Μπουκάλι εξαιρετικό κρασί.

1) Χαρτονόμισμα των 50 ευρώ ( παράκληση από τον κύριο Βαλερή ,το χαρτονόμισμα να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Έλληνα επιχειρηματία του δήμου Βόλβης)

1) Πλήρες δερμάτινο σετ γραφείου.

Αυτά είναι τα 10 μεγάλα δώρα που διεκδικείτε και θα σας προσφέρει  ο κύριος Ιωάννης Βαλερής.Εδώ να πω πως ο κύριος Βαλερής είναι ιδρυτής των κοινωνικών παντοπωλείων του δήμου Βόλβης ,ο ίδιος δεν θέλει να μιλάμε και ζητώ συγνώμη από τον κύριο Γιάννη μιας και τα σπουδαία έργα με κοινωνικό χαρακτήρα πρέπει να λέγονται και να κατανοούνται από όλους μας μιας και παράγεται ένα έργο που βοηθάει τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλες ανάγκες .Να σας πω ότι το κρασί ,το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο προέρχονται από το κοινωνικό παντοπωλείο Στίβου του συνδυασμού 'Τα πάντα για την Βόλβη' ου ενεργοποιήθηκε και διένειμε σε 15 οικογένειες βασικά αγαθά στις 30/12/2020.

Ο συνδυασμός ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΒΗ στην προσπάθεια της ενθάρρυνσης και επιβράβευσης της αριστείας της μαθητικής νεολαίας,θεσμοθετεί τρεις ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ισάριθμους πρωτευσαντες τρίτης λυκειου και των τριών λυκείων του Δήμου Βόλβης,
Η καταβολή υπο μορφή χρηματικής υποτροφίας θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς τη υποδείξει των διευθυντών των λυκείων
ΤΟ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΟΛΎ.
 
Σε αυτό το σημείο να ξανά πω ότι δεν είμαστε κομματική ομάδα και δεν κάνουμε πολιτικές διαφημίσεις σε καιρό που δεν είναι εκλογές ,να το ξεκαθαρίσω αυτό ,το ότι λέμε δυο πράγματα παραπάνω για τον χορηγό μας δεν είναι κακό ,πρέπει να ξέρει ο κόσμος το κοινωνικό του έργο που πιστέψτε με είναι πάρα πολύ μεγάλο ,και θα αρκεστώ τουλάχιστον εγώ σε αυτό .Όταν έρθουν με το καλό οι εκλογές θα έχει την δυνατότητα επί πληρωμής φυσικά να διαφημιστεί όποιος πολιτικός θέλει ,εδώ κάνουμε μια δουλειά και πληρωνόμαστε γαυτό ,τουλάχιστον εγώ .δεν ανήκουμε πουθενά ,δεν έχουμ,ε σχέση με κόμματα και ομάδες τέτοιου είδους ,πολιτικές εννοώ και όταν έρθει η ευλογημένη ώρα των εκολογών απλά και κατανοητά θα κάνουμε πάλι την δουλειά μας.Αυτό ήθελα να τονίσω πως η ομάδα και η εφημερίδα μας είναι ιδιωτική και απέχει από κάθε είδους πολιτικές παρατάξεις .
Τέλος και για σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου όπου γιορτάζουν ο Ισήδωρος και η Ισηδώρα ,χρόνια πολλά σε εσάς που τυχόν γιορτάζετε και σε εσάς που πιθανόν να έχετε τα γενέθλια σας,για σήμερα και επειδή μάθατε ,το γνωρίζετε πως έχω μεγάλο έρωτα και αγάπη ως προς την Disco μουσική ,θα σας αφιερώσω την τραγουδάρα μου ,θα σας πάω πίσω πολύ ,θα με ικανοποιούσε αφάνταστα να έχετε και ωραίες αναμνήσεις και θα περιμένω στα σχόλια σας στην ομάδα μας να μου το γράψετε .Να είστε καλά ,να προσέχετε ,να βγείτε έξω στην φύση να μαζέψετε και ήλιο και βιταμίνη D ,να χαμογελάτε και να είστε αισιόδοξοι ,Ο Θεός θα μας Βοηθήσει στο τέλος...Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
 
 

 

Top