ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤO ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ - ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CLICK IN SHOP
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Ιανουαρίου 2021
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Με βελτιωμένη επιδημιολογική εικόνα της χώρας, οι λοιμωξιολόγοι αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για τη λειτουργία των καταστημάτωνΜε βελτιωμένη επιδημιολογική εικόνα της χώρας, οι λοιμωξιολόγοι αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για τη λειτουργία των καταστημάτων

Σήμερα είναι η κρίσιμη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, η οποία αναμένεται να εισηγηθεί το άνοιγμα ή όχι των καταστημάτων από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.Σήμερα είναι η κρίσιμη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, η οποία αναμένεται να εισηγηθεί το άνοιγμα ή όχι των καταστημάτων από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.
Με βελτιωμένη επιδημιολογική εικόνα της χώρας τις τελευταίες ημέρες, οι λοιμωξιολόγοι αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για τη λειτουργία των καταστημάτων. Οι λοιμωξιολόγοι σε δηλώσεις τους τις τελευταίες ημέρες, αν και υπήρξαν αρκετά επιφυλακτικοί, πλέον τάσσονται υπέρ του ανοίγματος στο λιανεμπόριο, είτε μόνο με την μέθοδο click away, είτε και με click in shop σε ορισμένες περιπτώσεις.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του iefimerida.gr, η πλειονότητα των ειδικών στην επιτροπή τάσσεται υπέρ του σταδιακού ανοίγματος κομματιών που συνθέτουν το παζλ της αγοράς, αν και εκφράζονται ανησυχίες.
Το αποδεικνύουν και οι δηλώσεις τους τα τελευταία 24ωρα. Οι λοιμωξιολόγοι σε δηλώσεις τους τις τελευταίες ημέρες, αν και υπήρξαν αρκετά επιφυλακτικοί, πλέον τάσσονται υπέρ του ανοίγματος στο λιανεμπόριο, είτε μόνο με την μέθοδο click away, είτε και με click in shop σε ορισμένες περιπτώσεις.
Οπως όλα δείχνουν η αγορά κινείται προς άνοιγμα με τις μεθόδους click away και click in shop.

 

voria.gr

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top