Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

Για το τουρνουά Thessaloniki Μasters, το οποίο διεξάγεται από σήμερα – Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Καλημέρα στον όμορφο κόσμο του volvinews !

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι ,καλημέρα σε όλους ,καλημέρα στην αγαπημένη μου παρέα εκεί στην ομάδα μας στο facebook ,καλημέρα τέλος πάντων σε όλο τον ντουνιά.Λυπάμαι πραγματικά που δεν μπορώ να σας σχολιάσω στην ομάδα μας ,πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ ,και πιο πολύ στεναχωριέμαι που φτάνουν τα γενέθλια μου ,θα μου γράψετε στον τοίχο μου ευχές και δεν θα μπορώ να απαντήσω σε κανέναν...

Είναι πολύ δύσκολο αυτό με το μπλοκ ,δυστυχώς ψηφίστηκε και νόμος με αυτό το βλήμα τον πρόεδρο της Γαλλίας και τον άλλον τον μικροτσούτσουνο που έχει το facebook οτι θα μπλοκάρονται λογαριασμοί όταν αφορούν ομοφυλλόφιλους ,προσβολές για χώρες κτλ ,δυστυχώς όμως δεν κοιτούν τις αναρτήσεις που είναι χυδαίες και προσβλητικές ,κοιτούν μόνο τα σχόλια και υπάρχουν οι κακοθελητές που σε περιμένουν στην γωνία ....

Πάμε όμως να δούμε τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας γιατί πραγματικά θέλω να πω πολλά για τους ' άχρηστους''φίλους που κυκλοφορούν αδίστακτα στο facebook ..

Αύριο τα σπουδαία

Πανελλαδικές: Που θα κινηθούν οι βάσεις εισαγωγής στα τέσσερα επιστημονικά πεδία

Λίγο καλύτερα από πέρυσι φαίνεται ότι έγραψαν φέτος οι υποψήφιοι στα Μαθηματικά κατεύθυνσης, ενώ πολύ απαιτητικά ήταν τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Στην αναμονή γι' αυτά που δικαιούνται

Απίστευτο: Ζουν έως και 3 χρόνια με προσωρινή σύνταξη πείνας

Οπως τονίζει ο πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ Νίκος Χατζόπουλος, οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι εδώ και 36 μήνες προσπαθούν να επιβιώσουν με προσωρινή σύνταξη περίπου 400 ευρώ.

Ενίσχυση

Η Ελληνική Αστυνομία ανανεώνεται με 107 μοτοσικλέτες και 6 αυτοκίνητα

Πρόκειται για 107 μοτοσικλέτες και έξι αυτοκίνητα, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, καθώς και ένα λεωφορείο.

Κάλεσε σε συστράτευση

Κώστας Καραμανλής: Τι είπε για τη ΝΔ, τη συμφωνία των Πρεσπών, τον Μητσοτάκη

Μήνυμα ενότητας στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και συστράτευσης ενόψει των επικείμενων εκλογών έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών στην Α’ και Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Χρειάζεται τάξη

Μ. Γιαννάκου : Η ανοχή έγινε πια ενοχή για το πανεπιστημιακό άσυλο

Σε τηλεφωνική της επικοινωνία στην εκπομπή One Direct, η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, της Νέας Δημοκρατίας, η Μαριέττα Γιαννάκου μίλησε για την ανοιχτή επιστολή για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Εξαντλήθηκαν οι ανεμιστήρες

Συνεχίζεται ο καύσωνας στην Ευρώπη με θερμοκρασίες μέχρι και 42 βαθμούς

Σε «κόκκινο συναγερμό» λόγω του καύσωνα βρίσκονται οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης, κυρίως η Γαλλία και η Ισπανία, όπου η θερμοκρασία αναμένεται να σκαρφαλώσει στους 42 βαθμούς!

Πηγή- Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑ 

 Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 με υψηλές θερμοκρασίες ενώ αναμένονται ισχυροί άνεμοι και ελάχιστες τοπικές βροχές. Η αστάθεια του καιρού φαίνεται να υποχωρεί και μέχρι και την Κυριακή θα επικρατεί ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Ο καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Μακεδονία, Θράκη

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
  • Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Πηγή-Pagenews.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

1822: Ο Κυριακούλης Μαυρομιχάλης, επικεφαλής μικρής δύναμης Μανιατών, και ο Ιωάννης Ραζηκότσικας με Μεσολογγίτες (όλοι μαζί περίπου 600 άνδρες) αποβιβάζονται στις Ηπειρωτικές ακτές, με σκοπό να ενισχύσουν τους στενά πολιορκημένους στην Κιάφα Σουλιώτες.

1905: Ξεκινά η ανταρσία στο Θωρηκτό Ποτέμκιν. Το θρυλικό θωρηκτό του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας Ποτέμκιν Ταβριτσέσκυ (Potemkin Tavrichesky) ήταν αγκυροβολημένο έξω από την Οδησσό, όταν το πλήρωμά του στασίασε κατά την πρώτη αποτυχημένη επανάσταση του 1905 εναντίον του τσαρικού καθεστώτος, με αφορμή τις περιορισμένες μερίδες φαγητού και τα σάπια τρόφιμα. Οι ναύτες καταλαμβάνουν το σκάφος, πετούν στη θάλασσα τους αξιωματικούς και κατευθύνονται στην Οδησσό. Στις 14 Ιουνίου 1905 υψώνουν κόκκινη σημαία και ξεσηκώνουν το λαό σε εξέγερση εναντίον του Τσάρου.Οι κάτοικοι της Οδησσού κατέβηκαν τρέχοντας τα σκαλοπάτια για να υποστηρίξουν τους ναύτες, αλλά πυροβολούνται ανελέητα από τους Κοζάκους και την τσαρική αστυνομία. Η εξέγερση καταπνίγεται στο αίμα και τα σκαλιά της Οδησσού βάφονται κόκκινα.

1912: Με την εγκύκλιο 1262/9890 «Περί εξομοιώσεως των γυμναστών προς τους λοιπούς λειτουργούς μέσης εκπαιδεύσεως» επιχειρείται η αύξηση του κύρους της γυμναστικής, αφού σύμφωνα με τον Ιωάννη Χρυσάφη ούτε 500 μαθητές από τους 30.000 δεν πηγαίνουν στα γυμναστήρια.

1913: Ναυτική μοίρα με επικεφαλής τον ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη ελλιμενίζεται στην Καβάλα, απελευθερώνοντας την πόλη από τη βουλγαρική κατοχή. Την ίδια εποχή τo Σιδηρόκαστρο Σερρών ανακαταλαμβάνεται από τον ελληνικό στρατό και απελευθερώνεται, επίσης, από τη βουλγαρική κατοχή.

1929: Ιδρύεται η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας, με σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος «Περί συστάσεως και λειτουργίας της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος», η οποία κυρώθηκε με το Νόμο 4332/1929.

1941: Τα γερμανικά στρατεύματα καταλαμβάνουν το Μπιάλιστοκ (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)

1947: Το ΚΚΕ ανακοινώνει κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Γαλλικού Κομουνιστικού Κόμματος στο Στρασβούργο τη δημιουργία «προσωρινής δημοκρατική κυβέρνησης» στα βουνά.

1954: Ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του πρώτου σταθμού πυρηνικής ενέργειας στο κόσμο, στην ΕΣΣΔ.

1965: Αρχίζουν οι πρώτες επιθετικές επιχειρήσεις του αμερικανικού στρατού στο Βιετνάμ.

1969: Ξεσπούν επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και ομοφυλοφίλων στο μπαρ «Stonewall» της Νέας Υόρκης. Οι αντίδραση των θαμώνων θεωρήθηκε ορόσημο στην ιστορία του ομοφυλοφιλικού κινήματος και η 27η Ιουνίου καθιερώθηκε έκτοτε ως Παγκόσμια Ημέρα Ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας.

1955: Ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα, Πρίγκιπας Διάδοχος του Θρόνου του Κατάρ, ανατρέπει τον πατέρα του με αναίμακτο πραξικόπημα.

1999: Πεθαίνει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, στρατιωτικός, πρωτεργάτης της χούντας των συνταγματαρχών το 1967.

2007: Η στρατιωτική αστυνομία της Βραζιλίας εισβάλει στις φαβέλες στο Ρίο και ακολουθεί μάχη με τουλάχιστον έντεκα θύματα. Η εισβολή έγινε για να βρεθούν κάποιοι έμποροι ναρκωτικών.

2015: Ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Τις πρώτες ώρες της 27ης Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε δημοψήφισμα για τις 5 Ιουλίου με ερώτημα αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, όπως το ορίζουν οι θεσμοί. Ο πρωθυπουργός είχε ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο της δημοκρατίας αλλά και τους εκπροσώπους των θεσμών στις Βρυξέλλες. Στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τους δανειστές, τους οποίους κατηγόρησε πως θέλουν να ταπεινώσουν τον λαό.

Πηγή-Thepressroom.gr

Μάλιστα ,σαν σήμερα πέρση δηλ το ΟΧΙ από τους συριζανελ είχε γίνει ΝΑΙ ...Ασχολίαστο πραγματικά.Επίσης χτες ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα στην δυτική παραλία του Σταυρού όπου ένας αλλοδαπός 80χρονος που έκανε διακοπές στον Σταυρό έπαθε ανακοπή καρδιάς και κατέληξε μέσα στην θάλασσα όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.Δυστυχώς υπάρχουν και τα άσχημα γεγονότα και όλοι ευχόμαστε να μην υπάρξει παρόμοιο .Αυτά για σήμερα και παρόλο που πρασπάθησαν να μου χαλάσουν την διάθεση μπλοκάροντας μου τον λογαριασμό στο facebook θα σας πω ότι υπάρχει και το Instagramm οπου είναι πιο αξιόπιστο και πιο ωραίο τελικά,όποιος με θέλει λοιπόν θα με βρει ...εκεί.Δεν θα αφήσω λοιπόν κανέναν και καμία να μου χαλάσει την διάθεση ,είμαι τόσο καλά ,έχω πολύ θετική ενέργεια ,σε λίγες ημέρες θα βρίσκομαι Πρώτα Ο Θεός στην πατρίδα ,και όσο και να προσπαθήτε μερικοί/ες καλύτερα να κοιτάξετε πως θα γ@#@@τε λίγο ,πως θα κόψετε τα κέρατα που φυτρώσανε στο κεφάλι σας ,πως την ξινίλα σας να την μετατρέψετε επιτέλους σε ένα χαμόγελο ,και πως να γίνετε άνθρωποι ....όχι ασχήμια στην ψυχή ,χορτάσαμε ,φτάνει ,πάτε λίγο παρακάτω ,δείτε τα πράγματα με όμορφο ''μάτι''... και αν δεν αρέσουν αυτά που γράφω δεν πειράζει ,η αλήθεια πονά μπορεί να με μπλοκάρουν αλλά εγώ θα συνεχίσω να είμαι αυτή που είμαι ( με ένα χαμόγελο ΝΑ ) και θα λέω αυτά που πιστεύω και υποστηρίζω ακράδαντα και συνεχώς. Τα χαιρετήσματα μου σε όλους εκεί στην παρέα μας ,στην ομάδα του facebook οπου σας αφιερώνω με πολύ ,πολύ αγάπη το σημερινό τραγούδι ,άκρως καλοκαιρινό ,άκρως ''καυτό'' ,με πολύ ανεβασμένη διάθεση και πολλά χαμόγελα .Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

 

 

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι ,καλημέρα σε όλους ,καλημέρα στην αγαπημένη μου παρέα εκεί στην ομάδα μας στο facebook ,καλημέρα τέλος πάντων σε όλο τον ντουνιά.Λυπάμαι πραγματικά που δεν μπορώ να σας σχολιάσω στην ομάδα μας ,πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ ,και πιο πολύ στεναχωριέμαι που φτάνουν τα γενέθλια μου ,θα μου γράψετε στον τοίχο μου ευχές και δεν θα μπορώ να απαντήσω σε κανέναν...

Είναι πολύ δύσκολο αυτό με το μπλοκ ,δυστυχώς ψηφίστηκε και νόμος με αυτό το βλήμα τον πρόεδρο της Γαλλίας και τον άλλον τον μικροτσούτσουνο που έχει το facebook οτι θα μπλοκάρονται λογαριασμοί όταν αφορούν ομοφυλλόφιλους ,προσβολές για χώρες κτλ ,δυστυχώς όμως δεν κοιτούν τις αναρτήσεις που είναι χυδαίες και προσβλητικές ,κοιτούν μόνο τα σχόλια και υπάρχουν οι κακοθελητές που σε περιμένουν στην γωνία ....

Πάμε όμως να δούμε τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας γιατί πραγματικά θέλω να πω πολλά για τους ' άχρηστους''φίλους που κυκλοφορούν αδίστακτα στο facebook ..

Αύριο τα σπουδαία

Πανελλαδικές: Που θα κινηθούν οι βάσεις εισαγωγής στα τέσσερα επιστημονικά πεδία

Λίγο καλύτερα από πέρυσι φαίνεται ότι έγραψαν φέτος οι υποψήφιοι στα Μαθηματικά κατεύθυνσης, ενώ πολύ απαιτητικά ήταν τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Στην αναμονή γι' αυτά που δικαιούνται

Απίστευτο: Ζουν έως και 3 χρόνια με προσωρινή σύνταξη πείνας

Οπως τονίζει ο πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ Νίκος Χατζόπουλος, οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι εδώ και 36 μήνες προσπαθούν να επιβιώσουν με προσωρινή σύνταξη περίπου 400 ευρώ.

Ενίσχυση

Η Ελληνική Αστυνομία ανανεώνεται με 107 μοτοσικλέτες και 6 αυτοκίνητα

Πρόκειται για 107 μοτοσικλέτες και έξι αυτοκίνητα, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, καθώς και ένα λεωφορείο.

Κάλεσε σε συστράτευση

Κώστας Καραμανλής: Τι είπε για τη ΝΔ, τη συμφωνία των Πρεσπών, τον Μητσοτάκη

Μήνυμα ενότητας στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και συστράτευσης ενόψει των επικείμενων εκλογών έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών στην Α’ και Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Χρειάζεται τάξη

Μ. Γιαννάκου : Η ανοχή έγινε πια ενοχή για το πανεπιστημιακό άσυλο

Σε τηλεφωνική της επικοινωνία στην εκπομπή One Direct, η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, της Νέας Δημοκρατίας, η Μαριέττα Γιαννάκου μίλησε για την ανοιχτή επιστολή για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Εξαντλήθηκαν οι ανεμιστήρες

Συνεχίζεται ο καύσωνας στην Ευρώπη με θερμοκρασίες μέχρι και 42 βαθμούς

Σε «κόκκινο συναγερμό» λόγω του καύσωνα βρίσκονται οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης, κυρίως η Γαλλία και η Ισπανία, όπου η θερμοκρασία αναμένεται να σκαρφαλώσει στους 42 βαθμούς!

Πηγή- Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑ 

 Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 με υψηλές θερμοκρασίες ενώ αναμένονται ισχυροί άνεμοι και ελάχιστες τοπικές βροχές. Η αστάθεια του καιρού φαίνεται να υποχωρεί και μέχρι και την Κυριακή θα επικρατεί ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Ο καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Μακεδονία, Θράκη

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
  • Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Πηγή-Pagenews.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

1822: Ο Κυριακούλης Μαυρομιχάλης, επικεφαλής μικρής δύναμης Μανιατών, και ο Ιωάννης Ραζηκότσικας με Μεσολογγίτες (όλοι μαζί περίπου 600 άνδρες) αποβιβάζονται στις Ηπειρωτικές ακτές, με σκοπό να ενισχύσουν τους στενά πολιορκημένους στην Κιάφα Σουλιώτες.

1905: Ξεκινά η ανταρσία στο Θωρηκτό Ποτέμκιν. Το θρυλικό θωρηκτό του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας Ποτέμκιν Ταβριτσέσκυ (Potemkin Tavrichesky) ήταν αγκυροβολημένο έξω από την Οδησσό, όταν το πλήρωμά του στασίασε κατά την πρώτη αποτυχημένη επανάσταση του 1905 εναντίον του τσαρικού καθεστώτος, με αφορμή τις περιορισμένες μερίδες φαγητού και τα σάπια τρόφιμα. Οι ναύτες καταλαμβάνουν το σκάφος, πετούν στη θάλασσα τους αξιωματικούς και κατευθύνονται στην Οδησσό. Στις 14 Ιουνίου 1905 υψώνουν κόκκινη σημαία και ξεσηκώνουν το λαό σε εξέγερση εναντίον του Τσάρου.Οι κάτοικοι της Οδησσού κατέβηκαν τρέχοντας τα σκαλοπάτια για να υποστηρίξουν τους ναύτες, αλλά πυροβολούνται ανελέητα από τους Κοζάκους και την τσαρική αστυνομία. Η εξέγερση καταπνίγεται στο αίμα και τα σκαλιά της Οδησσού βάφονται κόκκινα.

1912: Με την εγκύκλιο 1262/9890 «Περί εξομοιώσεως των γυμναστών προς τους λοιπούς λειτουργούς μέσης εκπαιδεύσεως» επιχειρείται η αύξηση του κύρους της γυμναστικής, αφού σύμφωνα με τον Ιωάννη Χρυσάφη ούτε 500 μαθητές από τους 30.000 δεν πηγαίνουν στα γυμναστήρια.

1913: Ναυτική μοίρα με επικεφαλής τον ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη ελλιμενίζεται στην Καβάλα, απελευθερώνοντας την πόλη από τη βουλγαρική κατοχή. Την ίδια εποχή τo Σιδηρόκαστρο Σερρών ανακαταλαμβάνεται από τον ελληνικό στρατό και απελευθερώνεται, επίσης, από τη βουλγαρική κατοχή.

1929: Ιδρύεται η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας, με σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος «Περί συστάσεως και λειτουργίας της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος», η οποία κυρώθηκε με το Νόμο 4332/1929.

1941: Τα γερμανικά στρατεύματα καταλαμβάνουν το Μπιάλιστοκ (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)

1947: Το ΚΚΕ ανακοινώνει κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Γαλλικού Κομουνιστικού Κόμματος στο Στρασβούργο τη δημιουργία «προσωρινής δημοκρατική κυβέρνησης» στα βουνά.

1954: Ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του πρώτου σταθμού πυρηνικής ενέργειας στο κόσμο, στην ΕΣΣΔ.

1965: Αρχίζουν οι πρώτες επιθετικές επιχειρήσεις του αμερικανικού στρατού στο Βιετνάμ.

1969: Ξεσπούν επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και ομοφυλοφίλων στο μπαρ «Stonewall» της Νέας Υόρκης. Οι αντίδραση των θαμώνων θεωρήθηκε ορόσημο στην ιστορία του ομοφυλοφιλικού κινήματος και η 27η Ιουνίου καθιερώθηκε έκτοτε ως Παγκόσμια Ημέρα Ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας.

1955: Ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα, Πρίγκιπας Διάδοχος του Θρόνου του Κατάρ, ανατρέπει τον πατέρα του με αναίμακτο πραξικόπημα.

1999: Πεθαίνει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, στρατιωτικός, πρωτεργάτης της χούντας των συνταγματαρχών το 1967.

2007: Η στρατιωτική αστυνομία της Βραζιλίας εισβάλει στις φαβέλες στο Ρίο και ακολουθεί μάχη με τουλάχιστον έντεκα θύματα. Η εισβολή έγινε για να βρεθούν κάποιοι έμποροι ναρκωτικών.

2015: Ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Τις πρώτες ώρες της 27ης Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε δημοψήφισμα για τις 5 Ιουλίου με ερώτημα αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, όπως το ορίζουν οι θεσμοί. Ο πρωθυπουργός είχε ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο της δημοκρατίας αλλά και τους εκπροσώπους των θεσμών στις Βρυξέλλες. Στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τους δανειστές, τους οποίους κατηγόρησε πως θέλουν να ταπεινώσουν τον λαό.

Πηγή-Thepressroom.gr

Μάλιστα ,σαν σήμερα πέρση δηλ το ΟΧΙ από τους συριζανελ είχε γίνει ΝΑΙ ...Ασχολίαστο πραγματικά.Επίσης χτες ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα στην δυτική παραλία του Σταυρού όπου ένας αλλοδαπός 80χρονος που έκανε διακοπές στον Σταυρό έπαθε ανακοπή καρδιάς και κατέληξε μέσα στην θάλασσα όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.Δυστυχώς υπάρχουν και τα άσχημα γεγονότα και όλοι ευχόμαστε να μην υπάρξει παρόμοιο .Αυτά για σήμερα και παρόλο που πρασπάθησαν να μου χαλάσουν την διάθεση μπλοκάροντας μου τον λογαριασμό στο facebook θα σας πω ότι υπάρχει και το Instagramm οπου είναι πιο αξιόπιστο και πιο ωραίο τελικά,όποιος με θέλει λοιπόν θα με βρει ...εκεί.Δεν θα αφήσω λοιπόν κανέναν και καμία να μου χαλάσει την διάθεση ,είμαι τόσο καλά ,έχω πολύ θετική ενέργεια ,σε λίγες ημέρες θα βρίσκομαι Πρώτα Ο Θεός στην πατρίδα ,και όσο και να προσπαθήτε μερικοί/ες καλύτερα να κοιτάξετε πως θα γ@#@@τε λίγο ,πως θα κόψετε τα κέρατα που φυτρώσανε στο κεφάλι σας ,πως την ξινίλα σας να την μετατρέψετε επιτέλους σε ένα χαμόγελο ,και πως να γίνετε άνθρωποι ....όχι ασχήμια στην ψυχή ,χορτάσαμε ,φτάνει ,πάτε λίγο παρακάτω ,δείτε τα πράγματα με όμορφο ''μάτι''... και αν δεν αρέσουν αυτά που γράφω δεν πειράζει ,η αλήθεια πονά μπορεί να με μπλοκάρουν αλλά εγώ θα συνεχίσω να είμαι αυτή που είμαι ( με ένα χαμόγελο ΝΑ ) και θα λέω αυτά που πιστεύω και υποστηρίζω ακράδαντα και συνεχώς. Τα χαιρετήσματα μου σε όλους εκεί στην παρέα μας ,στην ομάδα του facebook οπου σας αφιερώνω με πολύ ,πολύ αγάπη το σημερινό τραγούδι ,άκρως καλοκαιρινό ,άκρως ''καυτό'' ,με πολύ ανεβασμένη διάθεση και πολλά χαμόγελα .Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

 

 

Top