Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020

Η καινοτομία συνίσταται στο ότι το ψηφιακό μοντέλο του οργάνου αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο ασθενή και αποτυπώνεται με απόλυτη ακρίβεια η πάθησή του

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ |e5097f

 

Καλή σας ημέρα κυρίες μου και κύριοι και για σήμερα Τρίτη 6 του Οκτώβρη όπου και η σημερινή ημέρα θυμίζει καλοκαίρι ,το καλοκαίρι που είναι ακόμη εδώ και μάλλον θα μας αποχαιρετήσει την ερχόμενη Πέμπτη όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία της Ε.Μ.Υ .Εδώ είμαστε και θα τα δούμε όλα τα ,του καιρού. Λέω να ξεκινήσω σήμερα με τους ''παραφουσκωμένους'' λογαριασμούς για τα νερά που όλοι σχεδόν είδαμε στα χαρτάκια της ΔΕΥΑΒ πριν ένα μήνα ,λογαριασμοί και πάγια πολλών ετών του παρελθόντως που όμως καλούμαστε να ρυθμίσουμε αυτές τις οφειλές, εμ πάσει περιπτώση και περιμένουμε τον νόμο για να μπορέσουμε να κάνουμε την δουλειά μας ,το θέμα είναι ότι άκουσα πως ο νόμος ψηφίστηκε ας μας πει όμως κάποιος αρμόδιος ότι είναι όντως αλήθεια για να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε τις οφειλές μας .

Επίσης να σχολιάσω πως την Κυριακή που μας πέρασε ένα μαύρο τζιπάκι που κυκλοφορούσε στον Σταυρό ''παρενόχλησε''ένα μικρό παιδάκι ηλικίας περίπου 7 ετών ,αλλά ευτυχώς άμεσα έγινε κινητοποίηση και το παιδάκι είναι μια χαρά ,βέβαια δεν ξέρω τι απέγιναν οι τύποι με το τζιπ ,μεγάλη προσοχή στους γονείς και να μην αφήνετε μικρά παιδιά μόνα τους ή να τα στέλνετε να σας κάνουν εξωτερικές δουλειές μακρυά από το σπίτι ,ας δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή όλοι μας γιατί πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει με την εγκληματικότητα που υπάρχει γύρω μας .

Πάμε να δούμε τα νέα για τον καιρό και την στήλη ''σαν σήμερα''για να σας αφιερώσω στο τέλος ένα ακόμη πολύ δυνατό τραγουδάκι που πραγματικά σε ξεσηκώνει αρκετά μπορω να πω.

 

 ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Υγρασία, σκόνη και ομίχλη πνίγουν την Αθήνα - Με ζέστη και βροχές η Τρίτη

Καιρός: Υγρασία, σκόνη και ομίχλη πνίγουν την Αθήνα - Με ζέστη και βροχές η Τρίτη

 

Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.

 

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Οι νότιοι άνεμοι μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές γενικά ασθενείς. Βελτίωση το βράδυ.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα δυτικά και βαθμιαία στη δυτική Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Στη Θράκη αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Aπό 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

-Πηγή-Newsbomb.gr

 

Σαν σήμερα 6 Οκτωβρίου 1955 ο Κων/νος Καραμανλής ορκίζεται πρώτη φορά πρωθυπουργός

Σαν σήμερα 6 Οκτωβρίου 1955 ο Κων/νος Καραμανλής ορκίζεται πρώτη φορά πρωθυπουργός

Το 1862 ο Θεοδωράκης Γρίβας επαναστατεί κατά του Όθωνα στην Ακαρνανία.

Το 1876 ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ επικοινωνεί για πρώτη φορά στον κόσμο μέσω τηλεφωνικής γραμμής, με τον βοηθό του Γουότσον στη Βοστόνη.

Το 1889 ανοίγει τις πύλες του στο Παρίσι το θρυλικό καμπαρέ “Μουλέν Ρουζ”.

Το 1906 αμερικανικές δυνάμεις φτάνουν στην Κούβα. Την άφιξη ακολουθεί παράδοση των όπλων και από την κυβέρνηση και από τις επαναστατικές δυνάμεις.

Το 1908 η Αυστρία προσαρτά τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη. Αγανάκτηση σε Τουρκία και Σερβία.

Το 1910 ορκίζεται η πρώτη κυβέρνηση του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Το 1912 ο Ελληνικός Στρατός Θεσσαλίας, μετά από αγώνα με τις προωθημένες τουρκικές δυνάμεις, απελευθερώνει την Ελασσόνα και τη Δεσκάτη. Στο μεταξύ, αποπλέει για το Αιγαίο ο ελληνικός στόλος, μετά την κήρυξη του πολέμου κατά της Τουρκίας.

Το 1925 μετά το πραξικόπημα του στρατηγού Θεόδωρου Πάγκαλου, αρχίζει η εφαρμογή της λογοκρισίας και του στρατιωτικού νόμου.

Το 1927 «ο Τραγουδιστής της Τζαζ» με πρωταγωνιστή τον Αλ Τζόλσον είναι η πρώτη ομιλούσα κινηματογραφική ταινία που κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Το 1947 ισχυρότατος σεισμός 7 Ρίχτερ πλήττει την περιοχή Πυλία Μεσσηνίας.

Το 1950 τίθεται σε λειτουργία ο μεγαλύτερος αγωγός πετρελαίου στον κόσμο. Εχει μήκος 1.066 μίλια. Ξεκινά από τον Περσικό Κόλπο και καταλήγει στις ακτές της Σιδώνας.

Το 1955 ο Βασιλιάς Παύλος αναθέτει την πρωθυπουργία στον 48χρονο Υπουργό Δημοσίων Εργων, Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στην απόφαση αντιδρά ο Στέφανος Στεφανόπουλος. Την ίδια μέρα, πρωτοεμφανίζεται στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού η περίφημη Citroen DS (deesse / θεά), για την οποία ο Roland Barthes αποφαίνεται ότι έπεσε από τον ουρανό, και εξασφαλίζει από την πρώτη μέρα 12.000 παραγγελίες. Σύντομα θα ανακηρυχθεί επίσημη λιμουζίνα του Γάλλου Προέδρου, Σαρλ ντε Γκολ.

Το 1971 ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος ανακοινώνει την κατάργηση του πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων.

Το 1973 αρχίζει ο Δ΄ Αραβοϊσραηλινός Πόλεμος: Ανήμερα της μεγαλύτερης εβραϊκής γιορτής, του Γιομ Κιππούρ (Ημέρα της Εξιλέωσης), το Ισραήλ δέχεται ταυτόχρονη αιφνιδιαστική επίθεση από την Αίγυπτο και τη Συρία.

Το 1976 ο πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Χουά Κουο Φενγκ, διατάσσει τη σύλληψη της “Συμμορίας των τεσσάρων” και των συνεργατών τους, θέτοντας τέλος στην Πολιτιστική Επανάσταση, που είχε οργανώσει ο Μάο Τσε Τουνγκ, προκειμένου να εξοντώσει τους αντιπάλους του, στη χώρα.

Το 1979 ο πάπας Ιωάννης Παύλος Β’ είναι ο πρώτος προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας, που επισκέπτεται το Λευκό Οίκο.

Το 2000 παραιτείται ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, πρώην Πρόεδρος της Σερβίας και τελευταίος Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας.

Το 2004 οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα (ΕΛΑ) Χρήστος Τσιγαρίδας, Αγγελέτος Κανάς, Κώστας Αγαπίου και Ειρήνη Αθανασάκη κρίνονται ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και συμμετοχή σε υποθέσεις εκρήξεων. Αθώος κρίνεται ο Μιχάλης Κασσίμης.

Το 2009 ορκίζεται μόνος του ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο νέος πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

-Πηγή-Thepressroom.gr

Αυτά για σήμερα Τρίτη 6 του μήνα με άκρως καλοκαιρινές θερμοκρασίες και αρκετή υγρασία στην ατμόσφαιρα σας αποχαιρετώ και πριν κλείσω θα ξανά παρακαλέσω αν υπάρχει κάποιος αρμόδιος για τους λογαριασμούς των νερών ας μας διαφωτήσει λίγο περί του νόμου των ρυθμίσεων των οφειλών για να ξέρουμε πως θα πράξουμε ,δεν θέλουμε αναλυτικά πράγματα ,θέλουμε απλά να μας πει εαν ξεκίνησαν οι ρυθμίσεις για να μπορεί ο κόσμος να ξέρει .

Επίσης πριν σας αφιερώσω και την σημερινή ,μουσική μου επιλογή ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το δυναμικό ''παρών'' σας χτες στην μουσική στήλη μέσα από την ομάδα μας στο facebook ,να συνεχίσετε όμως να βρίσκεστε κοντά μας για να μας δίνετε την δύναμη να είμαστε και εμείς κοντά σας καθημερινά και με όποιες ειδήσεις νομίζουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν.Μαζί αύριο πάλι Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε ,σηκωθείτε και χαρίστε στον εαυτό σας υγεία ,πως θα το κάνετε αυτό ;;;;Μα φυσικά με την γυμναστική ,με ένα δυνατό περπάτημα ,με κάποιες ασκήσεις ,με λίγο τρέξιμο με χαμόγελα και αισιοδοξία .Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

 

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο το πρωί της Τρίτης καθώς έχασε τη ζωή του ένας οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Η κρυφή απειλή για τη δημόσια υγεία σε 30 περιοχές της Ελλάδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ |b0cb1f

Ήταν ένας Τούρκος, ένας Εγγλέζος και ένας Πόντιος και έρχεται ο Χάρος να τους πάρει.

Πέφτουν εκείνοι γονατιστοί και τον παρακαλούν:

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Από την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη η αλλαγή στις ώρες κοινής ησυχίας

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
Top