ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ Κ. ΕΦΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Ιανουαρίου 2014
(0 ψήφοι)

papapostolou1

 Κάλαντα αγάπης και βοήθειας στον συνάνθρωπο από τα κέντρα ξένων γλωσών της κ. Έφης Παπαποστόλου!

 

Τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων πολλές ήταν οι πρωτοβουλίες και οι εκδηλώσεις που διοργάνωσαν φορείς, σύλλογοι, σωματεία, αλλά και αρκετοί ιδιώτες και επαγγελματίες για φιλανθρωπικό σκοπό και κυρίως για την ανακούφιση ή έστω την ελάχιστη συμβολική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σε όλους αυτούς αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και μακάρι οι πρωτοβουλίες που πήραν να αποτελέσουν παραδείγματα και να βρουν την μέγιστη στήριξη στα επόμενα χρόνια.

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις προσπάθειες, η προσπάθεια των Κέντρων Ξένων Γλωσσών της κας Έφης Παπαποστόλου που με την συμμετοχή των μαθητών της έψαλαν τα κάλαντα και κατέθεσαν τα χρήματα που συγκέντρωσαν στο κατηχητικό σχολείο σίγουρα έχει ξεχωριστή θέση και έρχεται να αποδείξει πως η αληλλεγγύη και η βοήθεια στους γύρω μας δεν γνωρίζει σύνορα και φραγμούς.

Διάθεση να υπάρχει και όπως μας δείχνει το παρακάτω δελτίο τύπου πολλά και χρήσιμα μπορούν να γίνουν!

 

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΩΝ ΕΦΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Σάββατο 21-12-2013 διεξήχθη ο ψαλμός των κάλαντων με την συμμετοχή μαθητών των κέντρων ξένων γλωσσών της κ. Έφης Παπαποστόλου .

 Ως Κέντρα Ξένων Γλωσσών με αντικείμενο την διάπλαση χαρακτήρων των μαθητών μας και την καλλιέργεια αρχών και αξιών συνδεδεμένα με την απόκτηση γνώσεων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 Επίσης ευχαριστούμε θερμά και δημόσια τους επιχειρηματίες της περιοχής που με την οικονομική τους συνεισφορά συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό το οποίο κατατέθηκε στο κατηχητικό σχολείο Σταυρού για την ενίσχυση άπορων οικογενειών.

  Η διεύθυνση και το προσωπικό των κέντρων ξένων γλωσσών της κ. Έφης Παπαποστόλου σας εύχονται καλή χρονιά με υγεία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top