ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΕΩΝ ΒΡΑΣΝΩΝ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

06 Ιουνίου 2014
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

mathites-dimotikoΟ σύλλογος γονέων του Δημοτικού Σχολείου των Νέων Βρασνών στην προσπάθεια του να βοηθήσει τους γονείς των μικρών παιδιών ανακοινώνει:

Εγγραφές στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου & στο Ολοήμερο Τμήμα για το σχολικό έτος 2014-2015
Σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα 201/98 (ΦΕΚ 161Α/13-7-1998), όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 7, §3 του Ν. 2817/2000 (ΦΕΚ 78Α/14-3-2000), οι εγγραφές των μαθητών για κάθε σχολικό έτος πραγματοποιούνται από 1 έως 21 Ιουνίου του προηγούμενου σχολικού έτους.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής: α. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, το οποίο εκδίδεται το τελευταίο πριν την εγγραφή τρίμηνο και στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης .β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. ε. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.
* Τα ατομικά Δελτία Υγείας (Α.Δ.Υ.Μ.), θα συμπληρωθούν στο σχολείο, από γιατρό του Κέντρου Υγείας Νέας Μαδύτου, το Σεπτέμβριο.
**Όπου δεν είναι δυνατή η προσκόμιση Βεβαίωσης παρακολούθησης νηπιαγωγείου, οι γονείς και κηδεμόνες των νηπίων υποβάλλουν σχετική αίτηση προς τον οικείο Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε., στην οποία θα αναφέρονται οι λόγοι μη φοίτησης. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, αφού εξετάσει την εν λόγω αίτηση, εγκρίνει την εγγραφή του μαθητή.
Επισημαίνεται επίσης ότι τα πιστοποιητικά γέννησης των μαθητών αναζητούνται αυτεπάγγελτα και μόνο από τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των Δημοσίων Δημοτικών Σχολείων, όπως ορίζεται από τη με αρ. πρωτ. ΔΙΑΔΠ/Α/18532 /18-8-2006 (ΦΕΚ 1309Β/13-9-2006) Υ.Α. του Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ
1. Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
2. ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΕΦΟΣΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΤΗΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΩΡΑΣ. 14.00 14.40 15.30.
3. Η ΔΗΛΩΘΕΙΣΑ ΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ.
4. ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ, 7.00-8.00, Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ.
5. ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Εξαιτίας της παραπληροφόρησης και των φημών που κυκλοφορούν σας κάνουμε γνωστό, ότι το Νηπιαγωγείο και τη νέα σχολική χρονιά 2014 – 2015, θα λειτουργήσει κανονικά με δύο τμήματα, όσες και οι οργανικές θέσεις αυτού.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top