"ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΡΑΣΝΩΝ"
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Ιουνίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

10383766 858890500825228 1460861546940451794 oΆλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της και λίγο πριν τα βιβλία και τα τετράδια, το διάβασμα και το γράψιμο αντικατασταθούν από τα παιχνίδια και το κολύμπι, τις διακοπές και την ξενοιασιά,

  μαθητές,  δάσκαλοι και γονείς  σε συγκινητικό και όμορφο κλίμα αποχαιρέτισαν  τους μαθητές  της Έκτης τάξης του σχολείου των Νέων Βρασνών.

Το Σχολείο γέμισε με παιδιά και οι γλυκές τους φωνούλες έδωσαν παλμό και χαρά σε όλο το χωριό.

Η ατμόσφαιρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και για ακόμη έναν λόγο και αυτός δεν είναι άλλος, από την αποχώρηση της Διευθύντριας του σχολείου κ. Βούλας Ματαυτσή, έπειτα από τέσσερα δημιουργικά χρόνια παρουσίας της στο σχολείο.

Τα παιδιά έφυγαν χαρούμενα αλλά και πιο σοφά από τα μηνύματα που έλαβαν μέσα από τα παιχνίδια και την καθοδήγηση του γυμναστή του σχολείου μας  κ. Γιαννούλη, αλλά και από τα λόγια του δασκάλου της Έκτης τάξης κ. Βενιώτη.
Μηνύματα, όπως συνεργασία, αγάπη, αποδοχή, ομαδικότητα, βοήθεια, συμπαράσταση μαζί με τις γνώσεις που απέκτησαν οι μαθητές όλη τη σχολική χρονιά, μπήκαν στις σχολικές τους τσάντες αλλά και στο μυαλό και την καρδιά τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους μαθητές  … Καλό Καλοκαίρι!


 

 

dimotikoneavrasna.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top