Νέο αλαλούμ με την τηλεκπαίδευση: Άλλαξαν αργά το βράδυ το url για το Webex (ΦΩΤΟ)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

16 Νοεμβρίου 2020
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Προβλήματα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η διαδικασία της τηλεκπαίδευσης, καθώς το πρωί της Δευτέρας  αρκετοί μαθητές δεν μπορούσαν για άλλη μια φορά να συνδεθούν στην πλατφόρμα Webex.

 

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Κυριακής αποφασίστηκε να αλλάξει το url της πρόσβασης στην πλατφόρμα Webex, με πολλούς μαθητές και γονείς να καταγγέλλουν πως έλαβαν ενημέρωση αργοπορημένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής, είχε ως αποτέλεσμα το σύστημα να μην αναγνωρίζει τα στοιχεία πρόσβασης πολλών παιδιών, μάλλον επειδή δεν έχει γίνει η απαραίτητη ενημέρωσή του με τα νέα δεδομένα, μετά την αλλαγή του url. Η ενημέρωση που λαμβάνουν από τα σχολεία τους, είναι πως πρόκειται για πανελλαδικό πρόβλημα και πως καταβάλλονται προσπάθειες να επιλυθεί το συντομότερο

Το μήνυμα που έλαβαν στο e-mail τους οι γονείς το βράδυ της Κυριακής (15/11) προς ξημερώματα Δευτέρας (16/11), δηλαδή μερικές ώρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων, ήταν το εξής: «Αγαπητοί κηδεμόνες Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία «Τηλεδιάσκεψη WebEx για εκπαιδευτικούς» έχει περαιτέρω αναβαθμιστεί. Έχει αλλάξει ο σύνδεσμος (link) της ηλεκτρονικής τάξης των εκπαιδευτικών και αφορά στην προσθήκη του ψηφίου «2» μετά την λέξη «secondary» στον σύνδεσμο της ηλεκτρονικής τάξης του κάθε εκπαιδευτικού. Παράδειγμα: Για τον εκπαιδευτικό με όνομα χρήστη (username), ο υφιστάμενος σύνδεσμος https://minedu-secondary.webex.com/meet/username θα αλλάξει σε https://minedu-secondary2.webex.com/meet/username».

 

 

Πηγή:news247.gr


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top