Τρίτη, 17 Μαϊος 2022

Χριστός Ανέστη και καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι ,Τρίτη σήμερα 17 του Μάη και να ευχηθώ και καλή εβδομάδα μιας και χτες δεν τα είπαμε άπο εδώ πάμε όμως να δούμε την ενημέρωση της ημέρας και τα νέα για τον καιρό που επιτέλους μυρίζει καλοκαίρι αλλά υπάρχει και το αλλά μιας και ο καιρός έχει την τάση να αλλάξει τις επόμενες ημέρες δυστυχώς καθώς η πτώση της θερμοκρασίας και οι καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνιση τους ,ας δούμε πιο κάτω αναλυτικά .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Ανοιξιάτικη η Τρίτη - Έρχεται μεγάλη πτώση θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες...

Καιρός σήμερα 17/5

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά όπου θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι μεταβλητοί ασθενείς ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

 
 

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 28 με 30 ενώ στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στα ανατολικά ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 13 έως 31 και στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη 17 Μαΐου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση την Τετάρτη

Στη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα στα ανατολικά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στη Θεσσαλία, τη Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια και το βόρειο και κεντρικό Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα πρόσκαιρα θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 6 με 7 και το βράδυ στα πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. Θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 13 έως 27 με 29 ενώ στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 29 με 31 και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή-Newsbomb.gr

 

Ερωτική απογοήτευση, bullying ή «blackout challenge» - Τα 3 σενάρια για τον απαγχονισμό του 14χρονου...

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

«Του πέταγαν νεράντζια την Παρασκευή από το σχολείο μέχρι το σπίτι του…», ανέφεραν συμμαθητές του 14χρονου Μάκη...

Ερωτική απογοήτευση, bullying ή «blackout Challenge» είναι τα τρία ενδεχόμενα τα οποία εξετάζουν οι Αρχές, που αναζητούν απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη με τον νεαρό μαθητή που εντοπίστηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του μέσα στο δωμάτιό του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν ήδη στα χέρια τους τη δικογραφία του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα για την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα πάρουν καταθέσεις αρχικά από τους γονείς του παιδιού, ενώ θα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από το κινητό τηλέφωνο του παιδιού.

Παράλληλα, σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, με τα πρώτα δεδομένα να δείχνουν θάνατο από ασφυξία διότι ο ανήλικος βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του.

Αλεξανδρούπολη: Πώς έγινε η τραγωδία με θύμα τον 35χρονο - Τα μοιραία δευτερόλεπτα...

Αλεξανδρούπολη: Πώς έγινε η τραγωδία με θύμα τον 35χρονο - Τα μοιραία δευτερόλεπτα

Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να πάρει τη σακούλα με τα φάρμακα που πέταξε κατά λάθος στον ρομποτικό κάδο σκουπιδιών.

Σοκαρισμένος είναι ο δήμος της Αλεξανδρούπολης από τον φρικτό θάνατο ενός 35χρονου άνδρα που διαμελίστηκε.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας της Αλεξανδρούπολης, Ηλίας Δαστερίδης εξήγησε πως ο εν λόγω άντρας πέταξε κατά λάθος στον ρομποτικό κάδο απορριμμάτων, μαζί με την σακούλα σκουπιδιών, και μία σακούλα με φάρμακα, την οποία προσπάθησε αργότερα να βρει, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στον κάδο.

Ωστόσο, η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα, καθώς τον «διάβασε» ως απόρριμμα, να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή.

Ο κόσμος που είδε το περιστατικό έσπευσε να βοηθήσει, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν...

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν

Αυλαία έπεσε χθες στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (ισόβια και επιπλέον 11 χρόνια και 6 μήνες, με χρηματική ποινή 21.000 ευρώ) μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, τονίζοντας πως «πραγματικά ήταν μια συγκλονιστική υπόθεση».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «υπεβλήθη η εσχάτη των ποινών τόσο για την ανθρωποκτονία όσο και για τη θανάτωση του ζώου, πιστεύω όμως ότι ήταν μια δίκαιη απόφαση. Η προσωπικότητα του κατηγορουμένου οδήγησε το δικαστήριο σε μονόδρομο. Νόμιζε ότι θα συνεχίσει το θέατρο, το δικαστήριο όμως δεν είναι κοινή γνώμη».

Αν η απόφαση παραμείνει και στο Εφετείο, διότι προφανώς θα ασκήσει έφεση, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μείνει μέσα στη φυλακή περίπου 19 χρόνια. Υπολογίζονται, συγκεκριμένα, 16 χρόνια τα ισόβια συν τα 3/5 από τις ποινές καθείρξεως των 11,5 ετών.

Καύσιμα: «Καπέλο» στο «καπέλο» βάζουν οι κερδοσκόποι – «Κάνουν πάρτι» οι λαθρέμποροι...

«Καπέλο» στο «καπέλο» βάζουν οι κερδοσκόποι στις τιμές των καυσίμων, όπως προκύπτει από μια απλή σύγκριση της τιμής διυλιστηρίου και της τιμής πρατηρίου της αμόλυβδης βενζίνης μεταξύ Ιανουαρίου 2022 και Μαΐου 2022.

Η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ σημειώνει αύξηση 50,5% από την αρχή του 2022 διαμορφούμενη στα 114 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ σε σχέση με το Μάιο του 2021 σημειώνει άνοδο 78% περίπου.

Αυτό το ράλι των διεθνών τιμών του πετρελαίου έχει εκτοξεύσει τη τιμή με την οποία πωλούν την απλή αμόλυβδη βενζίνη τα ελληνικά διυλιστήρια. Αυτή από τα 1,30 ευρώ το λίτρο στις αρχές του 2022 έχει ανέλθει πλέον στο 1,72 ευρώ ανά λίτρο, ήτοι σημειώνει άνοδο 32%.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα πέθανε βασανιστικά» - Τα δεδομένα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς...

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα πέθανε βασανιστικά» - Τα δεδομένα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο MEGA, τόνισε πως η 9χρονη Τζωρτζίνα, βρήκε βασανιστικό θάνατο από τη δηλητηρίαση με κεταμίνη.

«Τότε που είχε ανοίξει ο τάφος για την ανάσυρση του τάμπλετ θα έπρεπε να ληφθούν τρίχες, και αν χρειαζόταν ακόμα και ο βηματοδότης, προκειμένου ο κάθε ιατροδικαστής να έχει μία πλήρη εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε εάν είχε γίνει χρήση ουσιών στο παρελθόν. Θα ήταν καλύτερο για το ίδιο το παιδί που βασανίστηκε εν ζωή να το ταλαιπωρήσουμε και μετά θάνατον», ανέφερε αρχικά ο κύριος Λέων.

Για τον θάνατο και το ενδεχόμενο εκταφής της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, ο κ. Λέων δήλωσε πως «Στην σπιτονοικοκυρά δεν έχει γίνει κάτι ιατροδικαστικά. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε λήψη δειγμάτων από εναπομείναντα μέρη, και τρίχες και να ερευνήσουμε εάν είχε δηλητηριαστεί. Ωστόσο, από την στιγμή που έχει παραμείνει πολύ καιρό ενταφιασμένη, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όπως και οι απαντήσεις που μπορούμε να πάρουμε»

«Έτσι όπως δείχνουν τα στοιχεία του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, τα σημάδια είναι σαφή και οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε.

«Όλα αυτά που γίνονται τώρα, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Όλα γίνονται βήμα προς βήμα, και δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Στο τέλος της υπόθεσης αυτή ήρθε να προστεθεί και το θέμα της σπιτονοικοκυράς. Έχουν μαζευτεί πολλά ήδη γι’ αυτό το ζευγάρι. Θα πρέπει να βρούμε ενόχους, και να τους παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη », τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Το δύσκολο παζλ των δημοσκοπήσεων και ο εκλογικός συναγερμός ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ...

Το δύσκολο παζλ των δημοσκοπήσεων και ο εκλογικός συναγερμός ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Τα επιτελεία των τριών κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε εκλογικό συναγερμό και λόγω των συνεδρίων που διοργανώνουν αυτή την περίοδο αλλά και των focus που γίνονται μέσω των δημοσκοπήσεων κυρίως γύρω από την ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και συνολικά γύρω από τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πρόθεση ψήφου.

Ισχυρές ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό δεν φαίνεται να έχουμε με βάση τις έρευνες της κοινής γνώμης. Η ψαλίδα σύμφωνα με ορισμένες δημοσκοπήσεις έχει τσιμπήσει κάποιες μονάδες υπέρ της ΝΔ αλλά τα όποια συμπεράσματα είναι παρακινδυνευμένα.

Όπως εκτιμούν οι περισσότεροι εκλογολόγοι μια σαφέστερη εικόνα θα έχουμε στις έρευνες που θα γίνουν το καλοκαίρι, όπου τα μέτρα του οικονομικού επιτελείου θα φανούν στις τσέπες των πολιτών.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο πάντως υπάρχει αισιοδοξία η οποία βεβαίως ενισχύεται και από το πολύ καλό κλίμα συσπείρωσης που υπήρξε στο συνέδριο του κόμματος. Την ίδια ώρα η δημοφιλία του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν δείχνει να απειλείται ούτε από τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε από το Νίκο Ανδρουλάκη.

Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα εκτιμούν ότι όσο περνάει ο καιρός η δυσφορία του κόσμου θα διογκώνεται γύρω από τα οικονομικά ζητήματα και αργά ή γρήγορα αυτή την δυσφορία θα την κεφαλαιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν στραμμένο το βλέμμα στο επικείμενο συνέδριο όπου και εκεί θα επιχειρήσουν την μέγιστη συσπείρωση που θα τους επιτρέψει να σπάσουν – τουλάχιστον δημοσκοπικά – τον πήχη του 16%. Ένας κρίσιμος δείκτης που θα δείξει πόσο ρυθμιστικό ρόλο θα μπορέσει να παίξει το ΠΑΣΟΚ μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής.

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα μετά την απόφαση της Εισαγγελίας...

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα μετά την απόφαση της Εισαγγελίας

Η 24χρονη είχε καταθέσει μήνυση για βιασμό ωστόσο η Εισαγγελία αποφάσισε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα!

Ανατροπή υπήρξε την Παρασκευή στην καταγγελία βιασμού, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, από τη νεαρή Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του μοναδικού κατηγορούμενου μετά την μελέτη του σχετικού φακέλου, αλλά και την πληρωμή των δικαστικών εξόδων από την 24χρονη.

Η νεαρή κοπέλα μέσω του δικηγόρου της έκανε αρχικά μία λιτή ανακοίνωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Υπάρχει πρόταση της Εισαγγελέως να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο. Όμως το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφασίζει. Είναι νωρίς για δηλώσεις. Έχουμε ακόμη πολύ μακρύ δρόμο».

Και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γεωργία Μπίκα ανάρτησε τα εξής:

«Έπειτα από μια πρόταση της εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα… Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας!».

 

-Πηγή-Newsbomb.gr

 

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1746 Γεννήθηκε ο Άγγλος γιατρός, Έντουαρντ Τζένερ, που ανακάλυψε το πρώτο εμβόλιο για την ευλογιά και άνοιξε το δρόμο για την επιστήμη της ανοσολογίας

1792 Ιδρύεται το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στη Wall Street. 24 χρηματιστές, που συναλλάσσονταν στην περιοχή, συγκεντρώνονται σε μια καφετέρια της Νέας Υόρκης και συμφωνούν να συνεργάζονται μόνο μεταξύ τους, θέτοντας έτσι τα θεμέλια του χρηματιστηρίου της Νέα Υόρκης. Οι πρώτες συναλλαγές γίνονται κάτω από ένα δέντρο, στη Γουόλ Στριτ.

1809 Ο Ναπολέοντας ανακοινώνει την προσάρτηση των παπικών κρατιδίων στη γαλλική αυτοκρατορία.

1814 Η διοίκηση του Μονακό περνά από τη Γαλλία στα χέρια της Αυστρίας.

1895 Εγκαινιάζεται ο παλιός σταθμός του σιδηροδρόμου Πειραιώς - Αθηνών (νυν ΗΣΑΠ) στην Ομόνοια, στη διασταύρωση των οδών Λυκούργου και Αθηνάς.

1897 Ήττα των ελληνικών στρατευμάτων στο Δομοκό (Ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897)

1902 Ο αρχαιολόγος Σπυρίδων Στάης ανακαλύπτει το «Μηχανισμό των Αντικυθήρων», ένα αρχαίο τέχνημα που πιστεύεται ότι ήταν ένας μηχανικός υπολογιστής και όργανο αστρονομικών παρατηρήσεων.

1914 Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, με το οποίο αναγνωρίζεται η πλήρης αυτονομία της Βορείου Ηπείρου από το αλβανικό κράτος.

1929 Στις ΗΠΑ, φυλακίζεται ο γκάνγκστερ Αλ Καπόνε με καταδίκη ενός έτους, για πρώτη φορά στην περιβόητη καριέρα του.

1943 Ελληνική Ραδιοφωνία: Δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο πρώτος ραδιοφωνικός κανονισμός.

1944 Ξεκινά η Σύσκεψη του Λιβάνου (17-20/5/1944), που έληξε με την υπογραφή της ομώνυμης Συμφωνίας.

1949 Η Βρετανία ανακοινώνει ότι αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Δουβλίνου, αλλά επαναλαμβάνει ότι το Μπέλφαστ ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

1995 Ο Ζακ Σιράκ αναλαμβάνει την Προεδρία της Γαλλίας.

1999 Ο Εχούντ Μπάρακ εκλέγεται πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Πηγή-Thepressroom.gr

 900+ Ψυχολογία και ψυχική, Υγεία ideas | ψυχολογία, υγεία, σοφά λόγια

Λοιπόν αυτά για σήμερα Τρίτη 17 του Μάη και παρόλο που η επικαιρότητα καθημερινά μας μαυρίζει την ψυχή μιας και δεν ακούμε κανένα ευχάριστο νέο .τραγικά όσα συμβαίνουν γύρω μας και δεν ξέρω που θα πάει αυτό ,βέβαια υπάρχουν πολλά σενάρια ,κόσμος που  μιλάει στα social media και εκφέρει την όποια γνώμη του για το ότι πάμε άπο το κακό στο χειρότερο είναι που θα πω και εγώ χωρίς να θέλω να περάσω κάποια φοβία απλά την σκέψη μου σας μεταφέρω και λέω πως το lockdown το ξέρουμε ,το ζήσαμε και θα το ξαναζήσουμε αυτή τη φορά όχι για ιούς ,αυτή τη φορά για τα καύσιμα και την ενέργεια ....Λυπάμαι πολύ και μακάρι να βγω ψεύτρα ...το μόνο αισιόδοξο στην υπόθεση είναι πως μυρίζει καλοκαίρι ,ο ήλιος είναι εδώ ,το καλοκαίρι είναι εδώ και περάστε όσο καλύτερα μπορείτε ....Φιλιά στα μούτρα σας ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Ανιμα - Αρχική

 

 

Top