Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019

Καλή σας ημέρα αγαπητέ κόσμε ,καλημέρα στους απανταχού Έλληνες και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ 

Οι Αρχάγγελοι Γαβριήλ και Μιχαήλ: Τι γιορτάζουμε στις 8 Νοεμβρίου

καθώς και των υπολοίπων Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων.καθώς και των υπολοίπων Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάζονται συνήθως με σπαθί ή σκήπτρο στο δεξί χέρι, σύμβολο της εξουσίας που τους χάρισε ο Θεός. Στο αριστερό χέρι κρατούν πολλές φορές μια σφαίρα που συμβολίζει τον κόσμο.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι άγγελος, δηλαδή κτιστό, αόρατο και τέλειο πνεύμα, το οποίο δεν το περιορίζει ούτε ο χρόνος, ούτε ο χώρος.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάζονται συνήθως με σπαθί ή σκήπτρο στο δεξί χέρι, σύμβολο της εξουσίας που τους χάρισε ο Θεός. Στο αριστερό χέρι κρατούν πολλές φορές μια σφαίρα που συμβολίζει τον κόσμο.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι άγγελος, δηλαδή κτιστό, αόρατο και τέλειο πνεύμα, το οποίο δεν το περιορίζει ούτε ο χρόνος, ούτε ο χώρος.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο μόνος που ονομάζεται Αρχάγγελος κατά την Αγία Γραφή καθώς και «ένας των πρώτων αρχόντων» και «άρχων» και το όνομά του σημαίνει «Ποιος Είναι Ομοιος με τον Θεό;».
powered by Rubicon ProjectΕίναι άγγελος ο οποίος εμφανίζεται στην Παλαιά Διαθήκη όταν ο Εωσφόρος - που κατείχε την ύψιστη θέση στην κτιστή τελειότητα και το όνομά του σημαίνει «αυτός που φέρει το φως» - επικεφαλής μικρής ομάδας στασιαστών αγγέλων (οι μετέπειτα δαίμονες) που ήθελαν να μην υπακούσουν στις διαταγές του Θεού επαναστατεί, τότε ο Άγγελος Μιχαήλ αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στην υποστολή της ανταρσίας του, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του Αρχάγγελου.

Μάλιστα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήταν εκείνος που ανήγγειλε στον Αβραάμ την ανάγκη θυσίας του γιου του, Ισαάκ, ενώ ήταν και εκείνος που οδήγησε το λαό του Ισραήλ στη φυγή από την Αίγυπτο.Μάλιστα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήταν εκείνος που ανήγγειλε στον Αβραάμ την ανάγκη θυσίας του γιου του, Ισαάκ, ενώ ήταν και εκείνος που οδήγησε το λαό του Ισραήλ στη φυγή από την Αίγυπτο.
Στην Καινή Διαθήκη, αυτός είναι που θα αναγγείλει τη δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού και την αρπαγή της εκκλησίας Του, ενώ είναι παρών και στον Ιησού του Ναυί, την πτώση της Ιεριχούς, καθώς και στις ιστορίες του Εμμανουήλ, Δαβίδ και Ηλία. Πάντοτε κρατά ρομφαία, η οποία δίνει την πύρινη τιμωρία στους εχθρούς του Θεού.
Τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον συναντάμε επίσης και στην κάθοδο του Χριστού στον Άδη, όπως επίσης και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, όπου ως επικεφαλής των Αγγέλων πολεμά το Σατανά.
Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, ο Μιχαήλ θεωρείται από το λαό ότι είναι ο ψυχοπομπός άγγελος, δηλαδή μεταφέρει τις ψυχές στον ουρανό. Μάλιστα σε ορισμένες περιοχές, όπως τη Θράκη, υπάρχουν κάποιες προλήψεις και ο κόσμος δεν αφήνει τη μέρα αυτή τα παπούτσια του έξω από το σπίτι, για να μην τα δει ο Αρχάγγελος και «ενθυμηθεί αυτούς και αναλάβει εκ της ζωής».

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ (Ταξίαρχος και Αρχιστράτηγος) είναι επίσης και ο Προστάτης Άγιος της Πολεμικής Αεροπορίας και η μνήμη του γιορτάζεται με κάθε μεγαλοπρέπεια σε όλες τις Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ (Ταξίαρχος και Αρχιστράτηγος) είναι επίσης και ο Προστάτης Άγιος της Πολεμικής Αεροπορίας και η μνήμη του γιορτάζεται με κάθε μεγαλοπρέπεια σε όλες τις Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ένας από τους απροσμέτρητους αγγέλους. Το όνομά του σημαίνει «ήρωας του Θεού» και είναι ένας από τους λίγους αγγέλους που ονοματίζονται στην Αγία Γραφή.
Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ο άγγελος που εμφανίστηκε στο προφήτη Δανιήλ, στην γυναίκα του Μανωέ, και της αναγγέλλει πως θα γεννήσει τον Σαμψών. Στον Ιωακείμ και την Αννα, και τους αναγγέλλει πως θα γεννήσουν την Παναγία. Στον ιερέα Ζαχαρία, πως θα γεννήσει τον άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι αυτός με τον οποίο συνδέονται όλα τα γεγονότα που έχουν σχέση με την γέννηση του Χριστού, είναι εκείνος που έδωσε τον κρίνο στην Παναγία και της ανακοίνωσε ότι θα γεννήσει το Γιο του Θεού και αυτός παρουσιάστηκε στους βοσκούς. Αυτός είπε στον Ιωσήφ, να πάρει την Μαρία και το βρέφος και να φύγει στην Αίγυπτο και ύστερα από καιρό, να επιστρέψει στη γη του Ισραήλ.Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ τιμάται από την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία στις 26 Μαρτίου, στις 13 Ιουλίου, καθώς επίσης και στις 8 Νοεμβρίου, μαζί με τον Μιχαήλ (η Σύναξη αυτών) και αποτελούν το δεύτερο από τα εννέα τάγματα ασωμάτων .Πηγή: iefimerida.gr.

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Σφοδρή κακοκαιρία την Παρασκευή - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα.

Έκτακτο δελτίο καιρού: Σφοδρή κακοκαιρία την Παρασκευή - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (pics)

Σε πλήρη ισχύ είναι το νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ - Ραγδαία μεταβολή έχει παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης (6/11) από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις σε αρκετές περιοχές 

Το βαρομετρικό χαμηλό έχει «κυκλώσει» την Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης (07/11), δίνοντας έντονα φαινόμενα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στην Ήπειρο μάλιστα δημιούργησε και σοβαρά προβλήματα, με πολλές περιοχές των Ιωαννίνων να βυθίζονται στο σκοτάδι για αρκετή ώρα.

Η βροχόπτωση στην Αττική ξεκίνησε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, ενώ στις 05:30 μια σφοδρότατη καταιγίδα έκανε τους δρόμους... ποτάμια! Οι καταιγίδες που σημειώνονται στο Λεκανοπέδιο είναι κατά τόπους πολύ ισχυρές, με τις Πυροσβεστική να είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση πλημυρικών φαινομένων.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, με τις Αρχές να εφιστούν την προσοχή των πολιτών.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού θα επηρεαστούν:

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής θα επηρεαστεί η ανατολική Πελοπόννησος και βαθμιαία η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής), η Εύβοια, η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία, οι Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο καιρός σήμερα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα δυτικά, την ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής), την Εύβοια, την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα τη Θεσσαλία, τις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη, θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Στα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά με εξασθένηση από το απόγευμα.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ που από βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά με εξασθένηση από το απόγευμα.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ που από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-NEWSBOMB.GR

OI ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Κτηματολόγιο : Τι θα γίνει με τις αιτήσεις και τα πρόστιμα που έρχονται

Τα πρόστιμα θα υπολογίζονται με βάση την αξία του ακινήτου και τον χρόνο καθυστέρησης.

Δείτε πόσα θα πληρώσετε

Στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020

Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.aade.gr μπορεί κάποιος είτε με τους κωδικούς του taxisnet είτε απλώς με τον ΑΦΜ του και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος να εκτυπώσει το ειδοποιητήριο και να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας έως 31 Δεκεμβρίου 2019.

Αυτά είναι τα 8 στρατόπεδα που μπορούν να μεταφερθούν πρόσφυγες και μετανάστες

Σύμφωνα με το star πέντε τουλάχιστον από αυτά τα στρατόπεδα θα επιλεγούν ώστε να διασφαλίζεται πως οι αλλοδαποί δε θα ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού της περιφέρειας.

• 547 Τάγμα Πεζικού στο Ρέθυμνο

• Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού μεταφορών στη Σπάρτη

• 9ο Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα

• 1ο Σύνταγμα Πεζικού ΔΙΚΕ στην Τρίπολη

• Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού στο Ναύπλιο

• Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα (ή εναλλακτικά Κέντρο Εκπαίδευση Υλικού Πολέμου στην Λαμία)

• 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι

• Κέντρο Υγειονομικού στην Άρτα

Σύμφωνα με το star πέντε τουλάχιστον από αυτά τα στρατόπεδα θα επιλεγούν ώστε να διασφαλίζεται πως οι αλλοδαποί δε θα ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού της περιφέρειας.

Παλαιό Φάληρο : Σύλληψη Κούρδων με άρωμα τρομοκρατίας

Συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε η σύλληψη, από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο Κούρδων που ήταν χαρακτηρισμένοι ως «ειδικού ελέγχου» από την Interpol Τουρκίας.

Εριξε πολύ βροχή

Εντονη καταιγίδα έπληξε την Αττική τα ξημερώματα της Παρασκευής

Από τις 5 περίπου τα ξημερώματα, η βροχή ξεκίνησε και μέσα σε λίγα λεπτά δυνάμωσε αρκετά.

Εντονη καταιγίδα έπληξε την Αττική τα ξημερώματα της Παρασκευής | tanea.gr

Νέες επιθέσεις

Επεισόδια στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός

Επεισόδια στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός | tanea.gr

Αρνήθηκαν να αποχωρήσουν Πολάκης – Τζανακόπουλος

Πριν καν αρχίσει τελείωσε η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis. Παρά την εξαίρεσή τους που αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Πολάκης και Τζανακόπουλος, παρευρέθησαν στις εργασίες της Προανακριτικής.

Αναβαθμίζονται

Παναγιωτόπουλος: Δεν πήραν χαμπάρι οι Τούρκοι τα ελληνικά F-16 που έφθασαν στην Κύπρο

Μία σημαντική αποκάλυψη για τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Πολεμικής Αεροπορίας, έκανε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατά την μαραθώνια ενήμερωση των βουλευτών που είναι μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας.

Παναγιωτόπουλος: Δεν πήραν χαμπάρι οι Τούρκοι τα ελληνικά F-16 που έφθασαν στην Κύπρο | tanea.gr

Πηγή-Εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ'' διαβάστε περισσότερα στα TA NEA .GR

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ..ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

392 Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Μέγας Θεοδόσιος, καταργεί με διάταγμά του την ειδωλολατρία και απαγορεύει την προσέλευση σε ειδωλολατρικούς ναούς. Ο Χριστιανισμός εδραιώνεται ως επίσημη θρησκεία και πνευματική αρχή στο ρωμαϊκό κράτος.

1620. Τριακονταετής Πόλεμος: Μάχη του Λευκού Όρους: Ο Φρεδερείκος Ε' του Παλατινάτου ηττάται από την Καθολική Συμμαχία υπό τον στρατηγό Τίλλυ. Μετά την ήττα, η Πράγα παύει να είναι η πρωτεύουσα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, καθώς οι ηγεμόνες της Βοημίας χάνουν την εξουσία τους.

1656 Γεννήθηκε ο Βρετανός αστρονόμος και μαθηματικός, Έντμοντ Χάλεϊ, που υπολόγισε τη τροχιά ενός κομήτη και του έδωσε το όνομά του (Kομήτης του Χάλεϊ)

1687 Επανάσταση στην Κωνσταντινούπολη. Εκθρονίζεται ο Σουλτάνος Μωάμεθ Δ΄.

1789 Ο Ελιτζάια Κρέιγκ παρασκευάζει το πρώτο ουίσκι από καλαμπόκι στο Μπέρμπον του Κεντάκι. Ο συγκεκριμένος τύπος του ουίσκι θα πάρει το όνομα «Bourbon».

1793 Το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό.

1864 Επανεκλέγεται πρόεδρος των ΗΠΑ ο Αβραάμ Λίνκολν

1901 Ευαγγελικά: Βίαιες συμπλοκές ξεσπούν στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη μετάφραση του Ευαγγελίου στη δημοτική από τον Αλέξανδρο Πάλλη. Επέλαση του ιππικού εναντίον των φοιτητών, με 6 νεκρούς και 80 τραυματίες. Η Δημοτική θα αναγνωριστεί ως επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους 75 χρόνια αργότερα.

1903 Δύο χρόνια μετά τα "Ευαγγελικά" ξεσπούν εκ νέου ταραχές, με αφορμή αυτή τη φορά την παράσταση του έργου "Ορέστεια" του Αισχύλου από το Βασιλικό Θέατρο, μεταφρασμένο στη δημοτική από τον καθηγητή Γ. Σωτηριάδη. Το αποτέλεσμα των συγκρούσεων είναι τρεις νεκροί και επτά τραυματίες.

1904 Στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Θεόδωρος Ρούσβελτ κερδίζει άλλη μια θητεία στον Λευκό Οίκο, με την υποστήριξη κυρίως των βόρειων και δυτικών πολιτειών.

1912 Α' Βαλκανικός Πόλεμος: Απελευθέρωση της Λέσβου. Μοίρα του στόλου, υπό τις διαταγές του ναύαρχου Κουντουριώτη καταλαμβάνει τη Μυτιλήνη. Η τουρκική φρουρά θα παραδοθεί μετά από μάχη στην Κλαπάδου. Το νησί έκτοτε θα παραμείνει ελληνικό.

1916 Οι Σύμμαχοι αξιώνουν την αποχώρηση από την Ελλάδα των πρέσβεων του γερμανικού συνασπισμού. Παραιτείται ο υπουργός Δικαιοσύνης Ηλιόπουλος μη ανεχόμενος επεμβάσεις στο έργο του.

1917 Ρωσική Επανάσταση: Στο Σμόλνι της Πετρούπολης συνέρχεται το 2ο Συνέδριο των Σοβιέτ. Το συμβούλιο των κομισάριων του λαού αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της Ρωσίας, μετά την επικράτηση της Οκτωβριανής Επανάστασης. Διορίζει πρόεδρο τον Βλαντιμίρ Λένιν, τον Λέον Τρότσκι Κομισάριο Εξωτερικών και τον Ιωσήφ Στάλιν Κομισάριο Εθνοτήτων.

1921 Ο διάδοχος Γεώργιος αναχωρεί από τη Σμύρνη για το μέτωπο.

1923 Στη Γερμανία, ο Αδόλφος Χίτλερ πραγματοποιεί αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στο Μόναχο, το "πραξικόπημα της μπυραρίας".

1926 Ιδρύεται ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ή ΑΠΟΕΛ.

1931 Κλείνει, λόγω καθίζησης του εδάφους, η Διώρυγα του Παναμά.

1949 Ξεσπά στον Πειραιά επιδημία πολιομυελίτιδας. Κλείνουν όλα τα νηπιαγωγεία.

1959 Αίγυπτος και Σουδάν υπογράφουν συμφωνία για τη διανομή των υδάτων του Νείλου.

1960 Σε μια μάχη κυριολεκτικά σώμα με σώμα, ο Τζον Φ. Κένεντι κερδίζει το Ρίτσαρντ Νίξον και γίνεται ο νεότερος πρόεδρος των ΗΠΑ σε ηλικία 43 ετών.

1961 Ο αρχηγός της Ένωσης Κέντρου, Γεώργιος Παπανδρέου, κηρύττει τον Ανένδοτο Αγώνα καταγγέλλοντας βία και νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα.

1963 Στην Ελλάδα, ορκίζεται η πρώτη κυβέρνηση Κέντρου υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου ως πρωθυπουργό και υπουργό Παιδείας.

1968 Πεθαίνει ο Κύπριος κομμουνιστής ποιητής Τεύκρος Ανθίας, μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κύπρου από το 1930 και μέλος της ΚΕ του ΑΚΕΛ το 1941. Ο Τ. Ανθίας ήταν ένας από τους λιγοστούς που κατάφεραν παρά τη σχετική απαγόρευση της κυβέρνησης Καραμανλή να πραγματοποιήσουν μαζί με τον Γρ. Λαμπράκη την Α’ Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης (1963).

1974 Παραπέμπεται στο στρατοδικείο ο Δημήτρης Ιωαννίδης κατηγορούμενος για το πραξικόπημα στην Κύπρο.

1977 Ο Μανώλης Ανδρόνικος ανακαλύπτει τον τάφο του μακεδόνα βασιλιά Φίλιππου στη Βεργίνα. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 20ου αιώνα.

1986 Πεθαίνει ο Βιατσεσλάβ Μόλοτοφ, στέλεχος του Κόμματος των Μπολσεβίκων, σοβιετικός διπλωμάτης και κρατικός αξιωματούχος.  

1988 Ο ρεπουμπλικανός Τζορτζ Μπους, ο πρεσβύτερος, κερδίζει τον Μάικλ Δουκάκη στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και εκλέγεται 41ος πρόεδρος.

2005  Πέθανε ο ηθοποιός, Αλέκος Αλεξανδράκης

Σαν σήμερα 8 Νοεμβρίου 2005 πέθανε ο ηθοποιός, Αλέκος Αλεξανδράκης

Πηγή-THEPRESSROOM.GR

Δεν νομίζω να έχετε παράπονο ,πολλά σας έχω για σήμερα και πολύ δυνατό τραγούδι για το κλείσιμο της ενημερωτικής μας εβδομάδας.Να περάσετε ένα όμορφο Σαββ/κο γεμάτο γλυκά και ήσυχα γεγονότα.Εμείς μαζί και πάλι από Δευτέρα 11 του μήνα Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε απολαύστε αλλά ταυτόχρονα να προσέχετε αυτήν την ημέρα που ο καιρός είναι άστατος .Το τραγούδι φοβερό ,καινούργιο και εκπληκτικό σε μουσική και σε στίχο ,σας το αφιερώνω με πολύ αγάπη και με ευχές για ένα καυτό Σαββ/κο...Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ 

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι την 31 Δεκεμβρίου

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Το επίδομα γέννας αφορά όλους με εξαίρεση τα ζευγάρια που έχουν πολύ υψηλά εισοδήματα. «Το επίδομα γέννας ξεκινά από τις αρχές του 2020» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου σημειώνοντας πως «Μόνο το 10% των πλουσιότερων Ελλήνων δεν θα το πάρει».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ |b0cb1f
Top