Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι ,καλή δύναμη ,υπομονή και καλή εβδομάδα σε όλους μας.Τρίτη σήμερα 17 Μαρτίου και η καραντίνα συνεχίζεται ...Δεν ξέρω παιδιά αλλά πολλά ακούγονται ,πολλά διαρρέουν στο διαδύκτιο και δεν ξέρουμε πλέον τι να πιστέψουμε για αυτόν τον ιό ,για αυτό που ζούμε ...Είτε από έγκυρα blog και site ,είτε ακόμη και από διάφορα site κάποιοι μιλούν ,κάποιοι κάνουν παλιότερες αναρτήσεις για παράδειγμα κυκλοφορεί βιντεο που προέβλεπαν αυτή τη πανδημία .Μάλιστα όπως διάβαζα χτες είμαστε πειράματα κυρίες και κύριοι ,σε ένα βιολογικό όπλο που αυτοί που το κάνουν όλοοοοο αυτό δεν νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή.Άλλοι μιλούν και εξηγούν ότι μας επιρεάζει το 5G που τοποθετείτε σε ολόκληρο τον κόσμο και με απλά Ελληνικά μας επιρεάζει δηλ τα ραδιοκύματα που εκπέμπουν όλα αυτά τα σκ@τ@ συγνωμη κιόλας ,και εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιος προθυπουργός ή πρόεδρος κάποιας χώρας για να μας πουν τι πραγματικά είναι αυτό που βιώνουμε ,τι είναι αυτός ο ιός ,από που προέρχεται ,κτλ ,κτλ ...

Θα κάνουμε υπομονή και όλα θέλω να ελπίζω θα πάνε καλά και θα το ξεπεράσουμε ,βέβαια όπως λένε οι ειδικοί είμαστε ακόμη στην αρχή αυτού του πολέμου με το αόρατο όπλο ( εμένα πάντως με βάζει σε πολλές σκέψεις) και πρέπει να φανούμε δυνατοί και να ακολουθούμε όλα τα μέτρα που πέρνει η κάθε κυβέρνηση.Και στην Κύπρο το ίδιο συμβαίνει ,είμαστε σε ολική καραντίνα από χτες στις 6 το απόγευμα που έχουν κλείσει τα πάντα ,ούτε από αεροδρόμια ,ούτε από λιμάνια δεν μπαίνει κανείς και όλα τα καταστήματα εκτός σουπερ μαρκετ ,φούρνους ,φαρμακεία και βενζινάδικα δεν λειτουργεί τίιποτα άλλο.Κρούσματα για εσάς που ενδιαφέρει να ακούσετε πως είμαστε και εμείς στην όμορφη και ελεύθερη Κύπρο ενέρχονται περίπου στα 56 αν δεν κάνω λάθος ,βέβαια οι Κύπριοι τηρούν στο απόλυτο τα μέτρα και ελπίζω να μη ξεφύγει ο αριθμός των κρουσμάτων .

Πάμε να δούμε τα νέα για τον καιρό μιας και εκεί που ήταν άνοιξη ξανά ήρθε ο χειμώνας ,βροχές ,χιόνια στα ορεινά ,άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας ,πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση καθώς και τις ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους ,να ξέρετε ότι θα αναρτήσω ειδήσεις που δεν έχουν να κάνουν με τον ιό ,όσο μπορώ τουλάχιστον μιας και μας έχουν σπάσει τα νεύρα ,δεν φτάνει που είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας πρέπει να έχουμε και αρνητική ψυχολογία ,όχι κυρίες μου και κύριοι θα προσπαθήσω το άρθρο να είναι πιο αισιόδοξο και πιο ''μαλακό''αν μου επιτρέπεται η λέξη πιο light εννοώ .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας η Τρίτη - Θυελλώδεις οι άνεμοι στο Αιγαίο

Καιρός: Με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας η Τρίτη - Θυελλώδεις οι άνεμοι στο Αιγαίο

Βελτιτωμένος θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τρίτη (17/3) - Η θερμοκρασία σε άνοδο - Βροχές τοπικού χαρακτήρα στην Κρήτη - Μέχρι 9 μποφόρ οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος καιρός, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα στα νότια έως 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά, όμως τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη 17 Μαρτίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες.
Aνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Aνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά 4 τοπικά 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

-Πηγή- Newsbomb.gr

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Τεράστιο πρόβλημα

Καταπατήσεις γης από επενδυτές, χάνονται χιλιάδες στρέμματα

Το νομοθετικό πλαίσιο επιτρέπει στη ΡΑΕ τη χορήγηση αδειών παραγωγής ρεύματος από ΑΠΕ, χωρίς την υποχρέωση προσκόμισης δικαιολογητικών ιδιοκτησίας, μίσθωσης ή χρήσης γης.

Καταπατήσεις γης από επενδυτές, χάνονται χιλιάδες στρέμματα | tanea.gr

Σχεδιασμένος

Υβριδικός πόλεμος με fake news από την Τουρκία

Η Αγκυρα χρησιμοποιεί ανθρώπους που «ντύνονται» τον ρόλο του πρόσφυγα, προκειμένου να παραπλανήσει τα διεθνή ΜΜΕ εις βάρος της Ελλάδας.

Υβριδικός πόλεμος με fake news από την Τουρκία | tanea.gr

Ιερά Σύνοδος

Ιστορική απόφαση: Αναβάλλονται λειτουργίες, γάμοι και βαφτίσια

Η Ιερά Σύνοδος προχώρησε στην αναβολή των καθημερινών λειτουργιών και των μυστηρίων, δείχνοντας ευθύνη απέναντι στους θρησκεύοντες και διάθεση συνεργασίας με την Πολιτεία.

Ιστορική απόφαση: Αναβάλλονται λειτουργίες, γάμοι και βαφτίσια | tanea.gr

«Δεν είναι ώρα αντιπαράθεσης»

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Αφησα παρακαταθήκη 35 δισ. Χρησιμοποίησέ τα»

Δεν είναι η ώρα της αντιπαράθεσης, αλλά η ώρα της ευθύνης δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την τηλεδιάσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέτοντας στη διάθεση της κρατικού σχεδιασμού τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Αφησα παρακαταθήκη 35 δισ. Χρησιμοποίησέ τα» | tanea.gr

Τι είπαν στην τηλεσυζήτηση

Στήριξη από Γεννηματά στα μέτρα- Oι προτάσεις της στον Μητσοτάκη

Τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες εξέφρασε στη βιντεοσυνομιλία της με τον πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά.

Στήριξη από Γεννηματά στα μέτρα- Oι προτάσεις της στον Μητσοτάκη | tanea.gr

Στο MEGA

Βαρουφάκης: Νόμιμο και ηθικά απαραίτητο να ηχογραφήσω τα Eurogroup

Με φόντο τη δημοσίευση των απομαγνητοφωνημένων συζητήσεων που γίνονταν στο Eurogroup το πρώτο εξάμηνο του 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης εξήγησε την απόφασή του να δώσει στη δημοσιότητα τις ηχογραφημένες συζητήσεις.

Κοροναϊός

Ολυμπιακοί αγώνες : Δέσμευση G7 για τη διεξαγωγή του -Σήμερα η τελική απόφαση

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε δήλωσε σήμερα ότι η G7, συμφώνησε να υποστηρίξει την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά απέφυγε τις ερωτήσεις σχετικά με το εάν ένας από τους επτά ηγέτες συζήτησε τη δυνατότητα αναβολής.

Αποδράσεις με αυτοκίνητο: Tips για χαρούμενους εκδρομείς

Κι όμως, ο δρόμος για τις πιο διασκεδαστικές εκδρομές είναι η… Εθνική Οδός.

Αποδράσεις με αυτοκίνητο: Tips για χαρούμενους εκδρομείς | tanea.gr

Αν η φράση “εκδρομή με το αυτοκίνητο” σας φέρνει στο μυαλό τον πατέρα σας να γκρινιάζει στις 6 η ώρα το πρωί ότι έχετε ήδη αργήσει και “θα σας πιάσει ο ήλιος”, ίσως δυσκολεύεστε να δείτε τη fun πλευρά της. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχει. Στην πραγματικότητα, η οδήγηση μπορεί να γίνει το… όχημα για τις πιο ευχάριστες αποδράσεις στα ανοιξιάτικα Σαββατοκύριακα που έρχονται. Φτάνει μόνο να προσέξετε τα παρακάτω σημεία. Από τη διαδρομή που θα επιλέξετε μέχρι το πότε και πούhttps://www.nbg.gr/go4more/#/offers');  θα γεμίσετε το αυτοκίνητό σας, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει την αύξηση της ικανοποίησης και τη μείωση της… μουρμούρας.

Οδηγός για… οδηγούς

Θυμηθείτε τη μισή σας αρχοντιά

Περνάμε τις μέρες μας ζώντας πρακτικά μέσα στο αυτοκίνητό μας. Και αυτό φαίνεται. Από τα άδεια μπουκάλια νερού που βρίσκονται τόσο καιρό μαζί μας ώστε πλέον να μην τα βλέπουμε καν, μέχρι το στρώμα θαλάσσης που έχει ξεμείνει στο πορτμπαγκάζ από το καλοκαίρι, όλα προσθέτουν σκόνη και βάρος στο αυτοκίνητό μας. Ένα καλό καθάρισμα δεν θα βελτιώσει μόνο την ατμόσφαιρα στην οποία θα ταξιδέψουμε, αλλά και το κόστος των καυσίμων, αφού το επιπλέον βάρος ισοδυναμεί και με επιπλέον καύσιμα.

Επιστρέψτε στην παράδοση

Ξέρουμε ότι οι ηλεκτρονικοί χάρτες σας έχουν αλλάξει τη ζωή. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Όμως είναι σχεδόν απίθανο να μην βρεθείτε ποτέ σε κάποιο σημείο όπου το σήμα του κινητού σας θα πάψει να συνεργάζεται. Φροντίστε να έχετε μαζί σας τυπωμένους χάρτες ή έστω να τους έχετε “κατεβάσει” σε περισσότερα από ένα κινητά. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι αν κάποιο αποφασίσει να χαλάσει, θα επιλέξει την χειρότερη στιγμή.

Βάλτε ρυθμό

Ακόμη και οι πιο ένθερμοι fan της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής δεν θα ήθελαν να περάσουν τρεις ώρες ακούγοντας παράσιτα! Το ραδιόφωνο είναι εξαιρετική επιλογή για την πόλη, όμως πριν ξεκινήσετε να ταξιδεύετε είναι σημαντικό να γεμίσετε το στικάκι ή το κινητό σας με τους ρυθμούς που θέλετε να “ντύσουν” τη διαδρομή σας

Ξεκινήστε με σχέδιο

Γνωρίζετε τα σχετικά με το ταξίδι και την Ιθάκη. Δεν χρειάζεται ο δρόμος σας να γίνει υπερβολικά μακρύς, όμως ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των εκδρομών με αυτοκίνητο, είναι ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε και άλλα μέρη εκτός του τελικού μας προορισμού. Πριν ξεκινήσετε, μελετήστε πού θα θέλατε να κάνετε στάσεις ή παρακάμψεις για να χαρείτε τη φύση και τα αξιοθέατα. Απλώς φροντίστε να μην το παρακάνετε!

Των φρονίμων τα παιδιά…

...πριν αδειάσει το ντεπόζιτο, γεμίζουν. Αν έχετε επιλέξει μια μεγάλη διαδρομή με πολλές παρακάμψεις, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσετε πρατήριο τη στιγμή που το χρειάζεστε – και δεν θέλετε να ξέρετε τι θα γίνει αν “μείνετε” σε έναν άγνωστο επαρχιακό δρόμο...

Δεν το συζήτησε καν

ΑΕΚ: «Όχι» Καρέρα στη Γαλατάσαραϊ

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει με άνθρωπο της Γαλατάσαραϊ, όταν έμαθε για το ενδιαφέρον.

ΑΕΚ: «Όχι» Καρέρα στη Γαλατάσαραϊ | tanea.gr

Τι είπε ο Ρικ

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να «κλείσει» το κεφάλαιο Πιτίνο

Οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα. Τι είπε ο Ρικ για το κεφάλαιο Αϊόνα

Με το δικαίωμα στο όνειρο

Ολυμπιακός: Κι όμως είναι ακόμα εδώ…

Όσα πέρασαν ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Ιούνιο έως σήμερα, θα μπορούσαν να τους έχουν καταβάλλει. Δεν συνέβη. Και (εάν υπάρξει συνέχεια) θα συνεχίσουν! Αρκεί φυσικά να τους δοθεί η ευκαιρία.

  Πηγή-Εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ'' διαβάστε περισσότερα...

 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 1984 ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΙΕΡΙ ΡΟΥΣΕΛ

Χριστίνα Ωνάση - Τιερί Ρουσέλ

Σαν σήμερα, 17 Μαρτίου 1988 πέθανε ο τραγουδοποιός Νικόλας Άσιμος

 Σαν σήμερα, 17 Μαρτίου 1988 πέθανε ο τραγουδοποιός Νικόλας Άσιμος

1776Αμερικανική Επανάσταση: Οι βρετανικές δυνάμεις εκκενώνουν τη Βοστώνη, δίνοντας τέλος στην πολιορκία της πόλης.

1805: Η Ιταλική Δημοκρατία, με τον Ναπολέοντα ως πρόεδρο, γίνεται Βασίλειο της Ιταλίας, με τον Ναπολέοντα ως βασιλιά.

1821: Οι πρόκριτοι της Μάνης, υπό την αρχηγία του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, υψώνουν τη σημαία της επανάστασης στο χωριό Τσίμοβα (σημερινή Αρεόπολη) της Λακωνίας.

1821: Έλληνες αγωνιστές υπό τον Σωτήρη Χαραλάμπη και τους Πετμεζαίους πολιορκούν τους Πύργους των Καλαβρύτων, που παραδίδονται έπειτα από λίγες μέρες (21 Μαρτίου). Αυτή η ενέργεια αποτελεί την πρώτη επαναστατική πράξη στη νότια Ελλάδα.

1920Αποτυγχάνει το μοναρχικό πραξικόπημα στη Γερμανία, που εκδηλώθηκε στις 13 Μαρτίου. Ο Βόλφγκανγκ Καπ, αυτοανακηρυχθείς καγκελάριος και δικτάτορας, εγκαταλείπει κρυφά την πόλη του Βερολίνου και βρίσκει καταφύγιο στη Σουηδία.

1930: Στις ΗΠΑ, αφήνεται ελεύθερος ο τρόφιμος των φυλακών και διαβόητος γκάνγκστερ, Αλ Καπόνε

1932Ανοίγει η αυλαία του Εθνικού Θεάτρου, με πρώτο διευθυντή τον Ιωάννη Γρυπάρη. Πρώτος σκηνοθέτης ο Φώτος Πολίτης, πρώτο έργο ο «Αγαμέμνων» του Αισχύλου.

1934Εγκαινιάζεται η Πάντειος Σχολή Πολιτικών Επιστημών στη Λεωφόρο Συγγρού

1948: Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Γαλλία και Μ. Βρετανία υπογράφουν τη Συμφωνία των Βρυξελλών, προάγγελο του ΝΑΤΟ.

1950: Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, Μπέρκλεϋ ανακοινώνουν τη δημιουργία του στοιχείου 98, το οποίο ονομάζουν καλιφόρνιο.

1959: Ο Τενζίν Γκιάτσο, ο 14ος Δαλάι Λάμα, διαφεύγει από το Θιβέτ στην Ινδία.

1960: Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ υπογράφει την οδηγία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των Η.Π.Α. σχετικά με το μυστικό πρόγραμμα δράσης στην Κούβα που θα οδηγήσει τελικά στην εισβολή στον Κόλπο των Χοίρων.

1963Έκρηξη ηφαιστείου στο Μπαλί προκαλεί το θάνατο τουλάχιστον 11.000 ατόμων

1966: Αμερικανικό υποβρύχιο βρίσκει μία χαμένη αμερικανική βόμβα υδρογόνου στα ανοικτά των ακτών της Ισπανίας στη Μεσόγειο Θάλασσα.

1969: Η Γκόλντα Μέιρ γίνεται η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός του Ισραήλ.

1971: Στην Αργεντινή, στον αγώνα πρωταθλήματος Μπόκα Τζούνιορς-Σπόρτιγκ Κριστάλ, ο διαιτητής αποβάλλει 19 από τους 22 ποδοσφαιριστές. Στον αγωνιστικό χώρο μένουν μόνο οι δύο τερματοφύλακες και ένας ακόμη παίκτης.

1988: Ένα κολομβιανό Boeing 727 συντρίβεται σε μια βουνοπλαγιά κοντά στα σύνορα με τη Βενεζουέλα, σκοτώνοντας 143 άτομα.

1988: Οι φίλαθλοι της Λάρισας κλείνουν την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και αποκλείουν την πόλη για 36 ώρες. Διαμαρτύρονται για την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από την ομάδα τους, λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ του ποδοσφαιριστή Τσίνγκοφ. Τελικά, η θεσσαλική ομάδα θα πάρει πίσω τους βαθμούς και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

1991: Συλλαμβάνεται στη Νάπολι ο Ντιέγκο Μαραντόνα για χρήση κοκαΐνης ύστερα από τον αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος Νάπολι- Μπάρι 1-0, όπου το γκολ σημείωσε ο ίδιος με πέναλτι, και τιμωρείται από τη FIFA με αποκλεισμό 15 μηνών.

1992: Πραγματοποιείται δημοψήφισμα για τον τερματισμό του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική. Υπέρ του τερματισμού του απαρτχάιντ ψήφισε το 68,73% έναντι του 31,27% που ψήφισε κατά.

1992: Βομβιστική επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Μπουένος Άιρες σκοτώνει 22 άτομα και τραυματίζει 242.

Πηγή-Thepressroom.gr

Σας είπα και στον πρόλογο ότι όσο μπορώ δεν θα μεταδίδω ειδήσεις που κατακλύζουν όλα τα ΜΜΕ ,μας έχουν τρελάνει ,το έχουμε εμπεδώσει (ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ) χαζοί δεν είμαστε ,και τα μέτρα υγιείνης ξέρουμε να πάρουμε ,και επιτέλους ας βλέπουμε και κάτι θετικό ,μας έχετε τρελάνει και αντί να φτιάχνετε όσο μπορείτε την διάθεση μας ,μας την ρίχνετε στα τάρταρα ,στα ΜΜΕ απευθύνομαι ....Ναι ,οκ θέλουμε να ξέρουμε τι συμβαίνει ,έεεεε όχι από το πρωί μέχρι το ξεμέρωμα να μιλάμε για τον ιό ,βάλτε βρε βόδια εκπαιδευτικά ρεπορτάζ και ταινίες ,μας έχετε τρελάνει ...Επίσης καλό θα είναι εσείς που δεν πιστεύετε Στον Θεό ,να μην διακωμοδείτε την εκκλησία και τους ιερείς ,αν θα κελίσουν ή δεν θα κλείσουν τους ναούς ,τους έκλεισαν ηρεμήστε ....Ντάξει δεν έγινε και τίποτα το τραγικό ,ντάξει έκλεισαν οι εκκλησίες κλείστο  το τώρα ,μη κοροίδεύετε άλλο ,εννοείται πως έπρεπε πάρει θέση η Ιερά Σύνοδος το οποίο και έκανε ,οι ναοί δεν κλείνουν ΠΟΤΕ όμως απλά σταματούν τα μυστήρια και οι Θείες Λειτουργίες και ξανα λέω ορθά έπραξαν αλλά φτάνει με την κορο'ι'δεία κάποιον ,δεν σας είδα να ιδρώνει τόσο το αυτί σας με τις παραλίες κ τα χιονοδρομικά που ήταν γεμάτα ,ντάξει ...φτάνει με την κορο'ι'δεία προς την εκκλησία ,φτάνει ...

Αύριο πάλι Πρώτα Ο Θεός θα τα πούμε εδώ και ξαναλέω θα προσπαθήσω να μεταδίδω άλλες ειδήσεις ,εγώ προσωπικά δεν την παλεύω άλλο με τα ΜΜΕ που μας έχουν τρελάνει ,όποιος θέλει εδώ είμαστε να διαβάζετε κάτι διαφορετικό .Να προσέχετε ,να είστε αισιόδοξοι ,να πίνετε το τσιπουράκι-ουζάκι σας και όλα θα πάνε καλά...Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

Top