Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι ,αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας www.volvinews.gr και χρόνια πολλά στον Ευγένιο που γιορτάζει σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου .

Ξέρετε ,είναι οι μέρες τέοιες που όλοι μας έχουμε αναπάντητα ερωτήματα και νομίζω θα τα έχουμε για πολύ καιρό μιας και φαίνεται ότι ζούμε σε καθεστώς όπως θέλετε ονομάστε το και οι παρεμβάσεις είναι περισσότερες άπο τις ευθύνες και τις τιμωρίες που πρέπει να υπάρξουν αλλά δυστυχώς τίποτε μιας και τα ρίχνουν όλα μα όλα στο ανθρώπινο λάθος και βγάζουν την ουρά τους απ'έξω .Μάλιστα χτες διαβάσαμε σε έγκυρες εφημερίδες ότι αυτός που παραιτήθηκε εκ νέου θα βάλει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές .....Μιλάμε για τεράστια κατάντια πραγματικά .Δεν θα πω περισσότερα μιας και χτες οι Ράδιο Αρβύλα τα είπαν όλα ,εξέφρασαν την άποψη τους και νομίζω όσοι τους είδαν συμφώνησαν και με το παραπάνω μαζί τους ,πάμε λοιπόν να δούμε πως ενώθηκαν οι φωνές του κόσμου στο πλατό τους .

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Με βροχές και καταιγίδες η Τρίτη σε αρκετές περιοχές – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα.

Καιρός

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα νότια και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα στα δυτικά πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρά.
Παροδικές χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη 7 Μαρτίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών όμβρων από το απόγευμα.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

-Πηγή-Newsbomb.gr

 

Ωρωπός: Παρουσία του δήμου και της ΕΛ.ΑΣ. κατάβρεξαν με λάστιχο την ηλικιωμένη...

Ωρωπός: Παρουσία του δήμου και της ΕΛ.ΑΣ. κατάβρεξαν με λάστιχο την ηλικιωμένη

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δικηγόρου, οι δύο διασώστες «έπλυναν» με λάστιχο την ηλικιωμένη που ήταν πάνω σε μια κουβέρτα μπροστά στους αστυνομικούς και άνθρωπο του δήμου στον Ωρωπό

Στην απίστευτη καταγγελία ότι το πλήρωμα ιδιωτικού ασθενοφόρου στον Ωρωπό κατάβρεξε την ηλικιωμένη γυναίκα στην πυλωτή πολυκατοικίας προχώρησε η δικηγόρος των δύο διασωστών, Βάσω Πανταζή.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δικηγόρου, η οποία μίλησε στον ΑΝΤ1, οι δύο διασώστες «έπλυναν» με λάστιχο την ηλικιωμένη που ήταν πάνω σε μια κουβέρτα μπροστά στους αστυνομικούς και άνθρωπο του δήμου.

Όπως επέμενε η δικηγόρος των διασωστών, το πλήρωμα δεν κατάβρεξε τη γυναίκα αλλά την «έσωσε». Κι αυτό γιατί, όπως επέμενε να λέει, «η γυναίκα ζούσε σε ένα σπίτι - υγειονομική βόμβα». Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν μπορούσαν να τη βάλουν μέσα στο ασθενοφόρο γιατί «έπρεπε να την πλύνουν».

Ούτε λόγος φυσικά για το αν η γυναίκα αυτή, που έχει προβλήματα υγείας κρύωνε... Ούτε λόγος ακόμη και για ανθρωπιά, αφού οι εικόνες με τους δύο να την καταβρέχουν με το λάστιχο στην πυλωτή πολυκατοικίας, προκάλεσαν σάλο και οργή. Και φυσικά ΝΤΡΟΠΗ!

 

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το θλιβερό γεγονός ,πραγματικά το ένα θέμα πίσω άπο το άλλο ,γαυτό σας έγραψα χτες δεν μας αγαπούν το καταλαβαίνετε ;;;;; Δεν μας θεωρούν ανθρώπους ,δεν μας θέλουν ,αυτό που θέλουν είναι να μας ''τελιώσουν'' ....Μάιστα ο υπουργός υγείας φυσικά και δεν πήρε καμία ευθύνη μιας και το ασθενοφόρο με αυτούς τους αχαρακτήριστους τιποτένιους ήταν λέει ιδιωτικό ...Η κατάντια ,η ασέβεια η αξιοπρέπεια δεν έχουν πλέον πάτο ...

Σαν σήμερα 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα ενσωματώνονται κι επισήμως στην Ελλάδα

Σαν σήμερα 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα ενσωματώνονται κι επισήμως στην Ελλάδα

322 π.Χ. Πέθανε ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος, Αριστοτέλης

961 Ο στρατηγός του Βυζαντίου, Νικηφόρος Φωκάς, απελευθερώνει το Ηράκλειο της Κρήτης από τους Άραβες

1274 Πεθαίνει ο Ιταλός θεολόγος Τόμας Ντ’ Ακουίνας (Θωμάς ο Ακυινάτης), από τους διαμορφωτές του δόγματος της καθολικής εκκλησίας.

1530 Ο βασιλιάς της Αγγλίας, Ερρίκος Η', ζητά από τον Πάπα να του επιτρέψει να πάρει διαζύγιο. Ο Πάπας αρνείται και ο βασιλιάς κηρύσσει ότι, ο Πάπας δεν είναι ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας. Από τότε η Αγγλικανική Εκκλησία αυτονομείται από την καθολική και έχει κεφαλή της τον εκάστοτε βασιλιά

1765 Γεννήθηκε ο Νισεφόρ Νιεπς, Γάλλος εφευρέτης, στον οποίο πιστώνεται η πρώτη σωζόμενη φωτογραφία. (Θαν. 5/7/1833)

1875 Γεννιέται ο Μορίς Ραβέλ, διάσημος συνθέτης κλασικής μουσικής. Το πιο γνωστό του έργο είναι το θαυμάσιο «Μπολερό».

1876 Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ παίρνει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το τηλέφωνο.

1912 Ο Γάλλος αεροπόρος, Αντί Σεϊμέ, καλύπτει σε πτήση, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, την απόσταση Λονδίνο-Παρίσι σε 3 ώρες

1917 Γεννήθηκε ο ηθοποιός Λυκούργος Καλλέργης

1933 Ο Τσαρλς Ντάροου λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το παιγνίδι «Monopoly»

1934 Γεννήθηκε ο συνθέτης, Γιώργος Κατσαρός

1935 Τα χιτλερικά στρατεύματα καταλαμβάνουν τη Ρηνανία. Η Γερμανία καταργεί τη Συνθήκη του Λοκάρνο, με την οποία οριζόταν η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στο Ρήνο. Εντούτοις, καμιά αντίδραση δε σημειώνεται από τη Γαλλία και τη Βρετανία, που ευελπιστούν και ενθαρρύνουν την επιθετική πολιτική των Ναζί κατά της Σοβιετικής Ένωσης.

1948 Τα Δωδεκάνησα ενσωματώνονται κι επισήμως στην Ελλάδα

1999 Φεύγει από τη ζωή ο μεγάλος Αμερικανός σκηνοθέτης Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Έργα του, «SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα», «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος», «Κουρδιστό Πορτοκάλι», «Η Λάμψη», κ.α.

2004 Περίπου 7,6 εκατομμύρια έλληνες ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες για να εκλέξουν τη νέα Κυβέρνηση της χώρας. Μετά από μία ομαλή προεκλογική περίοδο, που σημαδεύτηκε από την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, νικητής των εκλογών αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία με 45,36%. Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 40,55%, το ΚΚΕ με 5,90% και ο ΣΥΝ με 3,26%.

 

Πηγή-Thepressroom.gr

 

Πριν σας αποχαιρετήσω για σήμερα να σας θυμίσω πως για άλλες δυο ημέρες τρέχει διαγωνισμός στην ομάδα μας στο facebook ,σήμερα και αύριο που είναι η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας οπότε το δωράκι που μας προσφέρει με πολύ αγάπη η Αντωνία Παπατζίκου και την ευχαριστούμε πολύ ,είναι ότι πρέπει για τις κυρίες της μουσικής μας συντροφιάς αλλά γιατί όχι και για τους άντρες της παρέας μας που θα το κάνουν δώρο όπου επιθυμούν .Την Αντωνία θα την βρείτε σε Facebook  και Instagram με την επωνυμία Beauty-Nails Salon Antwnia Pap ή Antwnia Pap και εκεί μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που θέλετε για την δουλειά της και για να κλείσετε το ραντεβού σας ώστε να αναλάβει να σας περιποιηθεί τα άκρα και όχι μόνο ,στο έπακρο ,μπείτε λοιπόν στα social media της και δείτε ένα μικρό κομμάτι της δουλειάς της .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το δωράκι λοιπόν είναι μια τεχνική ημιμόνιμου μανικιούρ στο χρώμα της αρεσκείας σας ,''μεταφερθείτε'' λοιπόν στην ομάδα μας στο facebook -Volvinews'' βρείτε τις αναρτήσεις με το τραγούδι της ημέρας ,αφήστε τα σχόλια σας και μπείτε στην κλήρωση ,τόσο απλά !

Και το κέφι μας μπορεί να είναι στα πολύ κάτω του αλλά θα το ξαναβρούμε ,θα ξαναγελάσουμε ,θα ξαναχορέψουμε και θα ζήσουμε τις ζωές μας ,δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να γυρίσουν τα θύματα πίσω ,σας έγραψα και χτες ότι δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ αλλά πρέπει και να ζήσουμε ,και να σταματήσετε να βλέπετε τα σκουπίδια της τηλεόρασης ,δεν αξίζει ,προσπαθούν να έχουν την ψυχολογία μας στον πάτο ,προσπαθούν να μας κάνουν να νιώθουμε τύψεις ,προσπαθούν και μας θέλουν με κατάθλιψη ,μην τους κάνετε το χατίρι ,αναπαράγουν συνεχώς το δυστύχημα ,βγάζουν τους πονεμένους γονείς στις οθόνες ,προσέξτε αντί να εστιάσουν στην τιμωρία όλων εκείνων που φταίνε μας θέλουν αγέλαστους ,αμίλητους ,και με την στεναχώρια να κυριαρχεί ....Προσέξτε το κάνουν επίτηδες ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

 

Top