Σούζυ Αρχοντή

Σούζυ Αρχοντή

καλημέρα και καλη εβδομαδα σε ολο τον κόσμο.Μουντός ο καιρος εδω τουλαχιστον στην περιοχη του Στρυμονικού κόλπου και ενα ψυχρουτσικο αερακι ετσι για να μας ξυπναει λιγο, γιατι η Δευτερα ειναι παντα μια δύσκολη μέρα.

Ξεκίνησαν εδώ και μία εβδομάδα σε πολλούς παραθαλάσσιους δήμους της χώρας οι διαδικασίες προκήρυξης των διαγωνισμών, προκειμένου να οργανώσουν τις παραλίες τους και κυρίως να τοποθετήσουν ναυαγοσώστες, ώστε οι λουόμενοι να απολαμβάνουν το μπάνιο τους με ασφάλεια.

Για την είσοδο, θα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και επίδειξη του “Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα”. Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού,

Καλημέρα σε ολο τον όμορφο κόσμο του volvinews. Ευχομαι χαρούμενη Κυριακη σε ολους μας  και οπως καταλάβατε θα "με φατε στη μαπα"  για να χρησιμοποιήσω και μια έκφραση ποιό  ...της πιατσας όλο το τριήμερο δηλαδη μεχρι και αυριο, καθότι και σημερα η Ρουλα μας εχει εργασίες.

Μια κοπελίτσα και ένας νέος κρύφτηκαν στο παρκάκι του χωριού για τα κλασικά φιλάκια και χάδια.

Κάποια στιγμή λέει το αγόρι:

Επίδομα έως 534 ευρώ για το σύνολο του Μαΐου θα εισπράξουν οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις οι οποίες παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή, οι εργαζόμενοι σε όσες πλήττονται και η σύμβαση εργασίας τους παραμένει σε αναστολή.

Το «ποδαρικό» στα σχολεία, μετά την άρση της αναστολής της λειτουργίας τους στις 11 Μαρτίου, κάνουν σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, οι μαθητές της Γ’ λυκείου. Την επόμενη εβδομάδα,την Δευτέρα 18 Μαΐου, θα ακολουθήσουν οι μαθητές της Α’ και Β’ λυκείου και των γυμνασίων.

καλημέρα και καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλο τον κόσμο του volvinews

Άλλη μια όμορφη μέρα μας «χαιρετίζει»  και εγω άλλη μια Δευτέρα κοντά σας με την μουσική στήλη της Μαριας και της Ρουλας μας να σας πω μια καλημέρα με τραγούδι, με την πιο όμορφη  γλώσσα, την «παγκόσμια» γλώσσα με θεραπευτικές ιδιότητες.

Ενας κύριος πηγαινει στο γιατρό να παρει τις εξετάσεις της γυναίκας του. Γιατρέ μου του λεει  γεμάτος αγωνία οι εξετάσεις της γυναίκας μου , ολα καλα;;;;

Το πτώμα άνδρα εντοπίστηκε  τα ξημερώματα στο Θερμαϊκό κόλπο, στο ύψος του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλάς.

Σελίδα 1 από 338
Top