Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019

καλημέρααα  ολη μέρα ! Υπομονή λιγες μέρες ακομη και τελειωνουν και αυτες οι εκλογές ..μεχρι το φθινοπωρο δηλαδη.. που θα εχουμε ξανα άλλα .. Εγω το μόνο που θα πω ειναι "να πατε ολοι να ψηφίσετε" οποιον θελετε,για να εχετε μετα δικαίωμα να φωναζετε αν κατι δε σας αρεσει,  οχι όμως οποιον εχετε υποχρέωση, οχι το συγγενη η τον φίλο  ..εκει παμε ενα κουτι γλυκα .τα εχουμε ξαναπει αυτα , αλλα αυτον που κρίνετε οτι αξιζει ..στο κατω κατω  στο παραβαν μονοι σας θα είστε δε θα εχετε παρέα ... αυτα  τα προεκλογικα και παμε να πουμε και ενα ανεκδοτο ...

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Χριστός Ανέστη και καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι .Πέμπτη σήμερα 23 του Μάη και τα βλέμματα όλων στραμμένα στις εκλογές ,άλλες δυο ημέρες και μετά τέλος ,μέχρι και την Παρασκευή ,αύριο δηλ η τελευταία ημέρα που όλοι οι υποψήφιοι θα δώσουν με τις ομιλίες τους την τελευταία ''μάχη'' τους.Εγώ θέλω να αναφερθώ στην επόμενη ημέρα ,την επόμενη των εκλογών όπου μπορεί τώρα να ''φαγώνεστε''αλλά μετά τις εκλογές πρέπει να δουλέψετε όλοι μαζί ,να υπάρχει σύννεση ,δημιουργικότητα ,αλληλοβοήθεια και πολύ αγάπη για τον τόπο και την χώρα μας .Η Ελλάδα πρέπει να είναι στα ψηλότερα σημεία του κόσμου και όχι στα τάρταρα που την έχουν ρίξει κάποιοι.Αλληλοβοήθεια ,σύμπραξη και αγάπη αυτό θέλει ο τόπος από όλους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.

Επιμένουν στις προκλήσεις

Τουρκικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Προγραμματίζονται για τις 27-30 Μαΐου, για τις 17-20 Ιουνίου και για τις 24-27 Ιουνίου. Δηλαδή, εν μέσω της φετινής θερινής τουριστικής σεζόν.

Στις 28 Μαίου η προθεσμία

Προς νέο ναυάγιο ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ

Στον προηγούμενο διαγωνισμό της ΔΕΗ η κοινοπραξία των Sev.En. Energy - ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είχε υποβάλει υπό αιρέσεις (δηλαδή εκτός όρων διαγωνισμού) προσφορά και για τη Μελίτη και τη Μεγαλόπολη ύψους 103 εκατ. ευρώ.

Δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη: «Καταποντίζεται» η Νοτοπούλου – Καθαρή νίκη Ταχιάου

Την πρωτιά στον Νίκο Ταχιάο και την δεύτερη θέση στον Γιώργο Ορφανό δίνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ κατατάσσει τέταρτη στην κούρσα την Κατερίνα Νοτοπούλου.

ΤΑ ΝΕΑ αποκαλύπτουν

Ντροπή: Εκτός επιχειρησιακού σχεδίου της Πυροσβεστικής το Μάτι, παρά τους 102 νεκρούς πέρυσι

Τα «Νέα» αποκαλύπτουν το «Σχέδιο Αντιμετώπισης Δασικών Πυρκαγιών» στο οποίο δεν περιλαμβάνεται η περιοχή που καταστράφηκε το περασμένο καλοκαίρι και στην οποία χάθηκαν 102 ζωές.

Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις και προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα

Στη σύλληψη έξι ατόμων τα οποία επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών λίγο πριν την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν χθες, οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Ο ι Έλληνες πατριώτες ,γυναίκες και άντρες επειδή δείχνουν την αγάπη τους για την Ελλάδα και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας ....πήγαν φυλακή.........

Από την άλλη ,ανενόχλειτοι οι σύντροφοι του Τσίπρα εισχωρούν με τεράστιο πανό όπως βλέπετε παρακάτω ,στην είσοδο της προβλήτας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για να χειροκροτήσουν τον σύντροφο τους στην ομιλία του.....

Ακούμε όλοι το αίσχος ,ακούμε να φωνάζουν ''αγωνιστή'' τον κατασυρροή δολοφόνο 11 ανθρώπων ....Η χούντα της αριστεράς λοιπόν κλείνει στη φυλακή τους Έλληνες που αγαπούν την χώρα και αφήνει ατιμώρητους αυτούς που καίνε ,ριμάζουν ,βανδαλίζουν και θέλου εκτός φυλακών τους μεγαλύτερους δολοφόνους όλων των εποχών ...........Δείξτε με την ψήφο σας το δρόμο για να μπούνε τα φίδια της πατρίδας μας στις τρύπες τους ,αυτό και τίποτα άλλο !

ΠΗΓΗ-ΤΑ ΝΕΑ 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 23/5/2019

Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα νότια, με ασθενείς τοπικές βροχές και βαθμιαία γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα (23/5), η ΕΜΥ. Από το μεσημέρι στα βόρεια ηπειρωτικά νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους και στη συνέχεια σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

Η ορατότητα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια μέχρι τις πρωινές ώρες.

Σημειώνεται ότι για μία ακόμη ημέρα, στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν πρόσκαιρα αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στα ανατολικά και τα νότια νησιωτικά τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες στην Αττική με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις με τον καιρό γρήγορα γενικά αίθριο. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 14 και 28 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες στα ανατολικά και γρήγορα γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στη δυτικά Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΠΗΓΗ- Newsbomb.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23/05

1618 Αρχίζει ο 30ετής πόλεμος, όταν στην Πράγα, οι προτεστάντες ηγέτες πετούν από το παράθυρο τους καθολικούς απεσταλμένους της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το γεγονός έχει καταγραφεί στην ιστορία ως «Η εκπαραθύρωση της Πράγας».

1707 Γεννιέται ο Σουηδός βοτανολόγος Καρλ Φον Λίνε, «πατέρας» της σύγχρονης βοτανολογίας και εφευρέτης του συστήματος ταξινόμησης φυτών και ζώων.

1785 Σε επιστολή του, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, περιγράφει την τελευταία του ανακάλυψη, τα γυαλιά διπλής εστίασης, για πρεσβυωπία και για μυωπία.

1788 Η Νότια Καρολίνα γίνεται η 8η Πολιτεία, που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

1868 Πεθαίνει ο Ιωάννης (Γενναίος) Κολοκοτρώνης, γιος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στρατιωτικός και πολιτικός, που διετέλεσε και πρωθυπουργός (26/5/1862 – 11/10/1862).

1873 Η πρώτη καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

1878 Η Κύπρος προσαρτάται στην Αγγλία. Υπογράφεται η μυστική αγγλοτουρκική συμφωνία της 23ης Μαΐου 1878 (παλαιό ημερολόγιο), βάσει της οποίας η σουλτανική κυβέρνηση επιτρέπει στη Μεγάλη Βρετανία να αναλάβει, αντί συμβολικού ενοικίου (92.687 λιρών στερλινών κατ' έτος), τη διοίκηση και κατοχή της Κύπρου.

1911 Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης του Ελευθερίου 

1912 Η Γερμανία ναυπηγεί το μεγαλύτερο πλοίο στον κόσμο, το Ιμπερατόρ, 50.000 τόνων, που δρομολογείται στη γραμμή Αμβούργο-Αμερική.

1923 Στο Βέλγιο, ιδρύεται ο εθνικός αερομεταφορέας Sabena.

1951 Γεννήθηκε ο ρώσος παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι, Ανατόλι Καρπόφ

1958 Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακοινώνει ότι, η Κίνα αφήνει πίσω της την αγροτική οικονομία για να βαδίσει προς την εκβιομηχάνιση

1960 Πεθαίνει ο Γάλλος χημικός Ζορζ Κλοντ, που ανακάλυψε τον φωτισμό neon.

1962 Αρχίζει η κατασκευή του υπόγειου σιδηρόδρομου στο Κεμπέκ του Καναδά.

1986 Η Κ.Υ.Π. (Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών) μετονομάζεται σε Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) και "μετεξελίσσεται" σε πολιτική οργάνωση.

2003 Ο 25χρονος Νεπαλέζος Πέμπα Ντόρζι Σέρπα ανεβαίνει σε χρόνο ρεκόρ στην κορυφή του Έβερεστ, σε 12 ώρες και 45 λεπτά.

2006 Αερομαχία στο Αιγαίο. Ένα τουρκικό κι ένα ελληνικό F-16 συγκρούονται κατά τη διάρκεια εμπλοκής πάνω από την Κάρπαθο, με αποτέλεσμα να καταπέσουν αμφότερα στη θάλασσα. Σώος ανασύρεται ο τούρκος πιλότος, νεκρός ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης.

ΠΗΓΗ-Thepressroom.gr

Αυτά για σήμερα αγαπητέ κόσμε ,χαλάει και φτιάχνει ταυτόχρονα ο καιρός ,βροχές ,καταιγίδες ,σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού ,απλά προσοχή σε όσους ταξιδέψουν για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στις γενέτειρες τους .Θα τα πούμε αύριο όλα αυτά .Περάστε όσο πιο όμορφα μπορείτε ,χαμογελάστε γιατί ομορφαίνει το πρόσωπο και μην κακομοιριάζετε ασχημαίνει και το έξω και το μέσα .......Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

Top