ΓΙΑ ..ΓΕΛΙΑ ..( 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 )
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Οκτωβρίου 2019
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημερα σε ολοοοοο τον κόσμο του volvinews. Επιστροφή ...του ασώτου  μετα απο ολογοήμερες διακοπουλες ετσι να χαλαρωνουμε που και που να γεμίζουμε μπαταρίες. Και το ανεκδοτακι της εβδομαδας που διανύουμε ....

 

Ένα πρωί  ένας ανθοπώλης πηγαίνει για κούρεμα. Όταν τέλειωσε ζήτησε το λογαριασμό. Τότε ο κουρέας του λέει: Ευχαριστώ αλλά  δε θα σας πάρω χρήματα για το κούρεμα. Ξέρετε αυτήν την εβδομάδα προσφέρω δωρεάν υπηρεσία στην κοινότητα. Ο ανθοπώλης ευχαρίστησε για την ευγένεια και έφυγε. Το άλλο πρωί όταν ο ανθοπώλης πήγε να ανοίξει το μαγαζί του είδε από έξω μια δωδεκάδα τριαντάφυλλα με ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον ανθοπώλη.

Λίγο αργότερα έρχεται για κούρεμα ένας ζαχαροπλάστης.  Την ώρα της πληρωμής ακούει έκπληκτος τον κουρέα να του λέει: Ευχαριστώ αλλά  δε θα σας πάρω χρήματα για το κούρεμα. Ξέρετε αυτήν την εβδομάδα προσφέρω δωρεάν υπηρεσία στην κοινότητα.

Το άλλο πρωί όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει βρήκε στην πόρτα του ένα κουτί με μια δωδεκάδα φρεσκότατα γλυκά και ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον ζαχαροπλάστη.

Λίγο αργότερα καταφθάνει ένας βουλευτής και η σκηνή επαναλαμβάνετε …  Ο Βουλευτής φεύγει κατενθουσιασμένος, και το ίδιο απόγευμα  όταν ο κουρέας πάει να ξανανοίξει το μαγαζί του βρίσκει απέξω …μια δωδεκάδα  βουλευτές να περιμένουν για κούρεμα.  Αυτή είναι η διάφορά μεταξύ Πολιτών και Πολιτικών.

 

Και να θυμάστε οι πολιτικοί και οι πάνες πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top