ΓΙΑ ..ΓΕΛΙΑ ..( 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 )
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

26 Νοεμβρίου 2019
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα σε ολο τον κόσμο του volvinews. Χρόνια πολλα στους Στελιους και τις Στελιτσες που γιορταζουν σήμερα.

Ειναι η ωρα για το ανεκδοτο της εβδομαδας και σήμερα εχει να κανει με την αποφαση  του να χανει κανεις την ελευθερια του.

Δύσκολη απόφαση ο γάμος παιδιαααααααααα


Ένας τύπος τα είχε ταυτόχρονα με τρεις κοπέλες και ήθελε να αποφασίσει ποια από αυτές θα παντρευτεί. Τελικά τους έδωσε από 10.000ευρω για να δει τι θα τα κάνουν και μετά να αποφασίσει.
Η πρώτη πήγε στις μπουτίκ και τα παπουτσάδικα και τα ξόδεψε όλα.
Μετά γύρισε και του είπε: Αγάπη μου τα ψώνισα όλα, για να με βλέπεις κούκλα, να με χαίρεσαι, να με λαχταράς και να με.. παίρνεις στην αγκαλιά σου, για να σου λέω πως σ’αγαπώ πολύ. Εκείνος πολύ το ευχαριστήθηκε.

Η δεύτερη πήγε στα Αντρικά είδη, του ψώνισε μεταξωτά πουκάμισα, γραβάτες, κομψά παπούτσια, ωραίες κάλτσες και πούρα. Μετά γύρισε και του είπε: Αγάπη μου, σου ψώνισα αυτά τα δώρα, να τα ευχαριστηθείς, εγώ δεν θέλω τίποτε για μένα, εσύ να είσαι καλά, και να μ’αγαπάς μόνο, όπως κι εγώ σ’αγαπώ πολύ. Εκείνος πάλι το ευχαριστήθηκε πολύ.

Η τρίτη πήγε στο Χρηματιστήριο, αγόρασε στη μεγάλη τρέλα, το Μάρτιο του 1999 και κέρδισε τα τριπλά σε τρεις μέρες. Του γύρισε το 10.000 ευρω, επένδυσε τα υπόλοιπα, και σε 10 μέρες τα έκανε 40 εκατομμύρια.

Πούλησε τις μετοχές, πήρε τα μετρητά τα έβαλε σε κοινό λογαριασμό.
Μετά πάει και του λέει: Αγάπη μου, επένδυσα τα χρήματα που μου έδωσες γιατί θέλω να φτιάξουμε το σπίτι μας, να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί και άνετα, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας χωρίς να χρειάζεται να ξεσκιζόμαστε στη δουλειά. Εκείνος και πάλι το ευχαριστήθηκε πολύ.

Μετά, κάθισε και σκέφτηκε πολύ σοβαρά και για πολλές μέρες ποια να πάρει από τις τρεις. Ύστερα από πολλή σκέψη και περισυλλογή…
στο τέλος αποφάσισε να παντρευτεί αυτήν που είχε το μεγαλύτερο στήθος!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top