Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Να'μαι λοιπόν και σήμερα Τρίτη 12 του Νοεμβρίου εδώ κοντά σας και λίγο πιο αργούτσικα από το συνηθισμένο μας ενημερωτικό ραντεβουδάκι λόγο κάποιας δουλειάς μου αλλά είμαι εδώ σας στέλνω τα φιλιά και την καλημέρα μου και ελπίζω να είστε και εσείς εκεί...στην ομάδα μας στο facebook για να μου πείτε και σήμερα τις πιο γλυκές ευχές για μια όμορφη ημέρα.Θέλω να ζητήσω καταρχάς συγνώμη για χτες που ήυαν του Αγίου Μηνά και παρέλειψα να σας πω χρόνια πολλά .Πάμε όμως γρήγορα γρήγορα να δούμε τι γίνεται με τον καιρό και τις ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 

Καιρός: Μεγάλη προσοχή από τις μεσημεριανές ώρες! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου (video)

Μεγάλη προσοχή από τις μεσημεριανές ώρες! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

 

 ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ 

Από τον ΟΑΕΔ

Αυτά είναι όλα τα προγράμματα απασχόλησης για επιχειρήσεις και ανέργους

Ευκαιρίες εργασίας για χιλιάδες νέους προκειμένου να ανασχεθεί το brain drain

Ευκαιρίες εργασίας σε ανέργους προσφέρουν πολλά προγράμματα του ΟΑΕΔ, καλύπτοντας όλες τις ηλιακές ομάδες και απευθύνονται σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό, σε νέους αλλά και ανέργους.

Μεταξύ των προγραμμάτων που «τρέχουν» αυτή την περίοδο είναι αυτά για την απασχόληση πτυχιούχων με στόχο την ανάσχεση του brain drain, της επιχορήγησης για την πρόσληψη μισθωτών από αυτοαπασχολούμενους νέους, αλλά και εκείνα για την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας άνω των 45 ετών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα  με τα στοιχεία της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ

Γνωστός στις αρχές ο 46χρονος

Επαναστατική αυτοάμυνα : Ψάχνουν τον «ηγέτη» και δύο άγνωστα μέλη

Τον 46χρονο φερόμενο ως ηγέτη της οργάνωσης «Επαναστατική αυτοάμυνα», αναζητά τόσο στην Αθήνα, όσο και στην επαρχία η Αντιτρομοκρατική

Επαναστατική αυτοάμυνα : Ψάχνουν τον «ηγέτη» και δύο άγνωστα μέλη | tanea.gr

Δύο χρόνια φυλακή όποιος καθυβρίζει τον Θεό

Αυστηροποίηση των ποινών για την παιδεραστία, τη διακίνηση μεταναστών και επαναφορά της κακόβουλης βλασφημίας των θείων επιφέρουν τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

Αυστηροποίηση των ποινών για την παιδεραστία, τη διακίνηση μεταναστών και επαναφορά της κακόβουλης βλασφημίας των θείων επιφέρουν τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας (φωτογραφία), κατά τη δεύτερη ανάγνωση του σχεδίου νόμου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Ειδικότερα:

Επανέρχεται η κακόβουλη βλασφημία και η καθύβριση των θρησκευμάτων (άρθρο 198 του ΠΚ). Προβλέπεται φυλάκιση έως 2 έτη για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιον δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την Ορθόδοξη Εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα.

Πηγή-ΤΟ ΒΗΜΑ 

Για πρώτη φορά

Δολοφονία Τοπαλούδη : Οι γονείς του νεαρού Ροδίτη ζήτησαν συγγνώμη

Συγγνώμη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε για πρώτη φορά η οικογένεια του έλληνα κατηγορούμενου.

Στα Εξάρχεια

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια

Αστυνομικοί βρίσκονται έξω από κατειλημμένο κτίριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτίριο έχουν βρει καταφύγιο πρόσφυγες και μετανάστες. Στο ίδιο κτίριο είχε γίνει επιχείρηση εκκένωσης και τον περασμένο Απρίλιο. Φαίνεται ότι σήμερα δια

μένουν πάνω από 100 άτομα.

Τύμπανα πολέμου

Ισορροπία τρόμου μεταξύ «προεδρικών» του ΣΥΡΙΖΑ και των 53+

Οι 53+ θα αποτελέσουν βασικό πόλο ζύμωσης και συζήτησης το επόμενο διάστημα. Δεν είναι λίγες οι εσωκομματικές συμμαχίες που έχουν αρχίσει να συνάπτουν (π.χ. Βίτσας)

Μαξίμου: Το 3% επέστρεψε

Αγρια κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή στην ΑΣΟΕΕ

Με δήλωσή του, μετά και τις αντιδράσεις στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας δήλωσε πως “η κυβέρνηση και οι πολίτες θέλουν ανοιχτά Πανεπιστήμια και ανοιχτά μυαλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% επέστρεψε δυναμικά, λέει το Μαξίμου.

Η Αγκυρα χλευάζει την ΕΕ: Μάταιες οι κυρώσεις, συνεχίζουμε γεωτρήσεις

Με μία κυνική ανακοίνωση, η Αγκυρα χλευάζει την ΕΕ για τον «μάταιο κόπο» που έκανε να επιβάλει κυρώσεις εναντίον της για τις γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Διαβεβαιώνει δε, σα να πρόκειται για ζητήματα του οίκου της, ότι θα συνεχίσει απερίσπαστη τις εργασίες της.

Από φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις

ΑΑΔΕ για 120 δόσεις: Προς ρύθμιση ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 5,9 δισ ευρώ

Από το συνολικό ποσό που ρυθμίστηκε, τα 4,3 δισ ευρώ αφορούν κεφάλαιο και το υπόλοιπο 1,4 δισ ευρώ αφορά προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής. Τη δυνατότητα ρύθμισης αξιοποίησαν 543.923 φυσικά πρόσωπα και 36.676 επιχειρήσεις.

 

Πρόωρες εκλογές

Μεγ. Βρετανία : Ενίσχυση Συντηρητικών και Εργατικών δείχνει δημοσκόπηση

Το Συντηρητικό Κόμμα του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ενισχύθηκε έναντι του αντιπολιτευόμενου Εργατικού τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας BMG, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Independent.

Πηγή-Εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ''

  ''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ''ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ...ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Aυτά για σήμερα κυρίες μου και κύριοι ,ελπίζω και εύχομαι να τα βρίσκετε ενδιαφέροντα.Η κακοκαιρία ήδη έχει κάνει την εμφάνιση της και τα πράγματα θα χειροτερέψουν τις επόμενες ώρες ,δείξτε λοιπόν μεγάλη προσοχή εσείς ειδικά που ίσως ταξιδέψετε προς την δυτική Ελλάδα.Μαζί αύριο Πρώτα  Ο Θεός και μέχρι τότε ....ακούστε την σημερινή μουσική μου επιλογή που είναι σε ανεβασμένους ρυθμούς και από τα παλιά ,από την δεκαετία 1990 .Να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε ,προσευχή και μετάνοια και όλα θα πάνε κατ'εύχην Του Θεού.......Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Top