ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

31 Μαρτίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

anna-vissi-5701-800x585Τι όμορφη ημέρα και η σημερινή αγαπητοί μου φίλοι ,τι ζεστός ήλιος είναι αυτός αγαπητέ μου κόσμε ,εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον καιρό και κάνετε τις εξωτερικές σας δουλείες που απαιτούνται για τις ημέρες του

Άγιου μας Πάσχα ....Καλημέρα κόσμε μου ,μουσικοί μου ακόλουθοι ,Καλημέρα απανταχού στους Έλληνες ,την Καλημέρα μου στον ορεινό όγκο του δήμου Βόλβης καθώς επίσης στον όμορφο κάμπο και στις παραθαλάσσιες περιοχές ,πάμε να ξεκινήσουμε το ''σεργιάνισμα '' σε ειδήσεις και άρθρα που επέλεξα και σήμερα Τρίτη τελευταία ημέρα του Μάρτη ,για όλους όσους επισκέπτεστε την ηλεκτρονική εφημερίδα του Volvinews.
''ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ,ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''
Με τσουχτερό κρύο θα σουβλίσουν αρνί φέτος το Πάσχα αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τις - μέχρι στιγμής - προβλέψεις, ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ημέρες, με την κακοκαιρία να κάνει την εμφάνισή της στη χώρα μας στις αρχές του Απρίλη.
Η ψυχρή εισβολή, σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς χάρτες, θα κορυφωθεί σταδιακά έως τις 10 Απριλίου, με τις προβλέψεις να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να πέσουν χιόνια και σε περιοχές της Ελλάδας με πολύ χαμηλό υψόμετρο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν τα παραπάνω δεδομένα δεν αλλάξουν τις προσεχείς ημέρες, θα είναι άκρως εντυπωσιακό να δούμε χιόνι μέσα στο Πάσχα, καθώς κάθε χρόνο την τελευταία τουλάχιστον 10ετία, έχουμε κάνει Πάσχα με καλοκαιρία και θερμοκρασίες ακόμα και κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου!
''ΦΡΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Τ.Ε ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ''
Προσωρινή φραγή στη δυνατότητα των παράκτιων δήμων να εκμεταλλεύονται τις παραλίες αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη προκειμένου να τοποθετούνται καθίσματα, ομπρέλες, ξαπλώστρες, αναψυκτήρια, κανό, θαλάσσια ποδήλατα, κ.λπ. βάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ειδικότερα, το το Ε' Τμήμα του ΣτΕ κρίνει παράνομη την εκχώρηση του δικαιώματος στους Δήμους να ενοικιάζουν τις παραλίες έναντι αμοιβής καθώς, όπως αναφέρει στην υπ’ αριθμόν 646/2015 απόφασή του, αυτές αποτελούν δημόσια κτήση.
Σύμφωνα με τους συμβούλους Επικρατείας η εκχώρηση αυτή δεν μπορεί να γίνεται συλλήβδην για όλη την Ελλάδα με μία μόνο υπουργική απόφαση.
Η παραχώρηση πρέπει να γίνεται «μεμονωμένα, κατά περίπτωση και ύστερα από εξατομικευμένη κρίση της διοίκησης» και εφόσον υπάρχουν διαγράμματα τα οποία θα καθορίζουν τις προϋποθέσεις και τους όρους παραχώρησης.
Στο ΣτΕ είχε προσφύγει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών. Σημειώνεται, πάντως, ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος και των συνεπειών που θα έχει, το Ε' τμήμα παρέπεμψε το ζήτημα στην ενισχυμένη 7μελη σύνθεση του Συμβουλίου, προς οριστική κρίση.
''Πως θα Φύγει η Μυρωδιά από το φρεσκοβαμμένο σας Σπίτι ''
Αρκετοί από εμάς προτιμούμε να βάψουμε κάποιους χώρους του σπιτιού αυτήν την εποχή.
Τι γίνεται όμως με τη μυρωδιά από την μπογιά που αργεί να φύγει; Εμείς όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, σας έχουμε τη λύση και μάλιστα δε θα πιστεύετε ποια είναι.
Το μυστικό για να την απομακρύνετε είναι ένα κρεμμύδι! Ναι, σωστά διαβάσατε. Εάν λοιπόν τοποθετήσετε ένα μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο μέσα σ' ένα πιάτο με νερό, στην μέση του δωματίου αυτού, θα απορροφήσει τη μυρωδιά της μπογιάς μέσα σε μια μέρα!
Δοκιμάστε το όταν βάψετε ένα χώρο του σπιτιού σας και θα μας θυμηθείτε.
''Ο.Α.Ε.Δ- ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016''
Αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και με τη χρήση κωδικών πρόσβασης (που σήμερα είναι προαιρετικοί) θα ανανεώνονται από τις 4 Ιανουαρίου του 2016 τα δελτία ανεργίας και θα υποβάλλονται αιτήσεις για όλες τις παροχές από τον OAEΔ, με εξαίρεση την επιδότηση ανεργίας, τη λήψη επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος σε ασφαλισμένους των OAEE, ETAA και ETAΠ-MME.
Aυτό προβλέπει απόφαση του αντιπροέδρου του Οργανισμού Mαν. Kοντοπάνου, με την επισήμανση ότι «οι δικαιούχοι των παροχών θα έχουν την ευθύνη της πλήρους και ορθής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής τους αίτησης, η οποία θα έχει ισχύ υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (ΦEK A΄ 75)».
''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 31/3''
1926 : Αίρεται στην Ελλάδα η διάταξη, που απαγορεύει στις γυναίκες τις κοντές φούστες
1821 : Κατά την ελληνική επανάσταση, η Λιβαδειά περνά στον έλεγχο των επαναστατών, με αρχηγό το Μάρκο Μπότσαρη
1931 : Ιδρύεται η Εργατική Εστία
1946 : Διεξάγονται οι πρώτες μεταπολεμικές εκλογές, στις οποίες το Λαϊκό Κόμμα κερδίζει 250 έδρες ενώ απέχει το ΚΚΕ.
Η Μάχη Της Χίου και η απελευθέρωση της.
Τέλος και για σήμερα και να καλός ορίσω στο τραγούδι της ημέρας την μια και μοναδική Άννα Βίσση να μας μεταδίδει την θετική και ανεβασμένη διάθεση με την δική της Καλημέρα ,εμείς φίλοι μου μαζί και πάλι αύριο Τετάρτη ,ας κάνουμε τώρα καμιά δουλειά όσο ο καιρός μας το επιτρέπει ,να καθαρίσουμε τα σπίτια μας για να υποδεχτούμε το Ελληνικό Πάσχα την επόμενη εβδομάδα ,χαρείτε την ζεστασιά του ήλιου και μην αφήσετε την ημέρα σας να πάει χαμένη ,να είστε όλοι σας καλά ,να προσέχετε τον εαυτό σας ,Φιλιά στα μούτρα σας ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top