ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Ιουνίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

kaloakalokairiΚαλοκαίρι 2015 Καλός όρισες... Φίλοι μου ,μουσικό μου παρεάκι ,μαγκάκια μου τρελά ,γλυκές μου κυρίες και κύριοι καλή εβδομάδα μας και φυσικά Καλό μήνα ,καλό καλοκαίρι σε όλους μας ,μιας και χτες δεν είμαστε μαζί σας δίνω μαζεμένες ευχές

και εύχομαι πραγματικά να βγουν αληθινές για όλους όσους με ακολουθείτε μέσα πάντα από την μουσική στήλη του Volvinews.Καλημέρα σε όλους απ'άκρη σε άκρη σε όλο τον Δήμο Βόλβης ,σε όλη τη Γη όπου υπάρχουν Έλληνες ,Καλημέρα στα παραλιακά τμήματα του Δήμου μας και καλή δουλειά ,καλή δύναμη σε όλους όσους εργάζονται ,επιχειρηματίες και προσωπικό που δίνουν για εσάς τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσετε όμορφα σε όποιο μαγαζί και αν σταθείτε για να απολαύσετε τον καφέ ,το μπάνιο σας ,το φαγητό σας ακόμη και τα ποτά σας ,καλημέρα λοιπόν σε όλες τις επιχειρήσεις και καλό σας καλοκαίρι.Στα δικά μας φίλοι μου και με τρέλα και κορδέλα ξεκινάμε και σήμερα Τρίτη 2 του Ιουνίου με πολλά και διάφορα που επέλεξα για εσάς.
''Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα (2/6) – Η θερμοκρασία σε άνοδο''.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 29 βαθμούς κελσίου.
''Άνδρας: Οι μέθοδοι που αυξάνουν το μέγεθος του πέους''.
Οι χειρουργικές μέθοδοι για τη μεγέθυνση του ανδρικού μορίου ίσως είναι επικίνδυνες και έχουν «μη αποδεκτά υψηλά ποσοστά επιπλοκών», ενώ πιο αποδοτικές μπορεί να είναι ορισμένες μη χειρουργικές μέθοδοι.
Το συμπέρασμα προέρχεται από μία μετανάλυση – μία μελέτη, δηλαδή, στην οποία αναλύθηκαν συνδυαστικά τα ευρήματα αρκετών παλαιότερων.
Στην προκειμένη περίπτωση αναλύθηκαν 10 προγενέστερες μελέτες, οι μισές εκ των οποίων αφορούσαν χειρουργικές μεθόδους που είχαν πραγματοποιηθεί σε 121 άντρες και οι υπόλοιπες μη χειρουργικές μεθόδους που είχαν εφαρμοστεί σε 109 άντρες.
Την ανάλυση, που δημοσιεύεται στην «Διεθνή Βρετανική Επιθεώρηση Ουρολογίας» (BJUI), πραγματοποίησαν οι ουρολόγοι-ανδρολόγοι Μάρκο Ορντέρα και Πάολο Γκοντέρο από το Πανεπιστήμιο του Τουρίνο.
Όπως σημειώνουν στο άρθρο τους, το μέγεθος του πέους απασχολεί ιδιαίτερα τους άντρες που προσβάλλονται από το σύνδρομο του μικρού πέους ή απ’ όσους πιστεύουν ότι έχουν μικρό πέος παρ’ ότι οι διαστάσεις του βρίσκονται εντός των φυσιολογικών ορίων.
Τα ευρήματα
Οι χειρουργικές μέθοδοι για την αύξηση του μεγέθους του, λένε οι δύο ερευνητές, μπορεί να είναι επικίνδυνες και έχουν «μη αποδεκτά, υψηλά ποσοστά επιπλοκών».
Μεταξύ των μη χειρουργικών μεθόδων, όμως, τουλάχιστον μία φαίνεται πως μπορεί να έχει αποτέλεσμα: η μέθοδος της έλξης, κατά την οποία μία ειδική συσκευή τεντώνει καθημερινά το πέος για αρκετές ώρες και τελικά οδηγεί σε αύξηση του μήκους του.
Η μία από τις μελέτες με την έλξη, κατέδειξε μέση αύξηση κατά 1,8 εκατοστά σε κατάσταση ηρεμίας. Μία άλλη έδειξε μέση αύξηση κατά 2,3 εκατοστά σε κατάσταση ηρεμίας και κατά 1,7 εκατοστά σε κατάσταση στύσης.
Ωστόσο, για να επιτευχθούν αυτά τα αποτελέσματα οι άντρες έπρεπε να ακολουθήσουν για καιρό μια αρκετή επίπονη θεραπεία. Στην πρώτη μελέτη φορούσαν τη συσκευή επί 4 έως 6 ώρες την ημέρα για τέσσερις μήνες, ενώ στη δεύτερη η θεραπεία κράτησε 6 μήνες.
Η χρήση ειδικής αντλίας και δακτυλίου στη βάση του πέους, δεν φάνηκε να αποδίδουν, σύμφωνα με τους ερευνητές, που καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η έλξη «φαίνεται πως αντιπροσωπεύει την μοναδική, επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνική επιμήκυνσης του πέους».
Μάλιστα τα αποτελέσματα με αυτήν «δεν φαίνεται να είναι υποδεέστερα από αυτά της χειρουργικής (επιμήκυνσης), γεγονός που καθιστά αυτές τις συσκευές έλξεως ιδεώδη θεραπευτική επιλογή πρώτης γραμμής, για τους ασθενείς που αναζητούν μια μέθοδο επιμήκυνσης του πέους», προσθέτουν.
Όποια μέθοδο κι αν εξέτασαν, πάντως, η περίμετρος του πέους παρέμεινε αναλλοίωτη.
Τα φυσιολογικά όρια
Το ερώτημα είναι αν χρειάζονται όντως οι άντρες μεγαλύτερο πέος. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι περισσότεροι απ’ όσους επιδιώκουν να αυξήσουν το μήκος του, έχουν στην πραγματικότητα πέος μεγέθους εντός των φυσιολογικών ορίων.
Όπως εξηγούν, για να πάσχει ένας άντρας από αληθινό σύνδρομο μικρού πέους, πρέπει το μόριό του να έχει μήκος κάτω από 4 εκατοστά σε κατάσταση ηρεμίας και κάτω από 7,5 εκατοστά όταν έχει στύση, αν και υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις σε αυτούς τους αριθμούς αναλόγως με το ύψος και το σωματικό βάρος κάθε άνδρα.
Σε μία μελέτη του 2005 με 92 άντρες που ήθελαν να κάνουν θεραπεία επειδή είχαν μικρό πέος, κανένας δεν είχε τόσο μικρό μόριο ώστε να θεωρηθεί πως έπασχε από το σύνδρομο.
Ο ρόλος του στο σεξ
Το όλο πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στον μύθο που θέλει το μεγάλο πέος να είναι πιο ικανοποιητικό στο σεξ και τις γυναίκες να ικανοποιούνται μόνο όταν ο σύντροφός τους έχει μεγάλο πέος.
Ωστόσο, μελέτη που δημοσιεύθηκε προ καιρού στην «Βρετανική Επιθεώρηση Ουρολογίας» και στην οποία αναλύθηκαν τα ευρήματα 50 προγενέστερων που διεξήχθησαν την τελευταία 60ετία, έδειξε ότι το 85% των γυναικών είναι ικανοποιημένες από το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους.
Εντούτοις, μόλις το 55% των ανδρών δήλωσαν ικανοποιημένοι από το μέγεθός τους.
Δημοσκόπηση εξάλλου που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «BMC Women’s Health» το 2001, έδειξε πως γι’ αυτές η περίμετρος του πέους είναι πιο σημαντική όταν το θέμα είναι η ικανοποίηση στο σεξ – και δεν υπάρχει θεραπεία που να μπορεί να κάνει κάτι σε αυτόν τον τομέα, σύμφωνα με τους ερευνητές. tanea.gr .
''Μήνυμα συμπαράστασης των U2 προς την Ελλάδα
Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζουν τα φιλικά τους συναισθήματα υπέρ της χώρας μας''.
Το δικό τους πολιτικό μήνυμα υπέρ της Ελλάδας περνούν στις συναυλίες τους οι U2 στην περιοδεία τους «Innocence + Experience», που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες σε ΗΠΑ και Καναδά.
Συγκεκριμένα, κατά την εκτέλεση του τραγουδιού τους «Bullet the Blue Sky», ένα από τα πιο πολιτικά κομμάτια του συγκροτήματος μέσα από το άλμπουμ «The Joshua Tree», από την τεράστια γιγαντοοθόνη που βρίσκεται στη σκηνή, περνούν πολιτικά μηνύματα, εικόνες από το Las Vegas, εικόνες από το χάος των χρηματιστηρίων και εικόνες από την πλατεία Συντάγματος με συγκεντρωμένο πλήθος που διαμαρτύρεται κατά της κρίσης και της λιτότητας.
Ταυτόχρονα εμφανίζεται το μήνυμα «Unfuck Greece», το οποίο για πρώτη φορά ακούστηκε στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Οι U2 δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζουν τα φιλικά τους συναισθήματα υπέρ της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Τον Σεπτέμβριο του 2010, ο Bonno είχε έρθει για τη συναυλία του και είχε αναφερθεί στη δύσκολη περίοδο που βιώνει η Ελλάδα και η Ιρλανδία.
''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 2 Ιουνίου''.
1905 : Μετά τη δολοφονία του πρωθυπουργού, ο Δημήτριος Ράλλης αναλαμβάνει την αρχηγία του δηλιγιαννικού κόμματος και σχηματίζει ξανά Κυβέρνηση, που διατηρείται στην εξουσία έξι μήνες
1937 : Ηλεκτροκινείται ο σιδηρόδρομος Πειραιά - Κηφισιάς
1985 : Ο Ανδρέας Παπανδρέου κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τις εκλογές
1995 : Η πρόταση της Πορτογαλικής Προεδρίας της Ε.Ε να ονομαστεί η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια) σε "Άνω" ή "Κάτω Μακεδονία" απορρίπτεται από την Ελλάδα.
Σήμερα εελεξα ανεβασμένο κομμάτι άκρως ακουστικό ,άκρως Ελληνικό ,άκρως δυναμικό και με πολύ θετική ενέργεια ''Μισιρλού''με μόνη διαφορά από τον Αμερικάνικο κινηματογράφο που ''πήραν''το τραγούδι και το έκαναν όπως πολλά άλλωστε Ελληνικά κομμάτια ,τα οποία γίνονται Soundtrack ταινιών ,έτσι λοιπόν κόσμε μου με την δυναμική που εκπέμπει το τραγούδι της ημέρας σας εύχομαι ο Ιούνιος να είναι ,ερωτικός ,αγαπησιάρης ,δημιουργικός ,τρελός ,αισιόδοξος,τολμηρός ,φραγκάτος ,ζεστός και όπως αλλιώς εσείς τον φαντάζεστε ,κάπου εδώ θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι αυτός ο Μήνας είναι ο τελευταίος για μένα μέσα στο καλοκαίρι ,θα τα ξαναπούμε μαζί το φθινόπωρο πρώτα ο Θεός ,για προσωπικούς μου λόγους θα πάρω αυτήν την άδεια και θα επανέλθω κοντά σας δρυμήτερη ,μη χαίρεστε μερικοί ,δεν με απολύουν έχω άδεια κύησης έτσι για να βάλω λίγο τα πράγματα στην θέση τους .Λοιπόν ας το αφήσουμε όμως τώρα αυτό το θέμα ,είμαι εδώ κοντά σας με την τρέλα μου και την διάθεσή μου να σας μιλάω και να σας φτιάχνω όσο μπορώ το ξεκίνημα της ημέρας ,φιλαράκια μου καλά να περνάτε όπου και αν βρίσκεστε ,σε ότι και να κάνετε ,εμείς θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο Τετάρτη ,μέχρι τότε αγαπήστε και γουστάρετε ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top