ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Ιουνίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

harrynilssonΚαλημέρα σας φίλοι αναγνώστες του volvinews.gr. Σήμερα η φίλη και συνάδελφος Μαρία Μπακατζά λείπει όποτε θα επιλέξω εγώ (Σούζυ Αρχοντή) το τραγούδι της ημέρας.
Θα σας ταξιδέψω στο παρελθόν! Οι μεγαλύτεροι σίγουρα χορέψαμε με το συγκεκριμένο τραγούδι σε κάποιο πάρτι, άλλοι κλάψαμε ακούγοντάς το,

αν και πιστεύω ότι είναι από τα διαχρονικά τραγούδια που ακούγονται ακόμα και σήμερα… ειδικά στους ερωτευμένους!

Το έχουμε απολαύσει από διάφορους εκτελεστές ανάμεσα τους μια εκπληκτική Mariah Carey , όμως επειδή προτιμώ πάντα τα πρωτότυπα όσα καλά και να είναι τα αντίγραφα, θα σας το παρουσιάσω από το «γεννήτορα» του. Μιλάμε για τον Harry Nilsson.

Πίσω λοιπόν στο 1972 να ακούσουμε το Without you, ένα υπέροχο slow κομμάτι για το οποίο ο Harry Nilsson βραβεύτηκε το ίδιο έτος. Ο Harry Edward Nilsson υπήρξε τραγουδιστής και τραγουδοποιός και μεσουράνησε στην δεκαετία του’70. Πέθανε το 1994 αλλά όπως γίνετε συνήθως στους μεγάλους τραγουδοποιούς τα τραγούδια του συνεχίζουν να ζουν.

Δε μπορώ να ζώ χωρίς εσένα ( ελληνική μετάφραση) λοιπόν … από τον Harry Nilsson για όλους σας! Μια γλυκιά, μελωδική, τρυφερή καλημέρα από μένα για αρχίσετε όμορφα τη μέρα σας.


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top