ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

22 Ιουνίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

ploytarxosΆραγε θα υπάρξει ''συμφωνία'' σήμερα αγαπητέ μου κόσμε ή από αύριο πράγμα που απευχόμαστε όλοι ,θα δούμε την δραχμούλα στις τσέπες μας;;;

Είτε έτσι είτε ο καιρός ο οποίος είναι μεγάλο τσογλάνι και συγνώμη για την έκφραση ,όλα φίλοι μου καλοί θα πάνε καλά γιατί είμαστε Έλληνες και το έχουμε στο αίμα μας να είμαστε αισιόδοξοι και να περνάμε καλά ,να σας στείλω την Ελληνική μου καλημέρα ,απανταχού σε όλους ,καλημέρα ,καλημέρα κόσμε μου και γλυκό μου παρεάκι ,καλή μας εβδομάδα αισιόδοξη ,καλοκαιρινή και με πολύ τρέλα ,καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους που επισκέπτονται την σελίδα μας .Σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι για τις τελευταίες ημέρες που θα σας κρατάω συντροφιά ότι έχω φτιάξει μια λίστα από καλοκαιρινά τραγούδια για να σπάσουμε την γκίνια και να μυρίσει επιτέλους καλοκαίρι ,καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας μέχρι και το τέλος του μήνα αυτού θα σας ποστάρω καλοκαιρινά τραγούδια που θα θυμηθούμε παρείτσα ,ας δούμε όμως τι σας έχω για σήμερα με τον καιρό να φτιάχνει από αύριο και φυσικά ένα πολύ ωραίο θέμα που βρήκα με βάσει τη φιλία .
''Πότε θα φτιάξει ο καιρός - Πού θα βρέξει τη Δευτέρα
Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη 4 με 6 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά''.
Στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά.
Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη 4 με 6 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αποδεχτείτε τη μοναξιά και κάντε καινούργιους φίλους!
Παραδεχτείτε τη μοναξιά
Η μοναξιά είναι φυσιολογική εμπειρία, δεν είναι «στίγμα» ή «ταμπού». Μην την αρνείστε! Αναγνωρίστε τη και εκφράστε τη στον εαυτό σας και στους άλλους. Κάποιες φορές αυτό μπορεί να είναι επώδυνο, αλλά είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα για να αρχίσει κανείς να αλλάζει κάτι στη ζωή του.
Τι πάει στραβά στις σχέσεις σας και δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε;
Ανακαλύψτε ποιες ακριβώς ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται μέσα από τις σχέσεις
Όλες οι σχέσεις δεν ικανοποιούν τις ίδιες ακριβώς διαπροσωπικές ανάγκες. Μερικές από τις ανάγκες αυτές είναι:
- Συντροφικότητα
- Στοργή, αγάπη, αποδοχή
- Κατανόηση
- Συναισθηματική υποστήριξη
- Υλική, χειροπιαστή υποστήριξη
- Καθοδήγηση, βοήθεια
- Αυτοαποκάλυψη, εξωτερίκευση συναισθημάτων, εκμυστηρεύσεις
- Ενσωμάτωση, αίσθημα ότι ανήκετε κάπου
- Παροχή φροντίδας στους άλλους
- Επικύρωση της προσωπικής αξίας, της αυτοεκτίμησης σας.
Βρείτε ποιες ανάγκες ταιριάζουν στη δική σας ιδιοσυγκρασία ή προσωπικότητα και ποιες εκτιμάτε ως πιο σημαντικές. Οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το τι θεωρούν σημαντικό στις σχέσεις και τι είδους σχέσεις θέλουν να έχουν.
Συνειδητοποιείστε τα κοινωνικά στερεότυπα για τις σχέσεις!
Τα ΜΜΕ και η κοινωνία γενικότερα προβάλλουν και στηρίζουν στερεότυπα για το πώς πρέπει να είναι οι «ιδανικές» σχέσεις, όπως τα εξής:
- «Πρέπει οπωσδήποτε να είναι κανείς δημοφιλής.»
- «Πρέπει να έχεις πολλούς φίλους.»
- «Πρέπει να έχεις αγόρι/κορίτσι, αλλιώς κάτι δεν πάει καλά με σένα.»
Αυτά δεν είναι απαραίτητα σύμφωνα με τις ανθρώπινες ανάγκες. Μην τα υιοθετείτε άκριτα και μην προσπαθείτε να συμμορφώνεστε με αυτά. Μη συγκρίνετε διαρκώς τις κοινωνικές σας σχέσεις με αυτές των άλλων, γνωστών σας ή αγνώστων. Προσπαθήστε να βρείτε το δικό σας, προσωπικό, στιλ σχέσεων.
Κάντε φιλίες
Σκεφτείτε ποιες ευκαιρίες έχετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να κάνετε γνωριμίες. Για παράδειγμα:
Μην περιμένετε πάντα να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Κάντε εσείs το πρώτο βήμα, «σπάστε τον πάγο». Πείτε «γεια», κοιτάξτε στα μάτια, ή απλώς χαμογελάστε. Δείξτε με τη γλώσσα του σώματός σας ότι επιθυμείτε την επικοινωνία μαζί τοus. Οι περισσότεροι εκτιμούν κάποιον που κάνει το πρώτο βήμα.
Αναζητήστε καταστάσεις και πλαίσια που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Εκεί είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ανθρώπου που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σας, με τους οποίους έχετε κάτι κοινό.
Κάντε εξάσκηση στις κοινωνικές δεξιότητες δεξιότητες
- Πωs να συστήνετε τον εαυτό σας.
- Πωs να αρχίσετε μια αλληλεπίδραση, πωs να τη συνεχίσετε, πωs να την ολοκληρώσετε.
- Πωs να παραμένετε στο θέμα συζήτησηs και να μην αλλάζετε θέμα συχνά.
- Πωs να ακούτε τous άλλους
- Πωs να περνάτε καλά σε πάρτι.
- Πωs να κάνετε τηλεφωνήματα για να ξεκινήσετε μια γνωριμία.
- Πωs να χειρίζεστε τη σιωπή.
Κάντε ένα μόνο βήμα κάθε φορά. Δεν είναι δυνατόν να γίνουν όλα μαζί. Στις προσπάθειες αυτές είναι φυσιολογικό να κάνετε λάθη και να δείξετε ατελείς. Μην αποθαρρύνεστε, δείξτε υπομονή. Δοκιμάστε ξανά. Μπορεί και οι άλλοι να έχουν παρόμοιες δυσκολίες με εσάς.
Αποκτήστε επίγνωση των δυσλειτουργικών αντιλήψεων για τη μοναξιά και τις σχέσεις. Δείτε τις αντιλήψεις αυτές ως απλές υποθέσεις που πρέπει να ελέγξετε σε σχέση με την πραγματικότητα, για να δείτε αν ισχύουν ή όχι. Ξεκινήστε κάθε νέα γνωριμία με φρέσκια ματιά και καθαρό νου.
Μην κρίνετε με βάση τις πpοηγούμεvες σχέσεις σας . Κάθε άvθρωπος είναι μοναδικός και κάθε σχέση διαφορετική.
Οι στεvέs σχέσεις χρειάζονται χρόνο για να οικοδομηθούν. Μην ανοίγεστε αμέσως σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μην περιμένετε να σας ανοιχτούν οι άλλοι αμέσως.
Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση των φίλων σας και αν τους κατανοείτε.. Να ανοίγεστε σιγά-σιγά. Κάντε ερωτήσεις που δείχνουν το ενδιαφέρον σας για τους άλλους Ανταποκριθείτε θερμά σε αυτό που σας λένε οι άλλοι. Μην προσποιείστε όμωs ότι το κάνετε, αν δεν το νιώθετε πραγματικά.
Δώστε αξία σε όλες σας τις σχέσεις και όχι μόνο σε μία και μόνη φιλική ή ερωτική σχέση. Αλλά μην εξιδανικεύετε τις σχέσεις!! Δεν είναι πανάκεια. Κάθε σχέση προσφέρει όχι μόνο ικανοποίηση αλλά και απογοήτευση.
''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 22 Ιουνίου''.
''1824 : Ελληνική Επανάσταση του 1821: Καταστροφή των Ψαρών, Αιγυπτιακά στρατεύματα αποβιβάζονται στα Ψαρά για να καταστείλουν την επανάσταση, ο αγωνιστής Αντώνιος Βρατσάνος, υπερασπιστής του Παλαιοκάστρου Ψαρών βάζει φωτιά στην πυριτιδαποθήκη κατά την εκεί επίθεση των Τούρκων. Άγριες σφαγές των Χριστιανών από τους Τούρκους στο Ηράκλειο Κρήτης
1913 : Β' Βαλκανικός Πόλεμος, Μάχη της Δοϊράνης, νίκη Ελλήνων επί των Βουλγάρων
1985 : Γιεννιέται ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Έλληνας καλαθοσφαιριστής.
Όμορφα πράγματα σήμερα όπως όμορφα πράγματα ακούσαμε το Σαββ/κο για τους Έλληνες αθλητές που κατέκτησαν όποια μετάλλια ,μπράβο σας παιδιά που έστω και με αυτόν τον τρόπο μας κάνετε υπερήφανους.Για το τέλος λοιπόν ας ταξιδέψουμε με την ερωτική φωνή του αγαπημένου Γιάννη Πλούταρχου και την ακρογιαλιά του ,πόσο ωραίο τραγούδι και πόσο γουστάρω να σας το αφιερώσω μέσα από τα σπλάχνα μου όμορφε μου κοσμάκι ,με κέφι ,με χαρά ,με αισιοδοξία όπως σας είπα στο ξεκίνημα του άρθρου ,με θετική ενέργεια ,με πολύ αγάπη και μπόλικη τρέλα εύχομαι να περάσει και αυτή εδώ η εβδομάδα για τον καθένα ξεχωριστά ,εμείς μαζί και πάλι αύριο αγάπες μου μοναδικές ,μέσα πάντα από την ηλεκτρονική εφημερίδα του δικού σας Volvinews,μέχρι τότε αγάπη ρε ,φιλιά στα μούτρα σας ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top