Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

30 Ιουνίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

mpigalisΚαι με κλειστές τράπεζες ,και με κλειστά από σήμερα και τα δικαστήρια και ο κόσμος να έχει διχαστεί σε προδότες και Εθνοαγαπούλες (πριν αν έλεγες ότι αγαπάς την Ελλάδα

και όλα αυτά που διαβάζω καθημερινά εδώ μέσα θα σε έλεγαν φασίστα ,αλλά τώρα σε παρακαλώ κυρία μου....... Προδότες είναι αυτοί που θα ψηφίσουν ΝΑΙ ενώ οι υπόλοιποι του ΟΧΙ αγαπούν περίτρανα την Ελλάδα αλλά δεν είναι φασίστες ) ,και ενώ λοιπόν κόσμε όλα βαίνουν κατά διαόλου ,και οι τράπεζες βρίσκονται σε μερική χρεωκοπία όπως ανακοινώθηκε χτες ,εγώ είμαι εδώ και αυτήν την εβδομάδα και με την βοήθεια του Θεού προσεύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί έχουμε και άλλα θέματα να λύσουμε στις οικογένειες μας ,είμαι λοιπόν εδώ και αφού δεν παίρνω απαντήσεις (βλέπε ψηφοδέλτιο της ερχόμενης Κυριακής) με την τρέλα μου ,το κέφι μου ,την αγάπη μου για την μουσική και την αισιοδοξία μου, για να σας πω την πιο όμορφη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ απανταχού ,σε όλο τον δήμο Βόλβης ,σε όλους όσους επισκέπτονται την μουσική στήλη ,σε όλους εσάς που καθημερινά είστε κοντά μου ,χρόνια πολλά καταρχάς να ευχηθώ στον Αποστόλη και την Αποστολία ,των ''Αγίων Αποστόλων'' σήμερα 30 Ιουνίου και μια ανάσα πριν αποχαιρετήσουμε τον μήνα ,ας δούμε μαζί τα ενδιαφέροντα άρθρα που βρήκα και πόσταρα για εσάς με πολύ αγάπη !
''Καιρός: Καλοκαιρινές μπόρες και συννεφιά
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή''.
Αρχικά στα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικούς όμβρους η σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα έντονες στα κεντρικά και τα βόρεια.
Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους η σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους έντονες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ στη Θράκη.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 30 Ιουνίου''.
1958 : Γεννιέται η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου
1919 : Έντονη είναι η διαμαρτυρία του πρωθυπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου προς τους Συμμάχους για τα τουρκικά έκτροπα εναντίον του ελληνικού πληθυσμού στη Μικρά Ασία
1930 : Ιδρύεται η Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης
1972 : Εγκρίνεται στην Ελλάδα από την χούντα το αυτόματο διαζύγιο
1993 : Ο Αντώνης Σαμαράς προχωρά στην ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης ενός νέου κόμματος, της "Πολιτικής Άνοιξης"
1994 : Κρατούμενοι του Κορυδαλλού καταγγέλλουν ότι διευθυντικά στελέχη της Τράπεζας Εργασίας και ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας εμπλέκονται στο ριφιφί του αιώνα.
Ζήτησαν να μεταφερθεί στους προέδρους των ΠΑΕ ότι σε περίπτωση αλλαγής του νομίσματος της χώρας, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να πληρώνεται στο νόμισμα που προβλέπεται στην τρέχουσα συμφωνία
Από την ημέρα που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έχουν σημειωθεί εξελίξεις και στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Goal, οι παράγοντες των ελληνικών συλλόγων δέχονται τηλεφωνήματα από τους εκπροσώπους των ξένων ποδοσφαιριστών, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας.
Αυτό αφορά κυρίως τα συμβόλαια των παικτών, αφού σε ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα υπάρξει αλλαγή και στην πληρωμή τους, με την επιστροφή στην δραχμή.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι μάνατζερ για να διασφαλίσουν τους πελάτες τους, ζήτησαν να μεταφερθεί στους προέδρους των ΠΑΕ το αίτημα να υπογραφούν νέα συμβόλαια, στα οποία θα περιλαμβάνεται απαραίτητα ο όρος: «Σε περίπτωση αλλαγής του νομίσματος της χώρας, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να πληρώνεται στο νόμισμα που προβλέπεται στην τρέχουσα συμφωνία».
Παράλληλα, ζητούν οι πληρωμές να γίνονται σε λογαριασμό του εξωτερικού και περιμένουν οι αλλαγές να έχουν ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, ώστε να είναι διασφαλισμένοι στην περίπτωση που σημειωθεί κάποια αρνητική εξέλιξη για την Ελλάδα.
Πρόβλημα, όμως, υπάρχει και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, καθώς στην περίπτωση που η χώρα βγει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε θα πάψουν να θεωρούνται κοινοτικοί (ούτε καν κοινοτικοί δεύτερης ζώνης, που αφορά παίκτες που είναι υπό ένταξη)!
''Μύκητες του κόλπου - Πόσο επικίνδυνη είναι η άμμος;''
Ένας από τους «εφιάλτες» των γυναικών το καλοκαίρι είναι οι λοιμώξεις που αυτή την περίοδο αυξάνονται αρκετά. Οι βουτιές στη θάλασσα, στην πισίνα αλλά και η ηλιοθεραπεία στην άμμο δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για τις λοιμώξεις. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και γνωρίζουν καλά πόσο ενοχλητικές μπορούν να γίνουν. Aν, λοιπόν, υποφέρετε συχνά από λοιμώξεις και μυκητιάσεις, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε για να ξενοιάσετε.
Κολπίτιδα
Τα συμπτώματα της κολπίτιδας είναι ο κνησμός και τα αυξημένα υγρά από τον κόλπο. Πρόκειται για ερεθισμό των γεννητικών οργάνων και του κόλπου, που οφείλεται σε μικρόβια. Η κατάσταση αυτή είναι αρκετά συχνή αλλά ευτυχώς θεραπεύεται εύκολα, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο η σωστή υγιεινή του κόλπου είναι απαραίτητη αν θέλουμε να αποφύγουμε την κολπίτιδα και τις συνέπειές της.
Τα αίτια είναι συνήθως η διαταραχή της ισορροπίας της «καλής» μικροβιακής χλωρίδας που υπάρχει φυσιολογικά στον κόλπο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να περιορίστε τη λήψη αντιβιοτικών, γιατί μαζί με τα επιβλαβή μικρόβια σκοτώνονται και τα ευεργετικά. Για να το αντιμετωπίσετε πρέπει να καταναλώνετε πολύ γιαούρτι και γαλακτοκομικά προϊόντα που περιέχουν προβιοτικά. Έχουν προληπτική δράση, αλλά και βοηθητική, διατηρώντας σε ισορροπία τη βακτηριακή χλωρίδα.
Μύκητες του κόλπου
Τα συμπτώματα της μυκητίασης στον κόλπο μοιάζουν πολύ με την κολπίτιδα. Κνησμός, αυξημένα υγρά μόνο που σε αυτή την περίπτωση έχουμε και πόνο στην περιοχή της λεκάνης. Η μυκητιασική κολπίτιδα οφείλεται στο μύκητα Candida Albicans, ο οποίος εκτός από τον κόλπο προσβάλλει το στόμα και άλλες υγρές περιοχές του δέρματος. H ανάπτυξη μυκήτων στο γυναικείο κόλπο ευνοείται γενικότερα από τη διαταραχή του pH και το ευάλωτο ανοσοποιητικό σύστημα.
Εκτός από τη λήψη αντιβιοτικών, τα αίτια μπορεί να είναι το έντονο στρες, η χρήση αντισυλληπτικών χαπιών, οι ορμονικές διαταραχές κατά την ωορρηξία και την εγκυμοσύνη. Η υπερανάπτυξη της Candida ευνοείται από την υψηλή θερμοκρασία και το υγρό περιβάλλον . Έτσι, δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι παρατηρούνται πολλά κρούσματα μυκητισιακής κολπίτιδας.
Για να αποφύγετε την μυκητίαση μην τρώτε πολλά γλυκά ή άλλα σακχαρώδη. Να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Να σκουπίζετε καλά την πρωκτογεννητική περιοχή μετά το μπάνιο. Προτιμήστε τα βαμβακερά εσώρουχα, διότι επιτρέπουν τον αερισμό της περιοχής και τη διατηρούν στεγνότερη. Χάστε βάρος, αν είστε υπέρβαρη (20% πάνω από το ιδανικό σας βάρος). Αν πάσχετε από διαβήτη, φροντίστε να διατηρείτε τη γλυκόζη σας σε φυσιολογικά επίπεδα. Αλλάξτε το βρεγμένο μαγιό σας μετά το μπάνιο και μη φοράτε υγρά ρούχα πολλή ώρα.
Για την αντιμετώπιση της μυκητίασης πρέπει να δώσετε προσοχή σε δύο σημεία. Πρώτον, αποφύγετε τις σεξουαλικές επαφές μέχρι να θεραπευθείτε και δεύτερον τηρήστε με προσοχή τις οδηγίες του γιατρού. Ολοκληρώστε τη θεραπεία, ακόμη και αν τα συμπτώματα σταματήσουν νωρίτερα.
Δυστυχώς, η μυκητίαση μπορεί να μεταδοθεί στον ερωτικό σύντροφο, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις είναι ασυμπτωματικός αλλά μπορεί να ξαναμολύνει τη σύντροφο του, η οποία στο μεταξύ έχει θεραπευτεί. Για τους λόγους αυτούς, ο γιατρός, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να συστήσει προληπτικά μέτρα (π.χ. χρήση προφυλακτικού) και θεραπεία και στους δύο συντρόφους.
Τέλος και για σήμερα Τρίτη 29/6 και σας εύχομαι ολόψυχα να περάσετε όσο το δυνατόν ανώδυνα τις ημέρες που έρχονται ,σας εύχομαι ολόψυχα να παραμείνετε άνθρωποι ,σεβαστή και αποδεκτή η κάθε άποψη γι’αυτό και έχουμε Δημοκρατία ,παραμείνετε όσο μπορείτε ψύχραιμοι και αγέροχοι οι καλές ημέρες σίγουρα θα έρθουν σε αυτήν την χώρα που γεννήθηκε ο ήλιος ,η θάλασσα ,η φιλοξενία ,η ποίηση ,η φιλοσοφία ,η Δημοκρατία ,κοντά μου σήμερα ο Κώστας Μπίγαλης με του Αιγαίου τα μπλούζ ,ένα παλιό τραγούδι της δεκαετίας του 1990 αλλά επίκαιρο όσο ποτέ τουλάχιστον κατά την δική μου άποψη ,να σας το αφιερώσω μέσα από την καρδιά μου ,να σας το αφιερώσω και να ευχηθώ τα καλύτερα σε κάθε μία και κάθε έναν ξεχωριστά ...Έλληνες μείνετε Ενωμένοι ....Φιλιά στα Ελληνικά σας μούτρα ......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!


Μαρία Μπακατζά

Τελευταία άρθρα από τον/την Μαρία Μπακατζά