ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Αυγούστου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

ploytarxosΚαλή σας μέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες και αναγνώστριες του volvinews.
Σήμερα Πέμπτη οπότε η σειρά μου για το τραγούδι της ημέρας. Όπως ίσως να έχετε καταλάβει έχουμε καθορίσει μια συγκεκριμένη σειρά σε αυτή τη στήλη μέχρι να μας ξανάρθει πίσω το Μαράκι.

Δευτέρα, Τρίτη , Πέμπτη και …στα ρεπό ...  επιλέγω εγώ για σας το τραγουδάκι μας, Τετάρτη, Σάββατο, και Κυριακή τη σκυτάλη παίρνει η Ρούλα Παναγιωτίδου και τον άντρα της παρέας τον Ακη Κοντζαμανίδη τον αφήσαμε την Παρασκευή (λόγο και της εργασίας του) να μας αφιερώνει κι εκείνος τα τραγουδάκια που του αρέσουν… καθένας με το στυλ του!!

Όπως έχω ξαναπεί στο volvinews είμαστε άνθρωποι πολλών και διαφορετικών απόψεων μεταξύ τους …..με το κοινό μας βέβαια μεράκι. Και ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να εκφράζει αυτές τις απόψεις είτε είναι πάνω στις ιδέες του είτε πάνω στην μουσική μέσα από αυτό. Θεωρώ ότι αυτό είναι και το πιο δημοκρατικό μιας και ο καθένας υπογράφει τα άρθρα του με το όνομα του κανονικά. Είμαστε γενικά υπέρ του να έχει κάποιος το θάρρος της γνώμης του αρκεί να έχει και το θάρρος να το υπογράφει. Θεωρώ επίσης ότι αυτή η κοινή «κατανόηση» που μας διακρίνει , ο σεβασμός για τις απόψεις και τις ιδέες του συνεργάτη είναι και η επιτυχία μας ως αυτή τη στιγμή (αυτό αποτελεί απάντηση σε κάποια ερώτηση που μου έγινε πρόσφατα και δεσμεύτηκα να απαντήσω δημόσια)!

Αρκετά όμως …. Τραγουδάκι για σήμερα και ας δούμε ποιος θα είναι στην μουσική μας καλημέρα ……Μουσική: Χάρης Γεωργίου & Στίχοι: Δημήτρης Τσάφας , τραγουδάει ο Γιάννης Πλούταρχος … παλιότερο το άσμα αλλά ..καλό !!
Για όλους σας , για όλους μας, για τους συνεργάτες μου!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top