ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Νοεμβρίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

litsadiamantiΚόσμε μου καλέ μου ,κόσμε μου γλυκέ μου καλή σας ημέρα ,καλημέρα και σήμερα Τετάρτη 11/11 ,και εγώ είμαι εδώ για άλλη μια φορά πιστή στο ηλεκτρονικό μουσικό μας ραντεβού με την προσπάθεια να σας θυμίζω συνεχώς όμορφα τραγούδια από το παρελθόν και όχι μόνο....Καλημέρες σε όλους απανταχού τους Έλληνες ,καλημέρες σε όλο τον δήμο Βόλβης και σε όλους τους επισκέπτες της στήλης μου ,ο καιρός

''μικρό καλοκαιράκι'' ,μικρή άνοιξη ,μας φτιάχνει την διάθεση μιας και συνεχίζεται να είναι αίθριος με υψηλές θερμοκρασίες για τα επίπεδα της εποχής που διανύουμε,τέλος πάντων αδράξτε την ευκαιρία και χαρείτε τον όμορφο καιρό γιατί από βδομάδα .......θα χειμωνιάσει για τα καλά.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11/11
2002 : Το σχέδιο Ανάν, σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού, που συνέταξε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν παραδίδεται στην Κυπριακή Δημοκρατία, στην τουρκοκυπριακή πλευρά και στις εγγυήτριες δυνάμεις Ελλάδα, Τουρκία και Βρετανία. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο Κύπριος Πρόεδρος Γλαύκος Κληρίδης δηλώνουν ότι "το σχέδιο είναι διαπραγματεύσιμο".
1994 : Πεθαίνει σε ηλικία 52 ετών ο Βασίλης Δουρίδας "Αττίλιο" από οξύ πνευμονικό οίδημα.
1990 : Πεθαίνει ο Αλέξης Μινωτής, ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου
1990 : Πεθαίνει σε ηλικία 81 ετών ο μεγάλος μας ποιητής, Γιάννης Ρίτσος. Γεννήθηκε το 1909 στη Μονεμβασιά.
1953 : Γεννιέται ο πολιτικός Κώστας Σκανδαλίδης.
Η κρίση σπρώχνει τις Ελληνίδες νοικοκυρές στο Διαδυκτιακό σεξ.
Η οικονομική κρίση σπρώχνει... νοικοκυρές στο επικερδές «επάγγελμα» του διαδικτυακού σεξ, ενώ ορισμένες αφήνονται πλέον στα χέρια επιχειρηματιών που ταξιδεύουν από χώρες της βόρειας Ευρώπης για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους. Μόνο στην Αττική υπολογίζεται ότι περίπου 2.500 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό πορνό μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ τη φορά. Ο τζίρος από το «ζωντανό» διαδικτυακό στριπτίζ ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ' όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα κάλλη τους μπροστά σε μια ηλεκτρονική «κλειδαρότρυπα».
Όπως γράφει η Espresso επικαλούμενη διασταυρωμένες πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία έχει διαβιβάσει επείγον έγγραφο στην Ιντερπόλ για Γερμανό ο οποίος απευθύνεται σε ευκατάστατους βορειοευρωπαίους διαφημίζοντας μέσω κρυπτογραφημένης ιστοσελίδας καυτές βραδιές με Ελληνίδες νοικοκυρές.
Ήδη η Αστυνομία έχει εντοπίσει τέσσερις Ελληνίδες νοικοκυριές ηλικίας από 35 έως 45 ετών οι οποίες έχουν δεχθεί να κάνουν... συντροφιά σε Ευρωπαίους που ταξιδεύουν για αυτό το λόγο την Αθήνα. Μάλιστα πληρώνουν 1.000 ευρώ τη βραδιά από τα οποία τα 400 παίρνει οΓερμανός που κλείνει τα ραντεβού. Τρεις Ελληνίδες μένουν στο κέντρο της Αθήνας και μία 45χρονη που είναι παντρεμένη με παιδιά και έχει κάνει τα περισσότερα ραντεβού από Γερμανία, Δανία και Νορβηγία μένει στα νότια προάστια.
''Ελπίδες από νέα αντικαρκινική χημειοθεραπεία''.
Για πρώτη φορά έσπασε με ασφάλεια τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό με τη βοήθεια υπερήχων
Καναδοί γιατροί κατάφεραν για πρώτη φορά να διασπάσουν τον προστατευτικό φραγμό του ανθρωπίνου εγκεφάλου και να χορηγήσουν αντικαρκινικά φάρμακα με ασφάλεια, χάρη στη βοήθεια υπερήχων.
Ο κυτταρικός αιματοεγκεφαλικός φραγμός εμποδίζει τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τις τοξικές ουσίες να διεισδύσουν στον ευαίσθητο και ζωτικό εγκέφαλο. Όμως αυτό αποτελεί εμπόδιο, όταν οι γιατροί θέλουν να στείλουν φάρμακα στον εγκέφαλο, καθώς συχνά αυτά μπλοκάρονται.
Η πειραματική τεχνική, που δοκιμάσθηκε από τον νευροχειρουργό Τοντ Μεϊνπράϊζ στο Κέντρο Επιστημών Υγείας Σάνιμπρουκ του Τορόντο σε μία 65χρονη καρκινοπαθή με όγκο στον εγκέφαλο, σύμφωνα με το BBC και το "New Scientist", χρησιμοποιεί μικροσκοπικές φυσαλίδες γεμάτες αέριο, οι οποίες κυκλοφορούν στο αίμα του ασθενούς και ανοίγουν παροδικές διόδους στον φραγμό που προστατεύει τον εγκέφαλο. Αυτό επιτυγχάνεται με μια ακτίνα κυμάτων υπερήχων, που εστιάζει στο κεφάλι του ασθενούς και κάνει τις φυσαλίδες να δονούνται γρήγορα, πράγμα που τις ωθεί να διεισδύσουν στον εγκέφαλο, μαζί με φάρμακα της χημειοθεραπείας, τα οποία έχουν παράλληλα χορηγηθεί ενδοφλέβια.
Θα ακολουθήσει η δοκιμή της ίδιας τεχνικής σε δέκα ακόμη ασθενείς με όγκο στον εγκέφαλο. Οι ειδικοί θεωρούν σημαντική την εξέλιξη, καθώς ανοίγει ο δρόμος για να χορηγούνται με μη επεμβατικό τρόπο στον εγκέφαλο φάρμακα, τα οποία αλλιώς θα ήσαν αναποτελεσματικά
Εκτός από τον καρκίνο, η μέθοδος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και για άλλες ασθένεις, όπως οι νόσοι Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον. Θα χρειαστεί όμως προηγουμένως να γίνουν περισσότερες κλινικές δοκιμές για να διασφαλισθεί ότι η τεχνική είναι όντως ασφαλής. Πειράματα σε ζώα δεν έχουν καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα κατά πόσο μπορεί να υπάρξουν παρενέργειες .Οι γιατροί δεν είναι επίσης σίγουροι πόσο φάρμακο της χημειοθεραπείας εισδύει στον εγκέφαλο, πράγμα που θα φανεί, καθώς σύντομα θα εξετάσουν ένα τμήμα του όγκου της 56χρονης ασθενούς, τον οποίο αφαίρεσαν χειρουργικά μετά την εφαρμογή της πρωτοποριακής θεραπείας.
''Κουρουμπλής: Κανονικά θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα''.
Τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα έχουν σταλεί και θα καταβληθούν κανονικά, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο υπουργός εκτίμησε πως υπάρχει πεδίο συμφωνίας με τους δανειστές για τα κόκκινα δάνεια και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί την πρώτη κατοικία.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1, υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξουν φορολογικές επιβαρύνσεις και στο ιντερνετικό στοίχημα, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει έκθεση με 190 οδηγούς που χρέωναν σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα παραπάνω σχεδόν 500 χιλιόμετρα την ημέρα.
Σήμερα ''ξεθαψα''μια αγαπημένη τραγουδίστρια και μεγάλη κυρία του Ελληνικού πενταγράμμου την αγαπητή Λίτσα Διαμάντη στο πιο αισιόδοξο(κατ'εμέ) τραγούδι ,στο πιο ρυθμικό και ανεβασμένο τραγούδι το οποίο αφιερώνω σε όλα τα μανάρια μου που θα επισκεφτούν και σήμερα την μουσική στήλη.έτσι είναι κόσμε είμαστε καλά ,είμαστε χαρούμενοι ,εκπέμπουμε θετική ενέργεια ,και σκορπάμε τα χαμόγελα μας παντού...ναι παντού γιατί μόνο με χαμόγελο κρατάμε μακριά τις όποιες ...πίκρες.!Εμείς μαζί και πάλι αύριο πρώτα ο Θεός ,να είστε καλά ,καλή σας ημέρα ,φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top