Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 23/06/19
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Ιουνίου 2019
(1 Ψήφος)

Kαλή σας ημέρα φίλοι μου, λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι κοντά σας στην συχνότητα που θα ήθελα, όμως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις πολλές, όπως όλων άλλωστε...δεν διαμαρτύρομαι!

Αγαπημένο παρεάκι του Volvinews ελάτε και σήμερα να ακούσουμε μαζί το τραγούδι της ημέρας, απ' όπου κι αν βρίσκεστε...που φαντάζομαι θα είστε αραχτοί σε καμιά παραλία και θα απολαμβάνετε καφεδάκι και θάλασσα, έτσι όπως αρμόζει στο καλοκαίρι μας! 

Βέβαια, καλό κουράγιο και σε όλους αυτούς που εργάζονται σήμερα, αλλά μην μου αγχώνεστε...η μέρα μεγάλη είναι, θα προλάβετε κι εσείς καμιά "βουτιά".

Και να έρθουμε στα δικά μας, ένα νέο τραγούδι από τον Ν. Οικονομόπουλο "Βάλτο τέρμα" που έκανε πρεμιέρα στις 12/6, με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip!

Ο Νίκος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου του 1984. Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών. Άρχισε να τραγουδά σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε κι άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία.Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA "Dream Show".

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2007 με τίτλο "Πρώτη αγάπη". Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το: "Δεν είσαι εντάξει", "Όλα για σένα", "Κοίτα να μαθαίνεις", "Δυο Σπασμένα Ποτήρια" και "Αυτό το αστέρι".

 

Ρούλα Παναγιωτίδου

Τελευταία άρθρα από τον/την Ρούλα Παναγιωτίδου