ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 16-7-2019
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

16 Ιουλίου 2019
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Ε ρε και να 'χαμε, το τραγούδι λέει το χρήμα αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με το μαγικό νούμερο 112 σήμερα.

 

Να χαμε λέει σε λειτουργία το 112, τα πράγματα θα ήταν πιό εύκολα με την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την χώρα μας αλλά και τα πιθανά επόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα βλέπε Αντίνοος.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά:

Το τηλέφωνο 112 λειτουργεί στη χώρα μας (μάλλον υπολειτουργεί) εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα στο Δήμο μας είχε επιτυχία από το 2012 βοηθώντας στον εντοπισμό συμπολίτη μας που αποπροσανατολίστηκε στην ορεινή πριοχή Βρασνών - Ασροβάλτας και με τη βοήθεια του συγκεκριμένου αριθμού και της Πολιτικής προστασίας εντοπίστηκε και διασώθηκε. Για του λόγου το αληθές https://www.volvinews.gr/index.php/enimerosi/koinonia/item/9670-to-112-kai-i-politiki-prostasia-diesosan-egklovismeno

Πάμε τώρα στην νέα εξ Αμερικής μόδα της ονομασίας των καιρικών φαινομένων και μάλιστα όχι με απλά καθημερινά ονόματα αλλά με ονόματα αρχαιοελληνικά. Είναι σύνηθες να γκρινιάζει κάποιος εθνοπροδότης όταν τον αποκαλούμε Εφιάλτη αλλά δεν χαλιέται καθόλου αποκαλώντας την όποια καταιγίδα με όποιοδήποτε αρχαιοελληνικό όνομα, με συνέπεια η σημερινή νέα γενιά να συνδυάζει ονόματα που θα έπρεπε να τους κάνουν να νοιώθουν υπερηφάνεια, με καταστροφικά φαινόμενα και με κακές ως επί των πλείστων αναμνήσεις. "Μας χάλασε τις διακοπές ο Αντίνοος". Κι ας μη μάθουμε ποτέ ποιός ήταν πραγματικά ή τί πιθανά προσέφερε στην ιστορία της Ελλάδας.

Καλού κακού εσείς έχετε το νου σας αυτές τι ημέρες γιατί τα καιρικά φαινόμενα εξακολουθούν να μας εκπλήσουν, φροντίστε αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από ανέμους και ασφαλίστε τα, καθαρίστε λούκια και φρεάτια, μαζέψτε τέντες, ομπρέλλες κτλ και προσοχή στις μετακινήσεις σας ειδικά την ώρα των φαινομένων.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top