ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

29 Αυγούστου 2019
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρεςςςςςςςς με νότες σε όλους !

Συνεχίζοντας την σκέψη της συνεργάτιδας Ρούλας Παναγιωτίδου εχθές στο τραγούδι της ημέρας , με τον δικό μου τρόπο καθώς η διαφορετικότητα στις σκέψεις των ανθρώπων είναι και η  πεμπτουσία της κοινωνίας μας.

Αν είμασταν όλοι ίδιοι  θα ήταν κάτι βαρετό.   Συνεχίζοντας λοιπόν, μέσα από την μουσική καλημέρα πολλές φορές βγάζουμε συναισθήματα , με την επιλογή των τραγουδιών λέμε πολλές φορές πράγματα που θέλουμε να βγάλουμε από μέσα μας, αλλά μην μπερδεύεστε και αρκετές φορές απλά μεταβιβάζουμε θετική ενέργεια σε κάποιους άλλους η απλά μας αρέσει το τραγούδι  (δεν είναι απαραίτητο να εκφράζει μια κατάσταση την οποία ζούμε η ζήσαμε) . Πολλές φορές μαρτυράει κομμάτια του χαρακτήρα του καθενός μας , όπως και η μουσική που ακούει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, ίσως τον τρόπο που αντιδρά ένας άνθρωπος σε κάποια παρόμοια κατάσταση. .  αλλά μάλλον το παραζαλίσαμε  … συνεχίζουμε στο δια ταύτα …

Σήμερα θα επιλέξω εγώ τραγούδι για σας και θα είναι  ελληνικό  και από  Πάνο Κιαμο  με στίχους του  Θάνου Παπανικολάου  και μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη.

την καλημερα μου λοιπον .....

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top