ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΕΜΠΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

01 Οκτωβρίου 2020
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Ήδη βρισκόμαστε βαθιά μέσα στη χρυσοκίτρινη εποχή του χρόνου. Τα χρώματα αυτά, το κίτρινο και το χρυσό δηλαδή, αποτελούν αναμφισβήτητα τα χρώματα που χαρακτηρίζουν το φθινόπωρο, την εποχή του χρόνου που η φύση σιγά σιγά πεθαίνει. Λένε ότι το φθινόπωρο διαταράσσει την ισορροπία του ανθρώπου και ότι την εποχή αυτή μπορεί να συμβεί να σβήσουν και οι μεγαλύτεροι έρωτες.

 Στην ποίηση, πολύ συχνά το φθινόπωρο είναι μοιραίο και παίρνει μαζί του την αγάπη και την ελπίδα από τις καρδιές μας, ενώ στη θέση τους αφήνει τη θλίψη και το χωρισμό. Κάποιες φορές μάλιστα, το φθινόπωρο είναι ακόμη πιο σκληρό και από τον κρύο χειμώνα.
Όμως, διανύουμε και την πιο ρομαντική εποχή του έτους. Αναμεμιγμένες με γλυκιά μελαγχολία, οι νότες ρομαντισμού βρίσκονται από τα απαλά, γήινα χρώματα της φύσης, μέχρι τον ήχο της βροχής και τη διάθεση «χουχουλιάσματος» που εντείνεται επικίνδυνα.

Ο Σεπτέμβρης βρίσκει τον ύμνο του στο “Wake me up when September Ends”, ο Οκτώβριος στο “October Song” της Amy Winehouse και ο Νοεμβριος στο “sweet November “ η αλλιώς  «Only time» .

Εμείς σήμερα θα ακούσουμε το τελευταίο  από αυτά … υπέροχο τραγούδι  το οποίο πιστεύω θα αρέσει σε όλους σας, εγω παντως το λατρευω ..

« Who can say where the road goes, Where the day flows, only time And who can say if your love grows, As your heart chose, only time.....» για ολους σας με την αγαπη μου ..

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top