ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 1/11
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

01 Νοεμβρίου 2020
(1 Ψήφος)

Καλημέρα παρεάκι, να έχετε ένα ευχάριστο κυριακάτικο ξύπνημα και καλό μήνα σε όλους! Πολλά συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ελλαδίτσα μας και κυρίως αρνητικά, όμως πρέπει να είμαστε δυνατοί και να "την παλεύουμε", όσο μπορούμε! Γιορτή σήμερα των Αγίων Αναργύρων, χρόνια πολλά σε Κοσμά και Δαμιανό!

Η 6χρονη κόρη του Bαλάντη υποβλήθηκε σε χειρουργείο και σύμφωνα με τον ίδιο ήταν μια προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κύστης στο κεφάλι. Η μικρή δεν είχε συμπτώματα, απλά ήταν μια εξωτερική κύστη στο τριχωτό της κεφαλής η οποία είχε γεμίσει λίγο αίμα, αλλά ήταν από εξωτερικά αγγεία, δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό εσωτερικά, οπότε αφαιρέθηκε και πήγαν όλα καλά!

Σαρώνει ο κορονοϊός το J2US!..Ο Νίκος Κοκλώνης είχε πάρει την απόφαση να γίνονται διαρκείς έλεγχοι και σχεδόν καθημερινά test covid για όσους συμμετέχουν στις παραγωγές του. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν βρεθεί κρούσματα και ανάμεσα τους, ο Τρύφων Σαμαράς, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, ο Αναστάσιος Ράμμος και η Κατερίνα Ζαρίφη. Ο γνωστός παραγωγός με αίσθημα ευθύνης, έχει γνωστοποιήσει ότι το show δεν θα βγει στον αέρα για δύο εβδομάδες, καθώς η προτεραιότητά του είναι η υγεία των συνεργατών του και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Η Έρρικα Πρεζεράκου πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της από την προπέλα σκάφους, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το μικρό δάκτυλο του χεριού της. Μετά το ατύχημα, έχει κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες κατά του ανθρώπου που βρισκόταν στο πηδάλιο του σκάφους εκείνη την ώρα. Στη μήνυση που έχει κατατεθεί από την πλευρά της πρώην πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ, περιγράφεται αναλυτικά όλο το χρονικό του ατυχήματος και αναφέρεται, στις ευθύνες που αναλογούν στο πρόσωπο που οδηγούσε το ταχύπλοο, εκείνη την στιγμή.

Και κάτι από το παρελθόν:

Κατά τη διάρκεια μιας ηχογράφησης, ο τραγουδιστής Μανώλης Αγγελόπουλος συνάντησε στο φουαγιέ της εταιρίας δύο νεαρές κοπέλες. Τις πλησίασε και τους έπιασε την κουβέντα. Από τη πρώτη στιγμή τον γοήτευσε η ξανθιά με τα εντυπωσιακά γατίσια μάτια η Αννούλα Βασιλείου, η οποία βρισκόταν στην εταιρία για ακρόαση. Ο Αγγελόπουλος αμέσως άρχισε τα κομπλιμέντα και το φλερτ...Μετά την ηχογράφηση, ο τραγουδιστής που είχε γοητευτεί από την ομορφιά της Αννούλας, της πρότεινε να τη συνοδεύσει στο σπίτι της. Όταν έφτασαν και η μητέρα της κοπέλας ρώτησε ποιός ήταν ο συνοδός της, εκείνη απάντησε: «ο τσιγγάνος είναι μαμά, ο τραγουδιστής. Θα με πάρει μαζί του». Η μητέρα της ενοχλήθηκε, όμως δεν είχε πρόβλημα που ο Αγγελόπουλος ήταν τσιγγάνος, αλλά γιατί δεν ήθελε η κόρη της να μπλέξει με τη νύχτα! 

Το πρόβλημα τελικά το είχε η μητέρα του Μανώλη Αγγελόπουλου! Η κοπέλα που της παρουσίασε ο γιος της, αρχικά σαν συνεργάτιδα και αργότερα σαν σύντροφό του, δεν ανήκε στην τσιγγάνικη φυλή, γεγονός που έκανε την κυρα Ερασμία έξαλλη. Η Ερασμία Αγγελοπούλου ήταν από τη φύση της μια δυναμική γυναίκα που εκτελούσε και χρέη μάνατζερ για τον γιο της. Η χάρη της έφτανε ακόμα και στα δισκοπωλεία, όπου πήγαινε και έλεγχε αν είχαν τους δίσκους του γιου της. Όταν παρατηρούσε κάποια έλλειψη έκανε φασαρία, απαιτούσε από τους ιδιοκτήτες να παραγγείλουν επί τόπου τους δίσκους και περίμενε υπομονετικά στο κατάστημα μέχρι να φτάσει η παραγγελία. Με την ίδια αυστηρότητα αντιμετώπισε και την Αννούλα. Εκτός από την κυρία Ερασμία, σχεδόν όλοι οι τσιγγάνοι δεν ήθελαν ένας δικός τους άνθρωπος να παντρευτεί μια κοπέλα που δεν ανήκε στη φυλή τους. Ούτε το εγγόνι που ήρθε αργότερα κατάφερε να συγκινήσει την κ. Ερασμία, αλλά ούτε και το επιτυχημένο τραγούδι: "Αγαπάω την Αννούλα", δεν έκαμψε την μητέρα του. Ο Μ. Αγγελόπουλος μια μέρα, μάλωσε τόσο πολύ με τη μητέρα του για την Αννούλα, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι και να τραυματιστεί στο χέρι.

Παρά τις αντιδράσεις το ζευγάρι συνέχισε να είναι μαζί, όμως οι δύο τραγουδιστές δεν μπορούσαν να παντρευτούν χωρίς τη συγκατάθεση της κυράς Ερασμίας. Δεν έκαναν βήμα πίσω κι έτσι ο Αγγελόπουλος πήρε την Αννούλα του και έφυγαν για Καναδά. Στο Μόντρεαλ γεννήθηκε ο Ηλίας, ο πρωτότοκος γιος του Μανώλη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα. Ούτε και το εγγόνι δεν συγκίνησε τη μητέρα του Αγγελόπουλου, ο οποίος προκειμένου να ζήσει ήρεμα, αναγκάστηκε να φύγει από το πατρικό του και να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη μαζί με την Αννούλα και τον γιο τους. Λίγο αργότερα κι ενώ ήταν ακόμη ανύπαντροι, έφεραν στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, τον Στάθη. Το 1966 το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας κι ο γάμος έγινε στον Άγιο Σώστη με παρανυφάκια τα δύο τους παιδιά. Στον γάμο του ζευγαριού έγινε το αδιαχώρητο..χιλιάδες κόσμου χειροκροτούσαν το ζευγάρι. Ανάμεσα τους πολλοί ομόφυλοι του Αγγελόπουλου από την Αγία Βαρβάρα, αλλά και συνάδελφοί του. Ο γάμος αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς και τελικά, η κ.Ερασμία πήγε στον γάμο. Όχι όμως για να καμαρώσει τον γιο της γαμπρό, αλλά για να καταραστεί την Αννούλα λέγοντας της: «εγώ θα σε χωρίσω εσένα». Ο χωρισμός ήρθε μερικά χρόνια αργότερα, έχοντας συμπληρώσει 13 χρόνια κοινής ζωής και αφού είχαν κάνει και την κόρη τους Μαρία, την οποία βάπτισε ο Στέλιος Καζαντζίδης! Η κ.Ερασμία μέχρι που πέθανε, ποτέ δεν σταμάτησε να εκφράζει με έντονο τρόπο την αντίθεσή της. «Και τα δεκατρία χρόνια που έμεινα με τον Μανώλη η μάνα του δεν αγκάλιασε πότε τα παιδιά μου» έχει πει η Αννούλα Βασιλείου!

Αυτά λοιπόν από μένα για το Σαββατοκύριακό μας, μην ξεχνάτε το διαγωνισμό που "τρέχει" καθημερινά στη μουσική στήλη: Δύο τυχεροί κερδίζουν από ένα μηνιαίο πρόγραμμα ανάλυσης σώματος από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Τσιγγερλιώτη Κωσταντίνο, ο οποίος σας υποδέχεται σε έναν πολύ όμορφο χώρο στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Αφήνετε τα σχόλιά σας και για αυτήν την εβδομάδα, κερδίζοντας έτσι την συμμετοχή σας! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top