''Το Τραγούδι της Ημέρας'' Τετάρτη 7 Απριλίου 2021
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Απριλίου 2021
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι της ιδιωτικής και ηλεκτρονικής εφημερίδας www.volvinews.gr ,καλημέρα και για σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου και τίποτα δεν θυμίζει άνοιξη από πλευράς καιρού ,μάλιστα σε αρκετά κράτη της Ευρώπης έχει πέσει και αρκετό χιόνι ,στην Ελλάδα πάλι ότι να'ναι και να δούμε πότες επιτέλους θα ''ζεστάνει'' αρκετά .

Όλα τα'χαμε ο Μένιος μας μάρανε,και πάει λέει αυτή η γελοία υπόθεση εν τέλει δικαστικά ,άντε να δούμε τι θα δούμε .Πάμε στην χτεσινή ημέρα και στην ανακοίνωση κρουσμάτων περίπου είπαν στα 4200 κάτι κρούσματα ,το θέμα ξέρετε ποιο είναι ;;;ότι ενώ ανακοινώνουν τον αριθμό κρουσμάτων δεν μας λένε στα πόσα τεστ ,μόνο στο Open είπαν πως για πρώτη φορά έσπασε το φράγμα των τεστ με αποτέλεσμα να γίνουν 75.000 τεστ ...Αναλογικά λοιπόν 7 στους 100 ανθρώπους είναι κρούσματα .Γ'αυτό σας λέω ,μην πανικοβάλεστε και μην αφήνετε να σας τρομοκρατούν ,αλλάξτε κανάλια και μην επιτρέπετε την πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν καθημερινά ,εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η ατομική προστασία .

Βροχερός ο καιρός και σήμερα Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας και πάμε να δούμε αναλυτικά τι πρόκειται να συμβεί από πλευράς καιρού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Επιδείνωση με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Πού θα σημειωθούν καταιγίδες.

Καιρός παραλία

Ο καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς θα εκδηλωθούν στα βόρεια.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

 
 

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά και τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τετάρτη 7 Απριλίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ τη νύχτα στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις βραδινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα δυτικά σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι απο το μεσημέρι σε βόρειους με την ίδια ένταση και ενισχυόμενοι τη νύχτα τοπικά σε 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή-Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 7 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Σαν σήμερα 7 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1614 Πέθανε ο ζωγράφος, Δομίνικος Θεοτοκόπουλος, γνωστότερος ως Ελ Γκρέκο

1790 Πραγματοποιείται η ναυμαχία της Άνδρου. Ο Λάμπρος Κατσώνης χάνει 5 πλοία.

1824 Πέθανε ο φιλέλληνας Άγγλος ποιητής, Λόρδος Βύρων

1833 Παράδοση της Χαλκίδας στο νεοϊδρυθέν Ελληνικό κράτος από τους Τούρκους.

1906 Η έκρηξη του ηφαιστείου Βεζούβιος καταστρέφει τη Νάπολη.

1922 Γεννιέται ο λαϊκός συνθέτης Απόστολος Καλδάρας.

1923 Ιδρύεται το Κομμουνιστικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών, ως μετεξέλιξη του Κόμματος Εργατών της Αμερικής.

1929 Η ΕΠΟ αναγνωρίζει ως πρώτο επίσημο αγώνα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας, το ματς που διεξάγεται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού απέναντι στη δεύτερη ομάδα της Ιταλίας (αποτέλεσμα 1-4).

1933 Κηρύσσεται το τέλος της περιόδου της Ποτοαπαγόρευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία διήρκεσε 13 χρόνια.

1948 Ιδρύεται στο πλαίσιο του ΟΗΕ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, σε μια προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες υγιεινής σε όλο τον κόσμο.

1963 Ο Τίτο ανακηρύσσεται ισόβιος Πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας, σύμφωνα με ειδικό "Σύνταγμα".

1963 Θεμελιώνεται στην παραλία Διστόμου το εργοστάσιο αλουμινίου της γαλλικής «Πεσινέ». Μια από τις πλέον σκανδαλώδεις συμφωνίες, που υπογράφτηκαν στη νεότερη ελληνική Ιστορία από το ελληνικό αστικό κράτος.

1990 Τραγωδία σημειώνεται στη Βόρεια Θάλασσα, όταν το δανέζικο φέρι-μποτ "Σκαντινάβιαν Σταρ" τυλίγεται στις φλόγες, ενώ ταξίδευε από το Όσλο στην Κοπεγχάγη. Από τους 500 επιβαίνοντες, οι 158 χάνουν τη ζωή τους.

1992 Αντώνης Τρίτσης, Ελληνας πολιτικός, που διετέλεσε επί σειρά ετών υπουργός σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και Δήμαρχος Αθηναίων, ενώ ως αθλητής στίβου του Παναθηναϊκού διακρίθηκε στο ύψος και το δέκαθλο. (Γεν. 1937)

1994 Οι Πρόεδροι της Ρουάντας και του Μπουρούντι, Χαμπιαριμάνα και Νταριαμίρα, σκοτώνονται, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν, προερχόμενοι από ειρηνευτικές συνομιλίες, καταρρίπτεται από πύραυλο. Την επόμενη μέρα ξεσπά εμφύλιος πόλεμος στη Ρουάντα.

1999 Η ΑΕΚ σπάει το διεθνές εμπάργκο κατά της βομβαρδιζόμενης από το ΝΑΤΟ Σερβίας και ταξιδεύει στο Βελιγράδι, όπου δίνει φιλικό αγώνα ειρήνης με την Παρτιζάν. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φορούν φανέλες με ζωγραφισμένους στόχους, σε ένδειξη συμπαράστασης στο σερβικό λαό.

2000 Πεθαίνει ο λαϊκός συνθέτης Άκης Πάνου

2005 Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής και συνθέτης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Πηγή-Thepressroom.gr

 

76 Isolation gifts to cheer up lonely friends and loved ones: sentimental  present ideas | HELLO! Και φτάσαμε στο κομμάτι του Πασχαλινού μας διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ομάδα μας στο facebook ,εκεί μπορείτε να συμμετέχετε μόλις δείτε την κοινοποίηση του άρθρου με το όνομα'' Το Τραγούδι της ημέρας''.Να καλός ορίσω λοιπόν στην στήλη τον αξιότιμο χορηγό και δωροθέτη του μεγάλου διαγωνισμού τον αξιότιμο κύριο Ιωάννη Βαλερή δημοτικό σύμβουλο και ξανά υποψήφιο για την δημαρχία με τον συνδιασμό ''Τα πάντα για την Βόλβη''.

Μεγάλο το φιλανθρωπικό έργο του κυρίου Βαλερή και πραγματικά ξέρουμε τα μισά από αυτά που προσφέρει στους συνανθρώπους μας ,και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που και σε εσάς μέσα  από την ηλεκτρονική εφημερίδα www.volvinews.gr προσφέρει εδώ και 5 μήνες αλλά και παλιότερα πολλά ,πολλά και μεγάλης αξίας δώρα .Ποια είναι αυτά του εν λόγω διαγωνισμού ;

4 ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ευρώ  για το Πασχαλινό σας τραπέζι (παράκληση όμως του κυρίου Ιωάννη Βαλερή τα χρήματα αυτά να ξοδευτούν σε Έλληνα επιχειρηματία του δήμου μας )

5 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ( είναι η αλλαγή που έγινε και αντί για 5 κρασιά θα δωθούν 5 σακούλες με τρόφιμα )

Και 11 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΡΟΛΟΓΙΑ ( τις λαμπάδες τις έχει αναλάβει ένας καλλιτέχνης και είναι υπέροχες πραγματικά).

''Μεταφερθείτε'' στην ομάδα μας στο facebook και παίξτε ,λάβετε μέρος γιατί τα δώρα είναι μεγάλης αξίας είναι για εσάς και καλή επιτυχία σε όλους.

Αυτά από εμένα και για σήμερα κλείνω με το τραγούδι της ημέρας που σας αφιερώνω και σας εύχομαι να έχετε μια δημιουργική και ήρεμη μέρα .Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top