Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Το Τραγούδι και η ενημέρωση της Ημέρας'' Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

24 Νοεμβρίου 2021
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλή σας ημέρα κυρίες μου και κύριοι καλημέρα στον χορηγό και δωροθέτη του διαγωνισμού μας που διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook το κατάστημα με βραβευμένα βιολογικά προ'ι'όντα ''Athena's Rose The Deli Store'' στην Ασπροβάλτα ,καλημέρα τέλος πα΄ντων πέρα ως πέρα σε όλους τους απανταχού Έλληνες .Πάμε να δούμε όμως τις ειδήσεις της ημέρας ,τα νέα για τον καιρό ,την στήλη με τα γεγονότα που συνέβησαν ''σαν σήμερα 24 Νοεμβρίου'' και στο τέλος ο διαγωνισμός μας μαζί φυσικά με το τραγούδι που θα επιλέξω με πολύ αγάπη για την μουσική παρέα μου στο fb.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 

Βουλγαρία: «Ο οδηγός κοιμήθηκε» λέει επιζών του δυστυχήματος – Η συγκλονιστική περιγραφή του...

Δυστύχημα στη Βουλγαρία

Συγκλονισμένη παραμένει η Βουλγαρία από το τραγικό δυστύχημα με 46 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους όταν έπιασε φωτιά σε λεωφορείο την ώρα που επέστρεφε στα Σκόπια από την Τουρκία με έναν από τους μόνο επτά επιζώντες να καταθέτει τη δική του μαρτυρία για τα αίτια της τραγωδίας.

Οικονόμου για νέα μέτρα: Αν χρειαστεί να γίνουν σημειακές βελτιώσεις εδώ είμαστε να το δούμε...

Νέα μέτρα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού άφησε ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας για «σημειακές βελτιώσεις»

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι «δεν πρόκειται να κλείσει η οικονομία δεν θα γυρίσουμε σε μια λογική περίκλειστης κοινωνίας» προσθέτοντας για τα νέα μέτρα ότι «δεν είναι λογικό αμέσως μόλις βάλουμε μέτρα να συζητάμε για τα επόμενα».

«Πρέπει να επιμείνουμε για να μείνει η αγορά ανοιχτή. Έχουμε δεσμευθεί ότι η χώρα να μην ξανακλείσει και δεν θα ξανακλείσει. Παρακολουθούμε την πίεση στο ΕΣΥ και γι’ αυτό καταβάλλονται προσπάθειες συνεχούς ενίσχυσής του» συμπλήρωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Τουρκία: Μόνος εναντίον όλων ο Ερντογάν - Διαδηλώσεις, οργή και τρόφιμα με το δελτίο...

Η ανεξέλεγκτη πτώση της λίρας προκαλεί πανικό σε αγορά και πολίτες στην Τουρκία που βγαίνουν στους δρόμους ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βλέπει «φαντάσματα» και δηλώνει νικητής στον «οικονομικό πόλεμο ανεξαρτησίας» που έχουν κηρύξει στην Άγκυρα...ξένα κέντρα

Απόδραση αλά Χόλιγουντ: Ο τελευταίος διάλογος του δραπέτη - «Μάγειρα, καλά να περάσεις»...

Φυλακές

Ο τελευταίος διάλογος του 45χρονου βαρυποινίτη με σωφρονιστικό υπάλληλο, λίγο πριν από την απόδρασή του από τις φυλακές Κορίνθου, αλλά και οι κινηματογραφικές σκηνές από την έξοδό του από το σωφρονιστικό κατάστημα, περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ. για την πολύκροτη υπόθεση.

Νέα Ιωνία: Ένταση έξω από ιατρείο - Νεκρός ένας άνδρας Ρομά μετά από εξέταση...

Νέα Ιωνία: Ένταση έξω από ιατρείο - Νεκρός ένας άνδρας Ρομά μετά από εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας Ρομά, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, υπεβλήθη σε ενδοσκοπική εξέταση του εντέρου, σε ιατρείο της περιοχής. Ωστόσο έχασε τη ζωή του, με αποτέλεσμα ομάδα Ρομά να προκαλέσει φθορές στο ιατρείο.

Θλίψη στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Πέθανε ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Ουζούνης...

Θλίψη στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Πέθανε ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Ουζούνης

Πλεύρης: «Δεν θα αναβληθούν χειρουργεία που πρέπει να γίνουν» - Τι είπε για τα σούπερ μάρκετ...

Ο Θάνος Πλεύρης

«Δεν θα κινδυνέψει κανένας άνθρωπος, ούτε θα αναβληθούν χειρουργεία που πρέπει να γίνουν», τόνισε το πρωί της Τετάρτης ο Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης είπε ότι αυτή τη στιγμή η πανδημία βρίσκεται στην κορύφωση του 4ου κύματος. «Τις τελευταίες δέκα ημέρες υπάρχει μια σταθεροποίηση στα κρούσματα και το επόμενο που θα βιώσουμε ειναι η «πιεση στις νοσηλείες και στους θανάτους». «Περιμένουμε να δούμε την επιπεδοποίηση και την κάμψη για να δούμε μια αποσυμπίεση», πρόσθεσε.

Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρθούν μέτρα που θα αφορούν εμβολιασμένος, ενώ όταν ερωτήθηκε αν εξετάζεται αυτή τη στιγμή να μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι στα σούπερ μάρκετ με ράπιντ τεστ η απάντησή του ήταν αρνητική.

Θέσεις εργασίας στο Δημόσιο: Έρχονται 41.207 προσλήψεις

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)

 «Κλείδωσε» ο χάρτης των μονίμων και εποχικών προσλήψεων για το 2022 στο Δημόσιο. Σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσίασε ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στο Υπουργικό Συμβούλιο, έχουν προβλεφθεί 15.863 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενώ υπό συζήτηση είναι επιπλέον 4.700 προσλήψεις εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ.

Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι και πότε θα πάρουν τον Χριστουγεννιάτικο μποναμά - Αναλυτικός οδηγός.

Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι και πότε θα πάρουν τον Χριστουγεννιάτικο μποναμά - Αναλυτικός οδηγός

Νέα μέτρα στήριξης ανακοίνωσε τη Δευτέρα (22/11) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr - Έρχεται επίδομα σε υγειονομικούς, βοήθημα σε συνταξιούχους  και ΑμΕΑ - Πότε και πόσα χρήματα θα λάβουν οι δικαιούχοι. 

Τα ποσά του έκτακτου χριστουγεννιάτικου μποναμά που θα δοθούν μέσα στον Δεκέμβριο διαφοροποιούνται ανάλογα με την ομάδα των δικαιούχων. Το συνολικό κόστος της οικονομικής ενίσχυσης ανέρχεται σε 338,5εκατ. ευρώ.

Δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι εκτιμάται ότι υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο και σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και εκείνοι που λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, οι οποίοι στις 15 Δεκεμβρίου θα δουν διπλάσιο ποσό στους λογαριασμούς τους.

Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τρία νέα μέτρα για χαμηλοσυνταξιούχους, υγειονομικούς και άτομα με αναπηρία:

 
 
  • Την έκτακτη καταβολή μισού μισθού σε 100.000 ενεργούς υγειονομικούς και προσωπικό του ΕΚΑΒ:
  • - Επίδομα ίσο με το ήμισυ του καταβαλλόμενου μηνιαίου βασικού μισθού θα καταβληθεί μαζί με τη μισθοδοσία Δεκεμβρίου στους υγειονομικούς των νοσοκομείων, των κέντρων υγείας και του ΕΚΑΒ. Κόστος περί τα 90 εκατ. ευρώ.

    • Πρόσθετη ενίσχυση σε 800.000 συνταξιούχους:
    • - Συνταξιούχοι με ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα έως 7.200 ευρώ και ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα έως 14.400 ευρώ, καθώς και με συνολική φορολογική αξία ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού τους έως 200.000 ευρώ θα πάρουν ενίσχυση στα τέλη Δεκεμβρίου ύψους 250 ευρώ, συν 50 ευρώ για εξαρτώμενα μέλη. Το έκτακτο βοήθημα αναμένεται να καταβληθεί στις γιορτές, πιθανόν με την προκαταβολή των συντάξεων του νέου έτους, που τις τελευταίες χρονιές είθισται, να προκαταβάλλεται λίγο μετά, τις 20 Δεκεμβρίου. Το συνολικό κόστος του μέτρου είναι 205 εκατ. ευρώ.
      • Πρόσθετο βοήθημα σε 173.000 άτομα με αναπηρία:

      - Οι δικαιούχοι επιδόματος ΑΜΕΑ του ΟΠΕΚΑ θα πάρουν ενίσχυση 250 ευρώ στα τέλη Δεκεμβρίου. Υπολογίζεται ότι είναι περίπου 173.000. Το κόστος του μέτρου είναι 43,5 εκατ.

    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
    • Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Δείτε χάρτες

    • Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Δείτε χάρτες
    • Με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου αρχικά στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται και τοπικές καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα βόρεια και στα νοτιονατολικά και θα περιοριστούν κατά τόπους στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, ενώ βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται στην Κρήτη οι οποίες θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι τις βραδινές ώρες.
    • Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, αξιόλογες κατά τόπους βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν τις νυχτερινές ώρες στην Αττική που προκάλεσαν κατά τόπους πλημμυρικά φαινόμενα και προβλήματα στις μετακινήσεις. Ενδεικτικά ο μετεωρολογικός σταθμός στη Μαρίνα Αθηνών - Σ.Ε.Φ. κατέγραψε σχεδόν 70 χιλιοστά βροχής σε διάστημα περίπου 2 ωρών. Υπενθυμίζεται για μία ακόμα φορά ότι η μεγάλη πυκνότητα των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Αττική επιτρέπει τον εντοπισμό των έντονων καιρικών φαινομένων συμβάλλοντας στην προστασία των πολιτών.

       photo
    • photo
    • photo
    • photo
    • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

       
       

      Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από τη Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

      Πιο αναλυτικά:

      Σήμερα Τετάρτη (24-11-2021) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

    • Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση την Παρασκευή (26-11-2021).
    • Πηγή-Newsbomb.gr (διαβάστε περισσότερα)
  • Σαν σήμερα 24 Νοεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

  • Σαν σήμερα 24 Νοεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα
  • 1639 Ο Άγγλος αστρονόμος Τζερεμάια Χόροκς παρατηρεί τη διέλευση της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο, επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη που είχε κάνει ο ίδιος.
  • 1642 Ο Ολλανδός θαλασσοπόρος Άμπελ Τάσμαν ανακαλύπτει ένα νησί στα νότια της Αυστραλίας, το οποίο προς τιμή του θα ονομαστεί Τασμανία.

    1826 Γεννήθηκε ο Ιταλός συγγραφέας, Κάρλο Λορεντσίνι, γνωστότερος με το ψευδώνυμο Κάρλο Κολόντι («Πινόκιο»)

  • 1826 Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης επιτυγχάνει μεγάλη νίκη στην Αράχωβα κατά των Τουρκαλβανών, οι οποίοι χάνουν 1.300 άνδρες.
  • 1884 Ιδρύεται στην Αθήνα η ΕΟΑ (Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων), με πρώτο πρόεδρο τον Διάδοχο Κωνσταντίνο και σκοπό τη διοργάνωση των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Το 2000 η ΕΟΑ θα μετονομαστεί σε ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή).

    1901 Ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το Βασιλικό Θέατρο στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου. Χτίστηκε με σχέδια του Ερνέστου Τσίλερ και είχε πρότυπο για την πρόσοψη, τη Βιβλιοθήκη του Αδριανού στην Αθήνα. Το θέατρο θα επανιδρυθεί με νόμο το 1930 ως Εθνικό Θέατρο.

    1908 Άγνωστη ασθένεια καταστρέφει τις βελανιδιές στην Κρήτη. Οι κάτοικοι κάνουν λιτανεία, μεταφέροντας στο νησί από τη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους την Αγία Ζώνη της Θεοτόκου.

  • 1912 Συναντώνται στο Λονδίνο οι αντιπροσωπείες Τουρκίας, Βουλγαρίας και Σερβίας για την ειρήνη, μετά το τέλος του Α' Βαλκανικού Πολέμου. Τις συζητήσεις θα παρακολουθήσει και ο έλληνας πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.

    1912 Ελληνικό απόσπασμα απελευθερώνει τους Αγίους Σαράντα στη Βόρειο Ήπειρο, αλλά λόγω ισχυρών πιέσεων από τους Οθωμανούς θα αναγκαστεί να υποχωρήσει προς την Κέρκυρα.

    1920 Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της 22ας Νοεμβρίου που ανακοινώνει η κυβέρνηση δείχνουν ότι το 98% του ελληνικού λαού ψήφισε υπέρ της βασιλείας και της επιστροφής του Κωνσταντίνου στο θρόνο της Ελλάδας. Η κυβέρνηση τηλεγραφεί στον Κωνσταντίνο να επανέλθει το συντομότερο στην Ελλάδα.

  • 1939 Η Γκεστάπο εκτελεί στην Τσεχοσλοβακία 120 μαθητές, που κατηγορήθηκαν για αντιναζιστική συνωμοσία.

    1940 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Σλοβακία προσχωρεί στις δυνάμεις του Άξονα.

    1944 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν για πρώτη φορά το Τόκιο.

    1947 Το Κογκρέσο των ΗΠΑ καταδικάζει 10 καλλιτέχνες που αρνούνταν να «συνεργαστούν» με την Επιτροπή Αντιαμερικανικών Ενεργειών του Γερουσιαστή Μακάρθι, καταδίδοντας τους κομμουνιστές συναδέλφους τους.

  • 1951 Το ερευνητικό πλοίο «Καλυψώ» του Ζακ Υβ Κουστό σαλπάρει από την Τουλόν για το πρώτο ταξίδι του με κατεύθυνση την Ερυθρά Θάλασσα.

    1954 Γεννήθηκε ο σερβοβόσνιος σκηνοθέτης, ηθοποιός και μουσικός, Εμίρ Κουστουρίτσα

  • 1963 Πυροβολείται θανάσιμα την ώρα που μεταφέρεται στις φυλακές του Ντάλας ο Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ, κρατούμενος για τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου Τζον Κένεντι. Δράστης είναι ο Τζακ Ρούμπι, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και θαυμαστής του Κένεντι. Εκατομμύρια πολίτες παρακολουθούν το φόνο από την τηλεόραση.

    1969 Επικυρώνεται, με την ταυτόχρονη υπογραφή της σε Ουάσιγκτον και Μόσχα, η Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων.

    1972 Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ ζητά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

  • 1974 Στην Αθήνα πραγματοποιείται η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία για την πρώτη επέτειο του Πολυτεχνείου. Παίρνουν μέρος ένα εκατομμύριο διαδηλωτές. Απαιτούν την τιμωρία των χουντικών και την απαλλαγή της χώρας από την αμερικανοκρατία.

    1983 Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης απελευθερώνει έξι ισραηλινούς κρατουμένους και τους ανταλλάσσει με 4.424 Παλαιστινίους που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ.

    1991 Πέθανε ο Βρετανός τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος «Queen», Φρέντι Μέρκιουρι

    1993 Πεθαίνει ο Αμερικανός κιθαρίστας της μπλουζ Άλμπερτ Κόλινς.

    1999 Ο Γιώργος Τζελίλης κατακτά τρία αργυρά μετάλλια στην κατηγορία των 69 κιλών και ο Βαλέριος Λεωνίδης τρία χάλκινα στην ίδια κατηγορία, κατά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

  • Πηγή-theprssroom.gr
  •     
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ | Smashpoint
  • Το ρόδο της Αθηνάς "άνθισε" στην Ασπροβάλτα, ως συνέχεια της αγάπης μας για προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Στόχος μας, η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών προς το καλύτερο - γιατί το πιστεύουμε ακράδαντα: η καλύτερη ζωή, οφείλεται και στη διατροφή!

    Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

    ⇀ Athena's Rose | The Deli Store
    ? Mεγάλου Αλεξάνδρου 9, Ασπροβάλτα
    ☎️ 2397022100
  • Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Τελευταίες ημέρες του διαγωνισμού αυτού που είναι μια προσφορά άπο το κατάστημα με βραβευμένα βιολογικά προ'ι'όντα ''Athena's Rose The Deli Store'' στην Ασπροβάλτα Μεγάλου Αλεξάνδρου 9 και θα δώσει την δυνατότητα στους τυχερούς να κερδίσουν μετά και την ζωντανή μας κλήρωση  2 μπουκάλια παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας ''Sermyli'' και ένα βάζο πράσινες ελιές (πάλι βιολογικής καλλιέργειας) 500 ml .

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "sermyll sermyli Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 100 ml Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής 280 gr sermyli sermyli Πάστα Πράσινης Ελιάς 100 gr Πράσινες Ελιές Καλαμών 100 gr ATHENA'S ROSE THE DELI STORE ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ"

Πράσινες ελιές Χαλκιδικής, για ένα πεντανόστιμο σνακ κορυφαίας διατροφικής αξίας. Πάστα ελιάς, για ξεχωριστό άρωμα και απίθανη υφή σε κάθε γεύμα. Η σειρά προϊόντων Sermyli, εκτός από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, περιλαμβάνει δύο ακόμα εκλεκτά προϊόντα, με την Athena's Rose να δημιουργεί σταθερά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Οι ελαιώνες της Athena's Rose χαρίζουν εδώ και έναν αιώνα ελαιόλαδο ασύγκριτης ποιότητας και κορυφαίας γεύσης. Βρίσκονται στην Ορμύλια, τον αρχαιότερο οικισμό της Χαλκιδικής, έναν τόπο εύφορο, που διατήρησε το όνομά του μέσα στα χρόνια. Από την αρχαία Σερμύλη, στην μεσαιωνική Ερμύλια και έπειτα στην σύγχρονη Ορμύλια.
Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία, απολαμβάνοντας αυτό το ξεχωριστό εξτρα παρθένο ελαιόλαδο με το πλούσιο άρωμα και την υπέροχη γεύση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Holy Tree Extra Virgin Olive Oil
Ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που πήρε το όνομα του από την ελιά που θεωρούνταν “Ιερό Δέντρο” στην αρχαία Ελλάδα. Συνδυάζει αρμονικά την Χονδροελιά και τη Λαδοελιά Χαλκιδικής και προσφέρει ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.
Επισκεφτείτε το κατάστημα στην Ασπροβάλτα τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του ιού και αφήστε τους υπέθυνους να σας ξεναγήσουν όχι μόνο στο κατάστημα τους αλλά και σε ένα διατροφικό ταξίδι με βάση το βραβευμένο βιολογικό Ελληνικό ελαιόλαδο .
Ο διαγωνισμός μας διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook και εκεί μ πορείτε να πάρετε μέρος εως και την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου που είναι και η τελευταία ημέρα για τις συμμετοχές σας ,τα βήματα απλά και κατανοητά ,βρείτε την τις αναρτήσεις με ''το τραγούδι της ημέρας'' αφήστε τα σχόλια σας ,κάντε μας like και καλή σας επιτυχία .
Αυτά για σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και το μόνο που θα σας πω είναι να προσέχετε πολύ μιας και τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι καλά ,δεν θέλω όμως να σας ρίξω την όποια διάθεση γ'αυτό θα σας αφιερώσω το τραγούδι της ημέρας με πολλές ευχές για να περνάτε όμορφα σε ότι επιλέξετε να κάνετε αλλά μακρυά άπο τον συνωστισμό ...Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 
    
 

 

Μαρία Μπακατζά

Τελευταία άρθρα από τον/την Μαρία Μπακατζά