''Το Τραγούδι και η ενημέρωση της Ημέρας'' Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Δεκεμβρίου 2021
(2 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα όλη μέρα και σήμερα Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου του Οσίου Παταπίου που θα δείτε παρακάτω λίγα αλλά σπουδαία πράγματα άπο τον βίο του , με τσουχτερό κρύο μας ήρθε η Τετάρτη και ανέμους με ριπές 8 και 9 μπωφόρ κατά τόπους στα πελάγη και μπορεί να έκανε ο ήλιος την εμφάνιση του αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ μιας και άπο αύριο το βράδυ μια νέα κακοκαιρία μαγειρεύεται πάνω άπο τον ουρανό της χώρας μας ,πάμε να δούμε αναλυτικά όλες τις ενδιαφέροντες ειδήσεις για σήμερα .

Όσιος Πατάπιος: Το Άφθαρτο σκήνωμα 1563 ετών και η θαυμαστή εύρεσή του ...

Ο Όσιος Πατάπιος υπήρξε πρότυπο της αρετής και αφού κόσμησε τη ζωή του με τα στολίδια της προσευχής, της νηστείας, των καλών έργων και των πολλών θαυμάτων, έφτασε η ώρα που θα έφευγε από την παρούσα ζωή, για να μεταβεί με το έλεος του Θεού στην ουράνια και αιώνια «άνω Ιερουσαλήμ», και να κληρονομήσει την ητοιμασμένην βασιλεία από καταβολής κόσμου (Ματθ.25, 34).

Συνάχθηκαν λοιπόν κοντά του οι αδελφοί της «Μονής των Αιγυπτίων», άλλοι συνασκητές από τα γύρω μοναστήρια και πολλοί «φίλοι της αρετής, λυπημένοι και δακρυσμένοι» και θεωρώντας τον αποχωρισμό τους ως ορφάνια, του έλεγαν: Γιατί, πατέρα μας πολυσέβαστε, δείχνεις ότι δεν αγαπάς τα πνευματικά σου παιδιά, αφού επιταχύνεις την εκδημία σου;

Γιατί μας αφήνεις έρημους; Γιατί δεν μας παίρνεις μαζί σου; Ποιος μετά από σένα θα σταματήσει τη λύπη μας, θα γιάνει το σώμα και θα θεραπεύσει την ψυχή μας με το λόγο, το παράδειγμα, τα θαύματα; Πως θα αντέξουμε τον αποχωρισμό;

Κι ενώ όλοι αυτοί έδειχναν με τη στάση και τα λόγια πως είχαν χάσει την ψυχραιμία τους, ο άγιος αντίθετα, χωρίς φόβο μπροστά στον επερχόμενο θάνατο, με μακάρια ιλαρότητα και στοργή τους είπε: «Μη κατευοδώνετε τον πατέρα σας έτσι με θρήνους και οδυρμούς.

Είναι καλύτερο να με προπέμψετε με ευχές. Διότι ενώ τα δάκρυα ζημιώνουν κι εσάς κι εμένα, οι ευχές βοηθούν όλους μας. Ιδιαίτερα εμένα για να βρω συγχώρεση των παραπτωμάτων μου και θάρρος όταν θα παρασταθώ ενώπιον του Ιησού Χριστού. Μη κλαίτε λοιπόν, παιδιά μου, διότι εγώ πηγαίνω σ’ Αυτόν που με καλεί. Εσείς πάλι προσέχετε τον εαυτό σας. Τη συμπεριφορά μου απέναντι σας την γνωρίζετε. Όλους σας αγάπησα και σας υπηρέτησα. Σας δέχθηκα και σας διακόνησα…»

Ύστερα έδωσε συμβουλές προσωπικά στον καθένα, ανάλογες με την ηλικία και την πνευματική του κατάσταση στους γέροντες άλλες, στους νεότερους διαφορετικές.

Και στο τέλος, αφού έκανε θερμή προσευχή, έκλεισε οριστικά τα μάτια του και παρέδωσε την αγιασμένη ψυχή του στα χέρια των αγγέλων.

Το τίμιο και ιερότατο λείψανο του συναθροισθέντες όλοι οι μοναχοί το κήδεψαν με τιμή και δόξα.

Το έθαψαν στον ιερό ναό του αγίου Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, δηλαδή μες στο ίδιο το ξακουστό μοναστήρι των Αιγυπτίων, με ψαλμούς και ύμνους και ωδές πνευματικές τον προέπεμψαν και τον έστειλαν στους ουρανούς, προς Εκείνον που έχει την εξουσία ζωής και θανάτου, δοξολογίας, επαίνου και ευχαριστίας.

Το ιερό Λείψανο από την Κωνσταντινούπολη στα Γεράνεια όρη

 

Το σκήνωμά του ήταν μια ανεξάντλητη πηγή των θαυμάτων για πολλούς ανθρώπους. Και είναι ακόμα!

Το μοναστήρι των Αιγυπτίων καταστράφηκε το 536 μ.Χ. Τότε ο πνευματικός αδελφός του Αγίου Παταπίου, ο άγιος Βάρας, μετέφερε το Άγιο λείψανο του Αγίου Παταπίου στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη (του τιμίου Προδρόμου) της Πέτρας’ το οποίο ήταν υπό την προστασία της βασιλικής οικογένειας της Κωνσταντινούπολης, των Παλαιολόγων, και ειδικά της Αγίας Υπομονής η οποία ήταν η μητέρα του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς το 1453, ο Αγγελής Νοταράς, συγγενής του αυτοκράτορα (ανιψιός της Αγίας Υπομονής), προκειμένου να προστατευθεί το λείψανο του Αγίου Παταπίου από τους Τούρκους, το μετέφερε στο βουνό Γεράνεια στη Νότια Ελλάδα (κοντά στην Αθήνα) και έκρυψε το λείψανο σε μια σπηλιά, κοντά στην πόλη «Θέρμαι» (που σήμερα ονομάζεται Λουτράκι).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπήλαιο στο οποίο μετεφέρθη το σκήνωμα του Αγίου Παταπίου ήταν ήδη ασκητήριο μοναχών από τον 11ο αιώνα μ.Χ.

Το ιερό Σκήνωμα, για λόγους ασφαλείας, φυλάχθηκε προσωρινά στο σπίτι του ιερέα Κωνσταντίνου Σουσάνη, στο Λουτράκι.

Το 1936, με πρόνοια του τότε μητροπολίτου Κορίνθου Δαμασκηνού μετέπειτα αρχιεπισκόπου Αθηνών τοποθετήθηκε σε καλλιτεχνική ξυλόγλυπτη λειψανοθήκη, στην οποία και αναπαύεται μέχρι σήμερα, εναποτεθειμένη στο Σπήλαιο ασκητήριο, όπου και δέχεται τις τιμές, τις προσευχές, τις δεήσεις και τις ευχαριστίες όλων των ευλαβών προσκυνητών της Μονής και εκείνων τους οποίους παντοιοτρόπως ευεργετεί θαυματουργικά με τις θεοπειθείς πρεσβείες του στο θρόνο του ελεήμονος Θεού! Η εύρεση του ιερού Λειψάνου πανηγυρίζεται στη Μονή την Τρίτη του Πάσχα (Διακαινησίμου), οι δε μοναχές και οι συρρέοντες πιστοί ψάλλουν χαρμόσυνα: «…Νυν ημείς κεκτημένοι το ιερόν σον λείψανον ως θησαυρόν θεόσδοτον, πολλώ μάλλον αγαλλόμεθα, την προς ημάς σου κηρύττοντες, πολλήν κηδεμονίαν εξ αυτού γάρλαμβάνομεν αγιασμού τας δωρεάς, και πάσαν όνησιν σωτήριον και δυσχερών απαλλαγήν…».

Εορτολόγιο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Τουρκία: Έτσι συνέλαβαν τον Έλληνα αστυνομικό - «Ήμασταν μακριά από την προειδοποιητική πινακίδα»...

Τουρκία: Έτσι συνέλαβαν τον Έλληνα αστυνομικό - «Ήμασταν μακριά από την προειδοποιητική πινακίδα»

Την κατάθεση του Έλληνα αστυνομικού που συνελήφθη στην Τουρκία με την σύντροφό του πριν τελικά να αφεθούν ελεύθεροι το βράδυ της Δευτέρας με μόνο όρο να παραμείνουν στη χώρα για άλλες 48 ώρες προκειμένου να εξεταστούν τα κινητά τους τηλέφωνα φέρνουν στη δημοσιότητα τουρκικά ΜΜΕ.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Έρχονται δύο «ταχύτητες» λήξης στους 7 και στους 9 μήνες;

Πιστοποιητικό εμβολιασμού

Αλλαγές στα πιστοποιητικά εμβολιασμού φαίνεται ότι φέρνει η τρίτη δόση εμβολίου για τον κορονοϊό με την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά πληροφορίες, να ετοιμάζεται να χωρίσει σε δύο «ταχύτητες» το green pass από το 2022.

Σύμφωνα με το STARτα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα είναι δυο κατηγοριών, με διαφορετική ημερομηνία λήξης – στους 7 και 9 μήνες - μετά τη δεύτερη δόση.

Συγκεκριμένα:

  • Για τους άνω των 60 ετών αναμένεται να λήγουν στους επτά μήνες.
  • Για όλους τους υπόλοιπους αναμένεται να λήγουν στους εννέα μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η αλλαγή στη διάρκεια ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού αναμένεται να αποφασιστεί πρώτα στις Βρυξέλλες μετά τον Ιανουάριο του 2022 και στη συνέχεια θα την υιοθετήσουν και οι χώρες μέλη της Ένωσης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όταν λήξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού κάποιος από την κατηγορία του εμβολιασμένου περνάει στην κατηγορία του μη εμβολιασμένου με αποτέλεσμα να ισχύουν γι’ αυτόν η υποχρέωση υποβολή σε rapid test και οι περιορισμοί από κλειστούς χώρους.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο των Υπουργών Υγείας στις Βρυξέλλες είπε ότι «από την πλευρά της Ελλάδας θα θέσουμε υπόψη τα νέα μέτρα, τα οποία έχουμε λάβει και έχουν να κάνουν με περιορισμούς ειδικά για τις κατηγορίες των πολιτών μας άνω των 60 που δεν έχουν εμβολιαστεί, καθώς επίσης και για την ανάγκη να αυξηθεί η τρίτη δόση, η ενισχυτική δόση σε όλους τους πολίτες».

«Πιστεύουμε ότι σιγά σιγά θα πρέπει να συζητήσουμε την ισχύ γενικότερα των πιστοποιητικών εμβολιασμού σε ένα χρόνο που να διαφυλάσσει την ανοσία των πολιτών», επισήμανε ο Θάνος Πλεύρης.

Περιθώριο 23 ημερών για τη ρύθμιση υποχρεώσεων σε εφορία, δήμους και Πολεοδομία.

Περιθώριο 23 ημερών για τη ρύθμιση υποχρεώσεων σε εφορία, δήμους και Πολεοδομία

Γεμάτος με υποχρεώσεις είναι ο Δεκέμβριος για τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Εκτός από τους φόρους που θα πρέπει να πληρώσουν για τα εισοδήματα, τα ακίνητα και τα περιουσιακά τους στοιχεία πριν από την εκπνοή του 2021 θα πρέπει να σπεύσουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες που έχουν με την εφορία, τους δήμους, την Πολεοδομία.

Βρετανία: Το βίντεο που «καίει»την κυβέρνηση - Γελάνε για το απαγορευμένο «πάρτι» εν μέσω lockdοwn..

H Nτάουνιγκ Στριτ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δέχεται επικρίσεις σήμερα μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται προσωπικό της Ντάουνινγκ Στριτ να κάνει πλάκα σχετικά με τη διοργάνωση μιας χριστουγεννιάτικης γιορτής εκεί το 2020, όταν απαγορεύονταν οι συναθροίσεις λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί εξαιτίας της covid-19.

Τη «λάσπη» επιστρατεύει ο Παπανδρέου στη τελική ευθεία των εκλογών του ΚΙΝΑΛ...

Ο πρώην πρωθυπουργός, στη προσπάθεια του να ανατρέψει την κατάσταση και να είναι εκείνος ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, αναζητά καταφύγιο στην πόλωση και τη λάσπη σε βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος δεν δείχνει διάθεση να ακολουθήσει τον ολισθηρό δρόμο που επιλέγει ο αντίπαλος του.

Αναστολή του ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις νεόδμητων ακινήτων έως το 2024...

Τον δρόμο για τη διατήρηση του «παγωμένου» ΦΠΑ 24% στα νεόδμητα ακίνητα έως και το τέλος του 2024 και την επιβολή μειωμένου ή και μηδενικού ΦΠΑ από το 2025 άνοιξαν οι αλλαγές στους κανόνες των συντελεστών ΦΠΑ που αποφάσισε χθες το Εcofin και με τις οποίες δίνεται μεγαλύτερη ευελιξία στις χώρες της ΕΕ να εφαρμόζουν μειωμένους συντελεστές σε περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες, ακόμη και μηδενικό ΦΠΑ για ορισμένα αγαθά. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Μαρουσάκης: Συνεχίζεται η «παρέλαση» κακοκαιριών μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα...

Καιρός κακοκαιρία Μαρουσάκης

Μπορεί ο καιρός σήμερα, Τετάρτη, να είναι βελτιωμένος με ενισχυμένους βοριάδες και αρκετό κρύο ωστόσο, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, αναμένεται να συνεχιστεί «η παρέλαση των κακοκαιριών».

Συγκεκριμένα η αλλαγή του καιρού αναμένεται από αύριο, Πέμπτη, όπου τα φαινόμενα – βροχές και καταιγίδες – αναμένονται από το βράδυ στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

Την Παρασκευή η κακοκαιρία θα απασχολήσει αρκετές περιοχές της επικράτειας με το ίδιο σκηνικό του καιρού να αναμένεται και για το Σαββατοκύριακο με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να λέει ότι «περιμένουμε αρκετές βροχές και καταιγίδες στα πιο δυτικά τμήματα της χώρας, αυτές, δηλαδή, που βρίσκονται δυτικά της Πίνδου».

«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη δυτική Ελλάδα που θα βρεθεί στο επίκεντρο της κακοκαιρίας με νοτιάδες που θα φτάνουν σε ένταση έως και τα 7-8 μποφόρ» είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προσθέτοντας ότι θα υποχωρήσει πρόσκαιρα το κρύο και θα ανέβει η θερμοκρασία.

Ωστόσο η «παρέλαση» των κακοκαιριών θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να σημειώνει για τον καιρό ότι «από Τετάρτη – Πέμπτη έρχεται νέα ψυχρή αέρια μάζα οπότε αναμένουμε πτώση της θερμοκρασίας».

Τετάρτη με λίγα σύννεφα και μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Νέα ισχυρή κακοκαιρία από Πέμπτη.

Καιρός σήμερα 8/12

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες και εκ νέου στα δυτικά τις απογευματινές θα υπάρχουν νεφώσεις οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από τις απογευματινές ώρες και βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα βόρεια και στα βορειοδυτικά θα σημειωθεί νωρίς το πρωί κατά τόπους παγετός. Η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 14 με 15 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα ανατολικά τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα γρήγορα στην κεντρική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.

Πηγή-Newsbomb.gr (διαβάστε περισσότερα)

 

Σαν σήμερα 8 Δεκεμβρίου 1980 δολοφονείται ο Τζον Λένον...

Σαν σήμερα 8 Δεκεμβρίου 1980 δολοφονείται ο Τζον Λένον

8 Δεκεμβρίου δύο πολύνεκρες τραγωδίες, που βύθισαν τη χώρα στο πένθος: Το 1966 το ναυάγιο του φέτι-μποτ «Ηράκλειο» στην Φαλκονέρα και το 1969 πρόσκρουση αεροπλάνου της Ολυμπιακής σε λόφο στην Κερατέα

1542 Γεννήθηκε η βασίλισσα της Σκοτίας, Μαρία, που εκτελέστηκε κατόπιν διαταγής της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ

1797 Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη o Ρήγας Φεραίος, μαζί με τον συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.

1827 Η Τουρκία εκδίδει "Χάτι Σερίφι", με το οποίο όλοι οι "άπιστοι" χαρακτηρίζονται θανάσιμοι εχθροί των μουσουλμάνων.

1911 Γεννήθηκε ο ποιητής και στιχουργός, Νίκος Γκάτσος

1940  O ελληνικός στρατός καταλαμβάνει το Δέλβινο και το Αργυρόκαστρο, στο πλαίσιο του ελληνοϊταλικού πολέμου.

1941 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Βρετανία κηρύσσουν τον πόλεμο στην Ιαπωνία, μία μέρα μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.

1941  Aρχίζει να λειτουργεί το στρατόπεδο εξοντώσεως του Σέλμνο κοντά στο Λοτζ της Πολωνίας και οι πρώτοι Εβραίοι και Τσιγγάνοι θανατώνονται με αέριο μέσα σε κλειστά φορτηγά. Λίγο αργότερα θα επινοηθούν οι θάλαμοι αερίων στους οποίους θα εξοντώνεται πολύ μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων.

1943 Γεννήθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηγέτης των "Doors", Τζιμ Μόρισον

1956 Τελετή λήξης των 16ων Ολυμπιακών Αγώνων στη Μελβούρνη. Η Ελλάδα κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Γιώργο Ρουμπάνη στο άλμα επί κοντώ.

1962 Οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων στις ΗΠΑ αρχίζουν απεργία, που θα κρατήσει 114 μέρες.

1966 Ώρα 02:06 πρωινή: Το φέρι-μποτ "Ηράκλειον" βυθίζεται λόγω διάρρηξης του πλευρικού καταπέλτη μέσα σε 10' ανοικτά της νήσου Φαλκονέρας, παρασύροντας στο θάνατο 225 από τους επιβαίνοντες. Η κυβέρνηση κηρύσσει εθνικό πένθος για μια εβδομάδα.

1969 Αεροπλάνο DC-3 της Ολυμπιακής, προερχόμενο από τα Χανιά, προσκρούει λόγω κακοκαιρίας σε λόφο κοντά στην Κερατέα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 90 επιβαίνοντες.

1971 Ο καρδιοχειρουργός Γεώργιος Τόλης πραγματοποιεί την πρώτη εγχείριση "bypass" στην Ελλάδα στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

1971 O πρόεδρος της Χιλής, Σαλβαδόρ Αλιέντε, ανακοινώνει ότι το κράτος θα αναλάβει τη διανομή τροφίμων στη χώρα, σε απάντηση στις "διαδηλώσεις της άδειας κατσαρόλας των νοικοκυρών".

1974 Δημοψήφισμα για το Πολιτειακό στην Ελλάδα. Υπέρ της Αβασίλευτης Δημοκρατίας ψηφίζει το 69,2%.

1974 Sτην Κύπρο, ο Μακάριος επιστρέφει στη Λευκωσία. Μεγαλειώδης η υποδοχή του από τον κυπριακό λαό.

1978 Πέθανε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός του Ισραήλ, Γκόλντα Μέιρ.

1980 Δολοφονείται έξω από το σπίτι του στο Μανχάταν, σε ηλικία 40 ετών το πρώην μέλος των "Beatles", Τζον Λένον από τον Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν.

2003 Ανακοινώνεται η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την υπόθεση της "17 Νοέμβρη". Αθώοι κρίνονται η Αγγελική Σωτηροπούλου, ο Ανέστης Παπαναστασίου, ο Γιάννης Σερίφης και ο Θεολόγος Ψαραδέλης. Ένοχοι οι υπόλοιποι 15 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποίος θεωρείται ως ο ηθικός αυτουργός όλων των εγκληματικών ενεργειών της οργάνωσης. Ελαφρυντικά ειλικρινούς μεταμέλειας αναγνωρίζονται στους Πάτροκλο Τσελέντη, Κωνσταντίνο Τέλιο, Σωτήρη Κονδύλη και Θωμά Σερίφη.

Πηγή-Thepressroom.gr

Αυτά για σήμερα και να σας πω την αλήθεια είχα ένα θέμα με το ''ποντίκι'' του υπολογιστή μου και δυσκολεύτηκα πολύ σήμερα με την αντιγραφή , τέλος πάντων όλα καλά ,σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη Τετάρτη με προσοχή σε όλα και ανανεώνουμε το μουσικό και ενημερωτικό μας ραντεβού για την Παρασκευή Πρώτα Ο θεός ,αυρίο δεν θα τα πούμε οπότε την επομένη ημέρα ,να είστε όλοι καλά ,να περνάτε ακόμη καλύτερα και να θυμάστε πως στην ζωή τα πάντα είναι δανεικά ...με ξέχασες θα σε ξεχάσω ....μου φέρθηκες άσχημα ,με πλήγωσες ....τροχός είναι η ζωή ...Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top