ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 22/1/22
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

21 Ιανουαρίου 2022
(1 Ψήφος)

Καλή σας ημέρα φίλοι μου! Έφτασε και η σειρά μου για να σας χαλαρώσω με τραγουδάκι του Σαββατοκύριακου και ειδησούλες που σήμερα αφορούν μεγάλες "κόντρες"!

Τέλος δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση! Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, αφού δεν είχε καταβάλει το σύνολο της διατροφής, που κανονικά υποχρεούται να το κάνει την πρώτη του μήνα. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους, με τον τραγουδιστή να αιτείται να μειωθεί η διατροφή καθώς λόγω κορονοϊού, ο τραγουδιστής στην ουσία είναι άνεργος! Ο Κώστας Δόξας μετά τη σύλληψή του, αφέθηκε ελεύθερος και υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύζυγό του αφού ισχυρίζεται ότι εκείνη έδωσε την είδηση της προσαγωγής του μέσα σε 5 λεπτά από την πραγματοποίησή της. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του αναφέρει:«Την στιγμή που ο τραγουδιστής είχε την εβδομαδιαία επαφή με την κόρη του κι ενώ είχε λάβει τη διατροφή η τέως σύζυγος, υπέδειξε στους αστυνομικούς να συλλάβουν τον τραγουδιστή την ώρα που παρέδιδε την κόρη του στη μητέρα της! Ο Κώστας Δόξας, έδειξε τα έγγραφα της καταβολής και αφέθηκε ελεύθερος. Η τέως σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξή του τραγουδιστή γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές, γι αυτό κι εκείνος της έκανε μήνυση».

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ξεκίνησε στις 20/1 η δίκη για τις αποζημιώσεις των εμπλεκομένω, στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Οι αντίπαλες πλευρές επιμένουν και διαφωνούν με την οικογένεια του αξέχαστου τραγουδιστή να υποστηρίζει ότι δεν ήταν ο Παντελής εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, αλλά η Φρόσω Κυριάκου! Πάντως, ο ιατροδικαστής της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη ήταν κατηγορηματικός στην κατάθεσή του ενώπιον του δικαστηρίου. Ο κ. Θεοδωρίδης, είπε χαρακτηριστικά:«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει». Όπως τόνισε επίσης, το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο Παντελής εκείνο το βράδυ, δεν του επέτρεπε να οδηγήσει! Για όλα αυτά που ισχυρίζεται πρόταξε ένα ακόμη στοιχείο κατά την κρίση του, πως το μόνο ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού ανήκε στον τραγουδιστή, ενώ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος dna της Φρόσως Κυριάκου στην ίδια θέση. Ποινικά η υπόθεση έχει κλείσει με την παραδοχή ότι ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός. Ο ιατροδικαστής όμως για ακόμα μία φορά είπε:«Όποιος καθόταν στη δεξιά πλευρά θα έπρεπε να είναι είτε νεκρός ή να έχει τις βλάβες της κυρίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της». Ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου, κατέθεσε επίσης στο δικαστήριο τονίζοντας:«Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα, δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε το κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μη τρέχει..!».Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατάσταση του Παντελή όταν έφυγαν όλοι μαζί από την χαρτοπαιχτική λέσχη εκείνο το βράδυ:«Τους χαιρέτισαν στην πόρτα, περπατούσε κανονικά...ούτε τρέκλιζε, ούτε τίποτα. Η κόρη μου, μου είπε ότι ο Παντελής έπινε γενικά. Δεν είχε νιώσει ανασφάλεια ποτέ για να μπει στο αυτοκίνητό του».Την βεβαιότητα ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης εκείνο το βράδυ εξέφρασε και ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας ο οποίος τόνισε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν ήταν ο οδηγός στο τροχαίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή.!

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής ξεσπάει λίγο πριν ανοίξει η διαθήκη του ηθοποιού, πως ο πατέρας του πέρασε ένα "Κωσταλέξι"! Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2021, όταν ο Ηρακλής Βλάχου ενημερώθηκε για σύνταξη διαθήκης του πατέρα του. Κανείς δε γνώριζε αν τελικά υπήρχε η περιβόητη διαθήκη που είχε συντάξει ο ίδιος, η οποία κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού. Από εκείνη τη στιγμή ο γιος του Ηρακλής βρίσκεται σε αντιπαράθεση τόσο με την ετεροθαλή αδερφή του Έλλη, όσο και με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα του Μαρία Γαρίτση. Ο Ηρακλής αναφέρει:«Περιμένω το προφανές κι όπως μας έχει προαναγγελθεί, η διαθήκη αυτή φέρνει όλα τα περιουσιακά στοιχεία στην κόρη του Έλλη. Από τη δική μας πλευρά θα υπάρξουν τριών ειδών νομικές προσβολές, α) για τη νόμιμη μοίρα, β)προσβολή για τη γνησιότητα της διαθήκης, γ) ο πατέρας μου δεν είχε δικαιοπρακτική ικανότητα. Το τελευταίο σημαίνει ότι ο μπαμπάς λόγω αλλεπάλληλων εγκεφαλικών, δεν είχε την ικανότητα να συντάξει καμία διαθήκη. Είχε μάλιστα νοσηλευτεί τρεις φορές πολύ σοβαρά, το 2012, το 2017 και το 2021. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό για μένα που είμαι γιος του! Την υπόθεση της διαθήκης θα τη φτάσω μέχρι το τέλος και δε ζητάω τίποτα από θέμα οικονομικό ή περιουσιακό στοιχείο για να περάσει στην κατοχή μου, δεν θέλω απολύτως τίποτα. Το έχω δηλώσει ότι όσα μου ανήκουν και εκδικαστούν από αυτή την ιστορία, θα τα δώσω στα ιδρύματα με παιδάκια που έχουν καρκίνο στη μνήμη του πατέρα μου! Θα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που θα καταθέσουν για το πώς ζούσε ο πατέρας μου τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Με τον δικηγόρο μου έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα πειστήρια που οφείλω, για να αποκατασταθεί η μνήμη του. Δυστυχώς του πατέρα μου δεν του άξιζε να ζει έτσι τα τελευταία χρόνια της ζωής του.. Μόλις πήραμε χαμπάρι τι ακριβώς συνέβαινε πήραμε τα ηνία στα χέρια μας και δεν τον αφήσαμε λεπτό μόνο του μέχρι και τον θάνατό του. Ήμασταν νύχτα μέρα εκεί, ήταν όμως πολύ αργά. Δυστυχώς δεν είχαμε καταλάβει το παραμικρό από όσα περνούσε»!

Και κάτι από το παρελθόν: Ο Σωτήρης Μουστάκας, εκτός από καλός ηθοποιός ήταν και «άρρωστος» ψαράς. Είχε ένα μικρό σκάφος και μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Μπονέλλου, η οποία επίσης αγαπούσε το ψάρεμα, δοκίμαζαν συχνά την τύχη τους. Τις περισσότερες φορές τους συνόδευε η κόρη τους Αλεξία, αλλά και φίλοι όπως ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής. Ο Σ.Μουστάκας όταν δεν κατάφερνε να πιάσει ψάρια, θύμωνε και αν οι υπόλοιποι ήταν πιο τυχεροί τα έβαζε μαζί τους. Ο αγαπημένος προορισμός του ηθοποιού ήταν η Τζιά. Ένα βράδυ μαζί με τον Βογιατζή, αποφάσισαν να κάνουν ψαροντούφεκο που ήταν και τότε, όπως και σήμερα παράνομο! Οι ηθοποιοί φοβήθηκαν γιατί αν τους αντιλαμβάνονταν οι ψαράδες της περιοχής μπορεί ακόμα και να τους χτυπούσαν, είτε γιατί δεν θα καταλάβαιναν ότι ήταν άνθρωποι λόγω του σκοταδιού, είτε για να τους τιμωρήσουν επειδή τους έπαιρναν τη δουλειά! Ο Γιάννης Βογιατζής τότε βρήκε τη λύση...Πήρε τηλέφωνο στο λιμενικό και ειδοποίησε τους υπεύθυνους πως το βράδυ θα πάνε για ψαροντούφεκο με τον Σωτήρη Μουστάκα, μην πάνε τίποτα ψαράδες και τους βαράνε με τα κουπιά. Οι δύο φίλοι όχι μόνο δεν λογοδότησαν στις αρχές για την παράνομη πράξη τους, αλλά κατέληξαν να κάνουν ψαροντούφεκο με τη συνοδεία του λιμενικού. Ο Γ. Βογιατζής συνόδευε τον Μουστάκα και στο άλλο αγαπημένο του χόμπι το κυνήγι, χωρίς όμως να συμμετέχει καθώς δεν του άρεσε να σκοτώνει με όπλο. Συνήθως πήγαιναν σε περιοχές κοντά στην Αθήνα, όταν τελείωναν τις υποχρεώσεις τους στο θέατρο. Ο Βογιατζής ήταν ο οδηγός της παρέας και προτιμούσαν το δικό του αυτοκίνητο επειδή ήταν μεγαλύτερο. Πολλές φορές την παρέα συμπλήρωνε ο Λάκης Κομνηνός και στο τέλος έκαναν τον απολογισμό για να δουν ποιος τα είχε καταφέρει καλύτερα. Όταν οι τρεις φίλοι έλειπαν για ώρες από τα σπίτια τους, οι δικοί τους ήξεραν ότι είχαν πάει για κυνήγι εκτός από τη μικρή Αλεξία, που όταν ρωτούσε τον πατέρα της που πηγαίνει εκείνος της απαντούσε «για τσίχλες» εννοώντας τα πουλιά, ενώ εκείνη νόμιζε πως είχε πεταχτεί μέχρι το περίπτερο!   {Πηγή:Η Μηχανή του χρόνου}

Αυτά για σήμερα αγάπες μου, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο Κυριακή κι εσείς μέχρι τότε να είστε καλά και να περνάτε όμορφα! Θα σας αφήσω με μελωδικό τραγουδάκι από την Πέγκυ Ζήνα που έχουμε καιρό να φιλοξενήσουμε στη μουσική μας στήλη!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top